Sari la conținut

tetea

INACTIV
  • Număr conținut

    144
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de tetea

  1. Da-mi un telefon diseara, vezi mesaj privat
  2. Am eu un buson de la un monster 600 97 pe care nu am mai apucat sa-l montez ca am vandut motorul. O sa-l sun pe actualul proprietar ca e promis lui dar de doi ani inca nu l-a luat, si stiu ca s-a descurcat fara el. Daca nu mai are nevoie de el ti-l dau tie. Da-mi un telefon disera +40 726 355 798 Laurentiu

  3. Pur si simplu nu pot sa nu postez, e mult prea cunoscuta chestia cu checkmate. Deocamdata Ducati a dat rapid un sah-pat.
  4. Sper ca http://www.1199panigale.ducati.com/en/ este o motocicleta extraordinara pe circuit si abia astept sa am ocazia sa fiu pe ea. Altfel, in afara de culoare, cateva elemente pastrate de la 1098 si poate motorul (sa o vad in actiune) 1199 are foarte multe chestii urate pe ea, ca sa nu spun ca evolutia a constat si aici din preluarea unor concepte de la altii. Deci nu pot sa sufar: 1. Oglinzile (bataie de joc pentru cei ce vor sa iasa cu ea pe strada) 2. Evacuarea (bataie de joc pentru toata lumea). Nu credeam sa poata elimina evacuarea de 999 din cursa pentru uratenie. Dar cine stie, poate ca e un compromis bun design/evolutie. Evacuarea de 999 macar e o idee originala 3. Galeriile acoperite de ... plastice masive - original. Cred ca cele de carbon fac toti banii 4. Amortizorul spate acoperit cu niste plastice, subtile de data asta 5. Gaura orizontala din carena ... nepretuita, incredibila 6. Rezervorul - incredibil cum nu prezinta nici macar o idee, cat de mica acolo. Eu sunt innebunit dupa rezervoarele de 999, 1098, monster. Asta nu are nimic Nu mai vorbesc de alte chestii istorice pe care le-au aruncat/schimbat pentru evolutie. Sper cu toata inima ca odata urcat pe ea, cu carene de circuit si evacuari simple si ambreiaj uscat pus sa ma faca sa ma indragostesc nebuneste, asa cum actuala mea motocicleta, 749, m-a facut sa ma simt si s-o iubesc din ce in ce mai tare, si sa vad adevarata ei frumusete. PS: Daca ambreiajul e cel de la Diavel atunci e un dezatru (nu ma refer la uscat vs. umed). Ei il prezinta ca pe un feature, mai simplu de manevrat, mai bun, da' e varza fata de al meu de pe 749 Abia astept s-o vad si s-o aud in realitate. Poate vreodata am s-o si calaresc un pic Ne vedem pe 1 Decembrie, Tetea Asta ce are http://en.wikipedia.org/wiki/File:Ducati_1098_2.jpg ?
  5. Salut, Unde va intalniti de dimineata si la ce ora se pleaca? Multumesc!
  6. Cumpara-le originale de la oricine aduce piese de schimb Ducati (se vand separat tur/retur). Chiar daca dureaza trei saptamani merita. Eu cand le-am schimbat pe ale mele scoteam inclusiv carburatorul ca imi era imposibil de prins altfel. Merita sa lasi pe cineva care a mai facut asta pentru ca la modelele astea inlocuirea cablurilor de acceleratie e un cosmar si le mai poti si strica. Bafta
  7. Apropos de miracolul Honda la MotoGP (la Moto2 nu mai zic), cam acesta este clasamentul curent din 2011 al competitiei cu motoare mai apropiate de ale noastre
  8. Revin, poate a mai auzit cineva /index.php?showtopic=658652
  9. S-ar putea ca sa ai doua mirosuri distincte, de gaze de esapament, miros iesit pe evacuari si mirosul de benzina, benzina scursa pe altundeva. Verifica furtunele de benzina care ies din rezervor/pompa daca nu au benzina scursa pe ele. Poti verifica asta si punand contactul repetat fara sa pornesti motorul. Am vazut eu simptomele astea undeva la o motocicleta si daca e aceeasi problema, foarte simpla, vei avea sa schimbi doar doua oring-uri, o sa le vezi tu care. Asta e un alt motiv pentru care voi apela in continuare periodic la cei care se pricep la motociclete si n-o sa-mi mai bag doar eu nasul, aiurea dealtfel. Altfel a cumparat cineva de aici www.Perfect-Fairings.com? Am nevoie de partea superioara de carena dreapta pentru un 749 din 2006. Se mai potrivesc si carenele de la 749 Dark si 999 din 2006. Daca auziti ceva va rog sa ma anuntati si pe mine prin PM sau mail la laurentiunedelcu@gmail.com.
