Sari la conținut

p3tr3an

Membru
  • Număr conținut

    28
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Metode de contact

  • Website URL
    http://

Profil

  • Sex
    Male
  • Locatie
    Bucuresti
  • Carnet moto din
    A-ul din 2004, dar nu are importanta ...doar km parcursi au !
  • Motocicleta
    yamaha r6 , honda f4i
  • Club
    -

p3tr3an's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. Toate pozele sunt facute in urma aceluiasi accident , si se poate vedea in ele cum de la doua intepaturi (tratate cam neglijent in prima faza de medicul de la urgenta - spitalul municipal) se ajunge la o grefa de piele de toata "frumusetea". Legat de modul de producere al accidentului pot spune doar ca s-a intamplat ca urmare a unei utilizari necorespunzatoare a motocicletei, insa ceea ce este de retinut e faptul ca, desi are limitele lui, ECHIPAMENTUL AJUTA ENORM , si fara el orice accident are urmari mai grave !
  2. "regulamentu" e mult mai cuprinzator ... rana in curs de vindecare !
  3. m3talik , nu te-ai uitat prea atent ....probabil nu era nici locul bine lluminat. insanatosire grabnica accidentatilor !
  4. e trist , e foarte trist , e nedrept ... imi vine sa iau pe cineva de gat si sa-i cer socoteala pt cele intamplate, insa nu am pe cine ... doar Dumnezeu stie de ce a vrut sa se intample asa , si sper din suflet ca tot El va va da puterea sa treceti peste aceasta cumplita incercare. Sincere condoleante !
  5. respect pentru cei din AMR si pentru faptul ca incearca sa faca ceva ! un filmulet care poate fi considerat un mic "abecedar" al echipamentului moto . . de asemenea apreciez ca mi-au facut piciorul "vedeta" ( minutul 2:41 - 2:42 din filmulet ) , insa ma vad nevoit sa mentionez ca plaga respectiva nu a fost o consecinta a lipsei echipamentului de protectie ( /index.php?...1436&st=360 postul 362 ) din prdusele enumerate de tine , personal am "testat" doar 2. , 4. si 5. Din punctul meu de vedere si-au facut treaba foarte bine ! urmareste filmuletul pana la final !
  6. ce spuneai Cataline ?! bravo Bogdane , esti un invingator ! spor la recuperare !
  7. raspunsul l-ai primit deja de la Thomas nu sunt 100% sigur ca a fost sau nu a fost facatura .....poate asta a fost "limita" acestui combinezon dat fiind modul de producere a accidentului (picior prins intre motor si "chestiile" din a 2 a poza ) , insa atat mie cat si altor persoane (care l-au vazut) ni s-a parut cel putin suspect modul in care s-a sfasiat ca o carpa.... Urez recuperare totala tuturor care au pus poze aici ! p.s. : ...si orgoliul a avut destul de mult de suferit in urma acestei cazaturi....nu numai piciorul )) (da asta e deja alta poveste)
  8. zuka , sunt multi in situatia ta ....nici eu nu reusesc sa ajung de fiecare data, tocmai datorita serviciului ...din pacate insa, se pare ca doar dimineatza la prima ora se poate face acest curs... --- Mesaj completat în 09 Aug 2007 11:41 ------------- adolf , are sens sa pui intrebarea asta aici ?... ori o sa generezi discutii interminabile ( ceea ce e bine ca nu s-a intamplat inca ) , ori o sa-i pui pe ganduri pe motociclistii care doresc sa urmeze acest curs.... nu cunosc incidentul la care te referi , si nici nu prea ma intereseaza.... ceea ce ma intereseaza si ceea ce este cu adevarat important, pt mine si probabil pt toti cei care participa la acest curs, este faptul ca trancanici ne invata lucruri care la un momentdat s-ar putea sa ne salveze viata ! recomand acest curs tuturor, iar daca esti incepator ( ca si mine < 4000 km ) ai ocazia sa inveti din start cum se piloteaza corect o motocicleta !
  9. p3tr3an

    Accident Frontal

    prietene , daca tu ai tras concluzia ca eu sustin ideea ca motociclistul vinovat de accident e un martir inseamna ca ar trebui sa recitesti mai atent ce am scris in "primul meu post" .... nu inteleg de ce trebuie sa te dai zmeu si sa cataloghezi comentariul meu drept "explicatii puerile" ... daca citeai tot ce s-a mai scris la topicul asta , vedeai ca au dat si altii explicatii asemanatoare , insa ei nu indeplineau conditia de" nou venit pe forum" ca sa incerci sa ii impresionezi .... ideea e ca la vizionarea filmuletului mi-a atras atentia ,pe langa inconstienta inpardonabila a motociclistului , si rolul nefericit al masinii in toata tragedia asta, si am decis sa postez tocmai pentru faptul ca sunt de parere ca foarte multe accidente s-ar putea evita daca toti cei implicati in trafic ar fi atenti si ar avea putina bunavointa, insa din pacate unii conduc doar pentru ei si nu ii intereseaza de ceilalti....
  10. p3tr3an

    Accident Frontal

    motociclistul vinovatul se apropie relativ constant de masina din fata..... decizia de a depasi o ia aproximativ in acelasi moment in care soferul masinii franeaza, cosiderand probabil ca are timp sa reintre pe banda lui pana la inceputul curbei ......insa daca va uitati atent la stopurile masinii in momentul in care motocilistul vinovat trece pe langa ea, veti observa ca ele se sting ( ma insel ?!? ) , ceea ce inseamna ca viteza masinii creste in timp ce daca ne uitam la turometru si vitezometrul motocicletei observam ca aceasta incetineste deoarece s-a produs contactul vizual cu primul motociclist care circula regulamentar pe contrasens..... parerea mea ca motociclistul vinovat incearca sa reintre pe banda lui insa nu reuseste sa faca acest lucru tocmai din cauza masinii care ajunge in acel moment in dreptul lui....adaugand si pierderea concentrarii cauzata de trecerea razanta pe langa primul motociclist de pe contrasens ........ finalitatea o vedem in filmulet si din pacate e tragica.... R.I.P
×
×
  • Creează nouă...