Sari la conținut

Rapiduletul

EX+
  • Număr conținut

    40
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Metode de contact

  • Website URL
    http://
  • Yahoo
    rapiduletg

Profil

  • Locatie
    Bucuresti
  • Carnet moto din
    nu inca
  • Numar Moto
    B-1-00031
  • Club
    CSR

Informații profil

  • Motociclete detinute
    Mobra 50S-1990 ; Hoinar-1991 ; Piaggio Ciao ; Piaggio Bravo; Leike 49.5 cmc

Rapiduletul's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. Depinde de metabolism, de cat de bun are ficatul...din doua beri poti intra in coma alcoolica daca ai ficatul foarte slab...
  2. Rapiduletul

    Accident Plevnei

    Sanatate multa Raducu!!! Si astazi, la atata timp dupa accident, fetita mea ma intreaba daca mai stiu ceva de motociclist. A ramas marcata de imaginile cu motociclistul care s-a oprit langa bordura, stand in genunchi si cu casca proptita in bordura. L-as fi castrat pe vitelul ala cu loganul rosu, acolo, pe loc!
  3. Rapiduletul

    Accident Plevnei

    Motocilcistul nu era mort, misca, nu parea a avea leziuni grave, desi distanta la care a fost aruncat era de cca 15-20 m. Din Plevnei catre Virgiliu era un Logan rosu, din Virgiliu inspre Plevnei un Vito gri, intre cele doua era un motor gris, posibil Honda, dar cred ca implicate au mai fost un Tico verde inchis si un Logan albastru. Eu am ajuns la cca 1-2 minute de la accident, din Loganul rosu ieseau aburi de la inst de racire. Din pacate nu va pot da mai mult date deoarece eram cu copilul si am incercat sa trec mai repede. Sanatate multa motociclistului.
  4. Din pacate legea e prea permisiva si oamenii legii nu-si fac treaba cum trebuie. Daca oamenii in uniforma ar face filtre destule in special in orasele mari, si ar sanctiona drastic copiii care se dau pe scutere, va garantez ca intr-o luna de zile targurile ar fi pline cu scutere de vanzare. Ne-am atras ura tuturor numai datorita acestor indivizi care nu au nimic in comun cu legea si circulatia rutiera legala.
  5. De sotie ce stiti, e ok...era destul de afectata si ea atunci, e ok, are probleme grave ?
  6. Da, arata bine, e asemanatoare cu a mea.
  7. Nu numai usa-n nas, dar risti sa inceapa astia cu masini sa te impinga din ce in ce mai in exterior pana te scot din strada. Magaria si prostia sunt etalon pt Romania
  8. M-am abtinut cu greu pt ca era destul de multa lume adunata deja si riscam sa iasa un macel. Si cu atat mai mult cu cat eu personal am patit o faza similara pe bd.Dinicu Golescu saptamana trecuta, pe sensul catre Basarab, dupa intrarea in Gara de Nord, in dreptul statiei de autobuz. Eu veneam pe aceasta directie mergand linistit si in limite. Din sens invers vine un.... nici nu stiu cum sa-i spun...cu un Ford Mondeo, pe linia de tramvai, cu viteza relativ mica (30-40). Parca presimtind ceva nu am accelerat, ci stateam undeva tot pe la vreo 30-40 km/h . Ma trezesc brusc cu el in fata, individul virand pt a parca masina in statia de autobuz. Am reusit sa franez atat de violent incat m-am ridicat cca 10 cm cu roata din spate. Trece vitzelul, parcheaza in statie, dupa care coboara si zice : "N-ai vazut mai baiatule ca virez, de ce nu te-ai oprit, nu tii la viata ta ? " Atat de uimit am fost de cele spuse de crretinul asta incat nu am reusit decat sa-l intreb daca are permis de conducere. Fara nici o umbra de regret isi continua activitatea si intra in Gara, protejat verbal de doua cucoane ce-l asigurau ca tatal lui, dl procuror X ar fi rezolvat orice problema legata de un eventual accident. Eu va spun sincer ca am ramas uimit dupa acest incident. Norocul meu este ca am suficient de multi km facuti cu masini incat am reusit pana acum sa anticipez ce ar putea face respectivul de la volan aflat in fata mea, in lateral, sau in spate. Sper sa nici nu am ocazia sa simt asfaltul sau tabla pe pielea mea, desi e foarte periculos traficul cel putin din Capitala. Am impresia ca sunt foarte multi cei care au luat permisul in judetul Arges sau Arad precum primarul de la 4, dl."Piedone".