  10. Salut! Eu am avut problema asta pe un Monster 600 din 97 si s-a rezolvat prin curatarea totala a carburatoarelor. Oricum senzatia mea este ca nu era nevoie sa desfac total carburatoarele pentru ca eu cred ca erau infundate la intrare si cred ca era suficient doar sa curat partile de la intrarea in carburator (e o situtza intr-un T, daca ai un manual de service o vezi). Asta te scuteste de desfacut total carburatorele ceea ce inseamna ca reduci riscul sa strici ceva. Daca nu merge asa atunci tre' curatate total. Ideea cu innecatul cred e din cauza ca motorul are nevoie de mai multa benzina decat poate carburatorul trage din cauza ca este infundat la intrare. Dupa umilele mele imaginatii cred ca aceasta problema nu apare de la faptul ca carburatoarele de pe Ducati sunt "varza frate si ia-ti o japoneza" ci pentru ca ori benzina e varza la Romania ori filtrele de benzina sunt varza ori vhechi si nu mai filtreaza bine ori ambele. Off-topic 1: am intalnit colegi de sosea cu honda si yamaha care aveau aceeasi problema da' care mi-au spus ca pentru 20% putere (dreacu, nu le mergeau deloc motoarele) in plus prefera sa nu umble, si sa repare chestia mai tarziu ca nu este nici o problema, nu-i deranjeaza. Asta spune multe despre diferenta intre Ducati si restul Off-topic 2: am sunat un mare maestru in carburatoare si l-am rugat sa ma ajute si pe mine cu curatatul ca eu sunt varza si mi-a zis ca poate. La sfarsit m-a intrebat ce motor am si i-am zis ca monster la care el "nu fac carburatoare de italiene, pacat ca nu ai japoneza". I-am spus ca e Mikuni si ca e japonez carburatorul si ca i-l aduc eu desfacut si ca nu are treaba cu motocicleta numa' sa mi-l curete, a stat un pic pe ganduri si totusi mi-a confirmat ca nu repara Ducati. Am apreciat totusi!!!
  11. Bai, am si eu o curiozitate monstru (sau monstră, sau moanstră), adica sa luam urmatoarea situatie absolut absurda si care nu se va intalni niciodata in traficul de zi cu zi: ma misc cu o motocicleta de la universitate pana in romana, vara, si 85% din traseu sunt nevoit sa-l parcurg cu 5 la ora printre masini. Prin ce lege fizica se va incalzi mai putin un motor racit cu radiator cu apa plus radiator cu ulei (plus mii de alte radiatoare puse pe el) fata de unul racit pe aer. Aceste radiatoare nu sunt ineficiente la viteze mici? Ca chiar daca pornesc ventilatoarele cu sunetul lor minunat, cand sunt peste 40 de grade afara cu siguranta fac fata. Nu de alta da' anu' trecut aproape nu am putut iesi din oras cu un hornet pe aglomeratie ca ardea de ma cacam pe mine. Nu mai zic ca de fiecare data cand ma dadeam jos de pe el atingeam cu gleznele de capacele de ambreiaj de m-am (cuvant urat) pe mine. Mie monsterul ala de 600 mi s-a parut de departe cel mai subtil la acest capitol in oras din toate motocicletele cu care am mers. In afara nici nu mai discut ca de la 50 la ora la orice temperatura nu mai exista nici o problema, luai aer conditionat direct de la motor. Bai, si omul a salutat mai nu mai fiti rai. Eu spre exemplu sunt nemultumit de racirea pe ulei ca este singura chestie pe care nu as putea sa o dau jos de pe un s2r 1000, daca as avea un s2r 1000. In rest in general sunt multumit!
  12. Da' de asta ce ziceti? A fresh, revolutionary new concept in motorcycling. Belissima http://powersports.honda.com/street/crossover.aspx
  13. Sunt curios ce zic femeile de Neamu' de cand a trecut pe BMW. Honda-i Honda si in p u l a goala!
  14. Aici ai dreptate, motocicleta japoneza si masina germana rules ... ardelenii sunt mai harnici
  15. Bine ai venit Spirt On sau Spriț On. Sa vii miercurea la academie ca o sa-ti dam toti motocicletele sa le incerci la o tura. Nu-ti fa griji daca nu ai inca motocicleta ca poate nu-ti place si-ti iei trike sau atv si-i spargi pe toti de-acolo ca ei nu au si nici nu vor pupa vreodata asa senzatii. Mesaj completat Din ce vad motoru' meu e inca la vanzare. Foarte tare!!! http://www.ducati.ro/hasznalt.html
