Sari la conținut

barni

INACTIV
  • Număr conținut

    87
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de barni

  1. barni

    Numai Poze

    Nasol.Sper ca nu ai patit nimic. Dar din ce cauza a sarit lantul? Mai reglezi si tu lantul ala? Sau te dai numai cu motorul? Oricum trebe avut grija la chestiile astea.
  2. barni

    Itp Pt Moto

    Du-te la Siletina ca se face. Eu m-am dus pe la 9 dimineata si cam 40 de minute am scapat. Fara programare. Is de treaba baietii. 45 lei a fost la vara. Eu ma duc astazi la ei cu masina. Daca s-a schimbat ceva te anunt.
  3. Incearca in Ungheni la All Colors. Pe partea stanga inainte de a ajunge la Darina.
  4. barni

    Ture Moto

    Cum iesi din Odorheiu Secuiesc spre Miercurea Ciuc in prima localitate (BRADESTI) la singura intersectie o iei la stanga si mergi direct pana la barajul de la lacul Zetea. RIDE SAFE!
  5. barni

    Ture Moto

    Mda, ai dreptate. RIDE SAFE!
  6. barni

    Ture Moto

    4 sau 5 nu-i aceeasi lucru. Daca cu masina am facut 6 ore pana la mamaia. 4 ore da, dar 5 e cam slab. RIDE SAFE!
  7. Yupp! Din pacate asa este. Nu uita: RIDE SAFE!
  8. Bine ai venit! Frumos Hornetul. Ai grija de el, si mai ales de tine. RIDE SAFE!
  9. barni

    Numai Poze

    Fain V-MAX-ul ala modificat.
  10. barni

    Ture Moto

    Super fain! Bravo, si la mai multe drumetii de genul asta.
  11. barni

    Ture Moto

    Drum bun Adi. Aveti grija de voi. RIDE SAFE!
  12. barni

    Ture Moto

    Pe linkul de mai jos este lista cu toate intrunirile /index.php?showtopic=155403
  13. Coorrect! Bine v-am gasit. E deja al 4lea an de cand trag urechile BMW-lui(cu 1 ani in care nu prea am circulat, din motive obiective, vezi poza de jos) si sunt foarte multumit de el. Adi, noi ne-am intalnit de mai multe ori pe traseuri, si ultima data in parcare la Real cam de o luna. NICE BIKE! Eu ma gandesc sa schimb la anul motorul(tot un BMW dar mai mare, probabil un 1150 GS). RIDE SAFE! Sa ne vedem cu bine. :cheers
  14. Mersi Asfalt uscat si voua Grija mare la idiotii de pe sosele.
  15. Buna tuturor. Barni sunt. Asta mi-e motorul...
  16. barni

    Tragedie...

    Aveti grija fratilor. Ride safe. drumuri late si fara
  17. barni

    Tragedie...

    R.I.P. Dumnezeu sa-l odihneasca.
  18. barni

    Itp Pt Moto

    Pt. identificare numai la RAR, si pt. verificare in cazul in care politia ti-a luat talonul tot numai la RAR. In rest pentru verificare incearca la Siletina in curte, este o statie itp. Am vorbit ieri cu dansii pt ca si eu trebuie sa ma duc zilele astea pe la ei la verificare. De bani nu stiu nimic. Drumuri late si uscate.
  19. barni

    Numai Poze

    Buna Dani, este un filmulet de la prima intalnire de motociclisti din Tg Mures, care a avut loc in anul 2001 daca nu ma insel(poate 2002)la hipodromul de langa casa agronomului, organizat de niste motociclisti din zona,f hotarati dar din pacate fara prea multe resurse la vremea respectiva. a fost super intalnirea.
  20. Scuze: ziceam ca "...dupa poze pare a fi fost o intalnire pe cinste. Pacat ca anul asta n-am fost prezenti , sper ca anul viitor sa fim acolo. pana atunci: TINETI-O TOT ASA. FELICITARI. Drumuri bune si netede. Asfalt uscat.
  21. HHHuuuuuuuuuu, a kepek alapjan szuper lehetett a buli. Kar hogy nem voltunk ott az iden , de jovore remelem eljutunk. Addig is CSAK IGY TOVABB. GRATULALUNK.
  22. Szia Boti, engem is erdekelne egy peldany a lapbol. Meg mindig nem jutottam hozza. Esetleg ha megkerhetlek Csongin keresztul tudnal-e kuldeni egyet? Koszzi elore is.
×
×
  • Creează nouă...