  9. Eu am scapat momentan din cateva tentative de accident. Aseara, dupa ce am fost martor la accidentul de pe bd.Basarabia, era s-o incasez si eu. Pe Calea Plevnei dupa intersectia cu Mircea Vulcanescu sens catre Orhideea in spatele meu o duba alba inscriptionata "Mobilier GEPA". Eu pe banda 1 pe mijlocul benzii. Il vad pe vitzel in oglinda ca deja fierbea la volan ca nu ma poate depasi, eu insa fara a face vrun efort de-al impiedica. In dreptul intrarii in Spitalul Militar ma depaseste vitzelul (cuvant urat) si cu creier fara sinapse la distanta atat de mica de mine incat aproape am simtit tabla masinii pe mana stanga. Ostentativa depasirea, cu siguranta. Am reusit sa stau calm si sa nu ma dezechilibrez, am oprit si intors catre vita care era pe banda 2 deja, deci ma depasise doar ca sa-mi arate ca el poate, dupa care a intrat pe 2 inapoi. Si stiti ce-mi zice tomberonul ala plin cu cacao : "De ce mergi ba pe mijlocul benzii, ce esti cu masina? Du-te ma mai in dreapta langa bordura, ca acolo e locul tau" . Feriti-va fratilor de hardaie din astea pline cu cacao care conduc dube albe inscrptionate "GEPA" ca nu se stie cat cacao au in loc de creier. Ulterior era s-o ia pe coaja, dar nu mai conteaza, el probabil ca face parte din lotul care si-a luat permisul in Arges sau Arad.
  10. Eu am trecut pe acolo in jurul orei 19:50 si accidentul era proaspat. Barbatul subtirel, cu chelie, de aprox. 40-42 de ani era intins pe jos, cu o geanta sub cap, aproape inconstient, ingrijit sau linistit atat cat se putea de doi baieti. Sotia lui, o doamna de aproximativ 40 de ani statea in sezut, langa barbat, cu piciorul stang sangerand in dreptul degetului mic, si cu singe ce-i curgea din nas si/sau gura, destul de debusolata, pierduta, absenta chiar. VITA cu Opelul Corsa vorbea de zor la telefon si-i explica interlocutorului ca ea a virat de pe linia de tramvai, venind dinspre Piata Muncii, catre intrarea in Complexul Olimpic si " nu l-am vazut pe ala cu motocicleta, a intrat ca boul in mine cand putea sa opreasca, te rog pisi vino repede aici ca astia se iau de mine " (acestea sunt vorbele vitei). Cu greu m-am abtinut sa nu-i carpesc doua labe peste botul ala format A4, predestinat parca pt anumite activitati. Nu am stat decat vreo 10-15 minute, dupa care am plecat pt ca incepusem sa nu ma simt bine fizic. Sper ca cei doi sa se vindece repede si fara sechele, multa sanatate le doresc. Iar vitei ii doresc ....asomare placuta si rapida.
  11. Nu stiu cum e la tine, dar la mine in cartea service si garantie exista un pasaj in care scrie clar, printr-e altele : " garantia se acorda numai pt piese, sau defectiuni cauzate de piese, cu defecte din fabrica" . Asa ca garantia la chineze e un fel de "frectie". Revizia de 300 km (schimbat ulei motor+cutie, verificat functionalitate diverse, scuturat filtru de aer) a costat 75 ron + 15 ron "mica atentie" sugerata. La Scuter Centre.
  12. Cum sa zici ca-i foarte simplu cand tu de fapt desfaci un sfert din scuter ? Cand ma refer la o pana ma gandesc ca-i simplu daca desfaci roata dintr-un surub si gata, e jos. Nu sa desfaci 3 prezoane...si toba....si aripa...si eventual ar trebui sa am si un strung cu mine ca sa o dau jos pana la urma. Serios vorbind, hai sa dam informatii UTILE, nu idei ale vreunui acces hormonal de primavara. Stima
  13. Multumesc tuturor pt raspunsuri, cred ca sunt utile nu numai mie... Cine imi poate spune in Bucuresti (zona Careffoure Orhideea sau Obor) unde pot sa gasesc kit de reparatie cauciuc de tipul celui din imaginea de mai sus ? Spray mi-am cumparat, dar am inteles ca nu e bun pt orice situatie. Am creat acest topic pt ca imi pare o adevarata aventura o pana la scuter. In mod special la roata din spate, care nu e chiar atat de simplu de dat jos ca cea din fata...parerea mea.
  14. Pentru ca nu am gasit, desi am cautat, va rog sa postati aici ce se poate face in caz de pana de cauciuc la un scuter. Daca moderatorii considera o greseala deschiderea acestui topic imi cer scuze si-i rog sa-l stearga. Eu sper sa aflu cat mai multe solutii pt cazul in care sunt undeva si constat ca am pana de cauciuc. Multumesc anticipat
  15. Eu am facut ieri revizia de 300 km si m-a costat 76.5 ron cu 10 ron shpaga la mecanic. Oricum, fata de ce scrie in carte, a fost mult simplificata aceasta revizie. Schimb ulei motor+cutie, verificat pornire, becuri, si cam atat.
×
×
  • Creează nouă...