  16. Eu zic ca trebuie sa ramana acelasi loc ca punct de intalnire si apoi sa ne obijnuim sa o tulim dupa ceva timp catre o alta locatie unde putem bea suc. Spre exemplu ne intalnim la 7 vara si plecam la 7:30 la suc in grup. Ar fi o greseala sa se schimbe punctul de intalnire!
  17. Intreaba-l pe Alex te rog daca maine se deschide oficial noua cladire Ducati
  18. Bai ... stie careva cand vine caldura?
  19. Ai grija daca iti iei TOPLITE care cica ar fi facute impreuna cu YUASA ca pentru modelul asta mie mi-au sarit doapele cand s-a supraincalzit si a sarit acid si, fireste, a mancat urat din vopseaua de pe cadru si motor. Vezi ca bateriile YUASA au dopurile cu filet si sar mai greu (asta nu rezolva problema de baza dar evita o chestie nashpa).
  20. Si eu la fel. Si mai cred ca doar doua branduri vor rezista indiferent de numarul de membrii de la un moment dat, Ducati si Monster Lounge. Ducati reprezentat in primul rand de motociclete, de producator, de distribuitori, service-uri, adica partea comerciala si Monster Lounge reprezentat de cei carora le place motocicleta asta. In general oamenii astia au cate un Ducati, dar dupa cum s-a vazut sunt multi care au si alte marci si le place Ducati. Si sunt foarte multi care nu au nici o motocicleta dintre care foarte multi tinerei care probabil or sa aibe unul abia peste vreo 10 ani (a fost si cazul meu). Eu sunt convins ca ambele branduri vor rezista in timp chiar si in lipsa temporara de (multi) adepti pentru ca ele sunt desinestatatoare. Asa cum Ducati ca motocicleta odata ce s-a nascut poate sa fie rasa fabrica de pe fata pamantului si toti inginerii omorati ca va ramane vie, macar in constiinta unora, asa si Monster Lounge va exista (chiar daca Monsteristu incearca inadins sa para tot timpu' suparat si artagos - e baiat super)!!! Mie imi place topicul asta si daca e sa vreau sa ies la o tura intr-o zi stiu unde sa postez sa ma vada si alti. Bafta!!!
  21. Chiar daca lumea nu prea mai scrie in ultimul timp pe forumul asta eu cred ca este foarte citit in continuare asa ca blondule bine ai facut ca ai scris si aici . Altfel eu vin cu o intrebare care poate starni disolutie da' ar trebui sa facem doua calendare, unu' serios pentru noi si unu' spre sexy-porno cu care sa atragem noi membri. Ii cerem sprijinul si sfatul lu' Seven Sharky poate ne inventeaza motociclista/scutierista-porno, porno-mecanicul, porno-mecanicul-sef sau trasa-perfecta-porno.
  22. Chiar daca lumea nu prea mai scrie in ultimul timp pe forumul asta eu cred ca este foarte citit in continuare asa ca blondule bine ai facut ca ai scris si aici . Altfel eu vin cu o intrebare care poate starni disolutie da' ar trebui sa facem doua calendare, unu' serios pentru noi si unu' spre sexy-porno cu care sa atragem noi membri. Ii cerem sprijinul si sfatul lu' Seven Sharky poate ne inventeaza motociclista/scutierista-porno, porno-mecanicul, porno-mecanicul-sef sau trasa-perfecta-porno.
  23. Chiar daca lumea nu prea mai scrie in ultimul timp pe forumul asta eu cred ca este foarte citit in continuare asa ca blondule bine ai facut ca ai scris si aici . Altfel eu vin cu o intrebare care poate starni disolutie da' ar trebui sa facem doua calendare, unu' serios pentru noi si unu' spre sexy-porno cu care sa atragem noi membri. Ii cerem sprijinul si sfatul lu' Seven Sharky poate ne inventeaza motociclista/scutierista-porno, porno-mecanicul, porno-mecanicul-sef sau trasa-perfecta-porno.
  24. Pentru manualu' de service al lu' 749 incercati link-u' asta http://www.csp-services.co.uk/duc_mans/749_manuals.rar . Dar cu moderatie !
  25. Nu sunt fiabile deloc, sunt nefiabile, asculta la mine, sa te feresti! Masina nemteasca si motocicleta japoneza e lege, ardelenii sunt mai harnici, ehehei!
×
×
  • Creează nouă...