Sari la conținut

vladvlad

Membru
  • Număr conținut

    237
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Profil

  • Carnet moto din
    2002
  • Numar Moto
    b 88 cks

Vizitatori Recenți Profil

1.167 citiri profil

vladvlad's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. Salutare, Un coleg din Brasov, daca stie ceva espre mobra sau despre proprietar https://www.olx.ro/oferta/ducati-monster-620-ID9mgIn.html#04b31e645b;promoted Multumesc!
  2. Un coleg din Brasov, daca stie ceva despre mobra sau despre proprietar. https://www.olx.ro/oferta/ducati-monster-620-ID9mgIn.html#04b31e645b;promoted Multumesc!
  3. Nu iese fum fara foc. Bardacii sunt oameni de afaceri nu s fraieri. Se uita si ei la om, te mai amana , te mai prostesc...mai stai un pic...mai avem de lucru...stai ca o fi c o pati...eu am stat o zi dupa ei sa mi monteze niste amarate de manete si i am vazut cum se misca. Intr un fel de sila absoluta pe banii clientului. Dar nici eu nu m am lasat. Din 5 in 5 min ii ciocaneam la usa biroului...mai faceam pe prostu..mai aici cum e? Dar asta cum se face? Ei nu ma innebuni?! Ce mecanic bun esti! Si leprei i a luat o ora si jumatate sa monteze un furtun metalic. Imi venea sa i dau o cheie in cap ! Ce sa faci?! Cu astia defilam pe banii clientilor !!
  4. vladvlad

    Accident in Covasna

    in fiecare comunitate de tigani sunt pregatiti 2 3 bolnavi mintal ...care de fapt nu sunt...dar au dunga pe buletin. ei sunt bagati la inaintare "sageti" pentru diferite actiuni de razbunare sau astfel de urgente. trebuiesc eradicati sau deportati in siberia. este un intreg sistem de la maturatorii de la 5 dimineata care dau diferite ponturi mai departe, la furturile de oglinzi, cersetorii din intersectii, parcangii din centru, plasatorii din centru vechi si escaladand ajungem la bercea mondialu si alte asemenea spete. indiferent ce verdict are justitia familiile de tigani din sanzieni trebuiesc eradicate, mutate, deportate batuti pana la sange pentru a trimite mesajul corect.
  5. vladvlad

    Accident in Covasna

    tu chiar n ai treaba tigane? vezi ca ai dat de mai multe ori cu bata in balta. chiar nu te potolesti? lasa oamenii in pace sa si exprime simtamintele. tine ti comentariile pentru tine .
  6. scuza ma ca sunt interesat de alta busa nu de ultra mega ingrijita si superperformanta hayabusa by emylioooo.
  7. salutare. caut sa cumpar o busa 2500 -3000 euro. care aveti sariti cu ofertele.
  8. BA, O ATENTIE O MASLINA CEVA??! NIMIC NIMIC. O SA REVIN CURAND IN SEA!!!
  9. dadadadadaaaaaaaaaaaaaaaaadaaaaaaaaaaaadaaaaaaaaaaaaa e o impotenta a statului ca la 18 ani iti iei miar si tu n ai iesit din casa decat sa iei paine. il vezi pe magheru cu 180. ..... rip....a fost un baiat bun... a avut numa note mari la scoala....si cuminte, n a avut noroc.
  10. era o simpla constatare pe care lingaii de pe forum nu s capabili sa o exprime in scris. si cred ca e perfect adevarata.
  11. astea s dume de 16 ani. distruse dupa pu.la si dupa atentie. mari doamne si donsoare pana le fu.ti o data si dupa aia nu mai scapi de ele. aberez. continuati pls. sunteti amuzante.
  12. acum 2 zile imi zice o prietena ..si-a luat costi motorul din service. zic ce misto ma bucur. azi ma suna : e mort la horezu ma duc sa l vad. ce ciudata e viata asta ...
  13. pana la urma bani de PANIGALE?? ...ceva cumva? ia scotociti va, vindeti va un rinichi, doi evetual si apoi veniti cu pareri pertinente.lesinati!
×
×
  • Creează nouă...