Sari la conținut

romega

INACTIV
  • Număr conținut

    23
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de romega

  1. O vand !!! http://www.bikeshop.ro/handler.php?tip=am&...w&ID=121096
  2. Ingrozitor. Pacat ... mare pacat Cred ca ideea lui H3llriderr este foarte buna. Poate ar trebui in seara mitingului sa aprindeti lumanari ... foarte muuuuulte lumanari in TOATE locatiile in care au decedat motociclisti de-a lungul anilor, sa fie luminat Bucurestiul ca ziua macar o noapte intreaga de lumina lor. Probabil rudele, prietenii celor plecati dintre noi vor aprecia ca nu au fost uitati. Eu asa as proceda daca as fi din Bucuresti.
  3. M-am uitat si m-am ingrozit. Pur si simplu au intrat in masina. Chiar nu merita cateva secunde de adrenalina sa te faca "ocupantul" unui autovehicul. Nu merita ... urat ... foarte urat !!! Si eu cred ca ar trebui ca aceste fotografii sa ramana pe topic.
  4. romega

    Accident Mortal

    Din presa locala: http://www.monitorulsv.ro/showstire.php?ti...al&id=33993 Un tânăr în vârstă de 22 de ani, din comuna Horodniceni, a murit marți seară, în urma unui cumplit accident de circulație petrecut pe raza comunei Cornu Luncii. Cristian Agafiței se deplasa în urmă cu două zile cu un motoscuter, pe DN 2/E. La un moment dat, în jurul orei 18:00, în interiorul localității BăiÂşeÂşti, tânărul a pierdut controlul asupra direcției de mers, într-o curbă la dreapta, Âşi a pătruns pe contrasens, unde s-a izbit violent de un autoturism „Dacia Papuc”. La volanul maÂşinii, se afla un bărbat din municipiul Fălticeni, NicuÂşor P., în vârstă de 46 de ani. DeÂşi a fost dus imediat la spital, tânărul în vârstă de 22 de ani nu a mai supraviețuit, decedând la scurt timp de la internare. Potrivit Poliției, în momentul producerii nefericitului eveniment, Cristian Agafiței nu purta cască de protecție. PolițiÂştii au stabilit, de asemenea, că vina accidentului îi aparține în exclusivitate tânărului de pe motoscuter. RIP
  5. Salut George, Am o rugaminte. Vineri 27.07.2007 voi fi in Londra. Spune-mi te rog unde gasesc magazine cu preturi bune la echipamente, accesorii etc. Multumesc. Scuze ptr. off-topic.
  6. Topic deschis pentru posesorii de Honda VF 750 C / RC 43 - Magna. Proprietari, fotografii, sfaturi, consumabile, accesorii etc. Incep cu fotografia Hondei mele.
  7. Cred ca nu trebuia ca tu si soferul masinii din fata sa-l lasati sa plece. Apropo cel cu masina din fata ce a facut ? A plecat si el ? Bine ca ai scapat usor.
  8. Salut. Cat ai dat pe ea ? Din ce an este ?
  9. Frumoasa sora prietenei mele. Felicitari
  10. Suceava. Am luat-o din Germania. Multumesc pentru sfat. Intradevar e puternica ptr. un incepator ca mine. Sper sa o pot imblanzi fara evenimente.
  11. Multumesc ptr. raspuns. Habar n-aveam de asta. Nu urcasem nici pe un scooter inainte de scoala ptr. A.
  12. Multumesc. Singura si cea mai mare problema este ca in timpul scolii am facut doar 1/2 ora conducere si 1/2 ora invatarea poligonului. Am luat sala si poligonul dupa care m-am trezit in curte cu frumoasa mea. O mare diferenta intre cea pe care am facut ora de conducere ( yamaha 125 cmc ) si noua mea prietena. Sincer mi-a fost frica sa o incalec. Astazi este a 3-a zi de cand o am si n-am indraznit sa merg cu mai mult de a 2-a. Imi pare foarte rau ca nu am facut scoala cu un instructor care chiar sa ma invete ce trebuie facut. Asta e ....... incet, incet probabil o sa invat
×
×
  • Creează nouă...