Sari la conținut

MrK

Membru
  • Număr conținut

    42
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Profil

  • Sex
    Male
  • Carnet moto din
    2007

Vizitatori Recenți Profil

494 citiri profil

MrK's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. Fiti isteti si confirmati la Inmatriculari Auto daca aveti dubii, ca sunt sigur ca dureaza cateva decenii pana isi actualizeaza toti informatiile furnizate pe site urile oficiale. In urma multiplelor telefoane pe care le vor primi, poate se vor sesiza sa actualizeze mai rapid.
  2. ATENTIE! Good news everyone! La achizitionarea unui autovehicul SH care a fost deja inmatriculat in Romania (implicit a primit Certificatul de autenticitate al vehiculului emis de Registrul Auto Român), nu mai este necesara verificarea acestuia printr o programare la RAR, in urma careia se obtinea certificatul de autenticitate care mai tarziu se depunea impreuna cu toate actele la Inmatriculari Auto. "Mai pe scurt": dupa ce primiti toate documentele necesare de la vanzator, mergeti direct sa platiti taxele si pe urma la inmatriculari auto (un functie de judetul de care apartineti). In continuare este necesar RCA valid pe numele noului posesor, valabilitate minim 6 luni. Puteti confirma aceste informatii la Inmatriculari Auto (in functie de judetul de care apartineti) - 021.232.48.28 pentru Bucuresti. Mai multe informatii despre documentele necesare, AICI.
  3. ATENTIE! Good news everyone! La achizitionarea unui autovehicul SH care a fost deja inmatriculat in Romania (implicit a primit Certificatul de autenticitate al vehiculului emis de Registrul Auto Român), nu mai este necesara verificarea acestuia printr o programare la RAR, in urma careia se obtinea certificatul de autenticitate care mai tarziu se depunea impreuna cu toate actele la Inmatriculari Auto. "Mai pe scurt": dupa ce primiti toate documentele necesare de la vanzator, mergeti direct sa platiti taxele si pe urma la inmatriculari auto (un functie de judetul de care apartineti). In continuare este necesar RCA valid pe numele noului posesor, valabilitate minim 6 luni. Puteti confirma aceste informatii la Inmatriculari Auto (in functie de judetul de care apartineti) - 021.232.48.28 pentru Bucuresti. Mai multe informatii despre documentele necesare, AICI.
  4. Multumesc pentru sugestii! @stefan: stiu ca este complicat si ai dreptate. Incerc doar sa gasesc o solutie, chiar daca nu este convenabila. @alex: o sa sun astazi sa intreb. Multumesc pentru ajutor!
  5. Nu arata rau sa incerc si cu asa ceva.. 50ron toata povestea si un ghidon aglomerat pentru o zi, dar rezolva problema. Multumesc mult pentru ajutor! Daca totusi mai citeste cineva si poate sa ajute DOAR cu jumatatile de bratara incercuite de mine, astept un mesaj. As prefera sa ii raman cuiva prieten, decat varianta de mai sus. : ) Ca sa fie clar, platesc si pentru inchirierea lor pana trece "testul" vietii.. Multumesc!
  6. Salutare, Am o mica problema. Vreau sa instalez o pereche de oglinzi pentru un CB1000R si am nevoie de bratele de suport pentru oglinzi. Mai exact acestea: https://i.imgur.com/RNtZbNj.jpg Bratele pe care le am acum nu au acel motz in care intra oglinzile. Imi trebuie o zi ca sa trec un anume "test" pe care il faci atunci cand achizitionezi o motocicleta noua.. : ) Platesc si pentru ele daca le aveti de vanzare sau si pentru inchiriat doua zile, dau si bere sau ce preferinte aveti. Apreciez orice ajutor! Multumesc anticipat!
  7. Salutare, Nu am avut timp sa mai caut daca exista deja site ul, dar eu mi am gasit aici manualele pe care le cautam. http://www.ruddar.com/Xodus.aspx?id=165&MainCatID=44 Numai bine! K
  8. Ce se afla pe un perete de la inmatriculari in Constanta: Orar pana la 16:30, actele depuse pana la ora 14:00 cel tarziu, se proceseaza in aceeasi zi si se ridica la ora 16:00. Pentru alte informatii imi puteti trimite un PM. Salutare
×
×
  • Creează nouă...