Sari la conținut

bibicu

Membru
  • Număr conținut

    33
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Metode de contact

  • Website URL
    http://

Profil

  • Carnet moto din
    1991
  • Numar Moto
    BZ-06-FAA

bibicu's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. salutare tuturor, are cineva idee ce dimensiuni are semeringul de la axul schimbatorului de viteze? ma gandesc ca dupa dimensiuni l-as putea gasi si in alte magazine. precizez ca am o Honda vfr 750 din 1997
  2. ok, multumesc, o sa incerc sa fac asta, sper sa-mi si reuseasca
  3. mobra mea (1997) a inceput sa piarda ulei pe la schimbatorul de viteze, a schimbat cineva acel semering? trebuie demontat motorul sau exista si o alta solutie ?
  4. Mersi de ajutor. E bun site-ul, dar tot mai am o nelamurire. La modelul din 97 se potrivesc sportii de la modelele mai noi? ca pt vfr 800 am mai gasit si eu cate ceva.
  5. Salut cu respect toti baietii de pe acest forum, am gasit multe informatii folositoare aici. Am un vfr din 1997 , RC 36, si vreau sa-mi pun pe el un suport pt genti si top-case. Are cineva de vanzare sau vreo idee unde as putea gasi asa ceva la un pret convenabil?
  6. salut toti vfr-istii.. puteti sa-mi spuneti si mie daca 190/55/17 merge ok pe o vifera din 97'?
  7. salutare, merge cineva la odorhei pe 8-10 aug? daca a mai fost cineva pe acolo, sa ne spuna si noua care-i treaba, daca merita.
  8. Un amic are o honda shadow care n-a vrut sa mai porneasca.S-a gandit ca l-ar fi lasat bateria, asa ca a luat una noua. Insa la service, cand au facut baietii masuratorile, i-au zis ca nu-i mai incarca normal. Au facut sapaturi mai adanci (masuratori) si au ajuns la concluzia ca trebuie bobinat magnetoul, pt ca nu da decat 27V c.a. si ca normal ar fi fost sa dea 80 de volti !!!! Inainte sa-mi dau eu cu parerea, as vrea s-o cer pe-a voastra....cei mai experimentati in probleme de genul asta. Multumesc preventiv:)
  9. Pentru cine are nevoie, rulmentii de la roata fata sunt 6004 DU, in set la Louis ei sunt 40E. Eu am gasit la un magazin de piese auto cu 6 (sase) RON bucata.Acum ramane de vazut cat vor tine, si daca merita sa dai mai mult pe ei. Va spun daca au fost ok pe 1 mai, la Vama
  10. Salut vifori !!! Am depistat un joc nu foarte mare la roata din fata si v-as ruga daca stiti cumva ce serie au rulmentii si cam ce pret au. N-as vrea sa intru in sezon nepregatit si sa stau pe bara dupa aceea....ms anticipat. Un an bun tuturor!
  11. nu...daca cele sport sunt cele rotunde, acesta nu e asa. Oricum, ms pt lamurire
  12. nu stiu ce model de filtru de aer este....normal, cred Motorul este RC 36....si mai mult nu stiu
  13. Salut toti baietii as vrea sa stiu cam la ce pret e un filtru de aer pt vfr 750 din 96? Am gasit intr-un singur loc cu 120RON, si n-as vrea sa ma tepuiasca astia. Asta e pretul lui? ms anticipat....
  14. tuturor vfr-istilor Sarbatori Fericite si sunt PENTRU o intalnire in vara. La multi ani!!!
  15. salut toti membrii acestui forum ! unde gasesc si eu un top case (cu suport cu tot!) pt un vfr din '96?
×
×
  • Creează nouă...