Sari la conținut

Edutzu

Membru
  • Număr conținut

    112
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Profil

  • Sex
    Male
  • Locatie
    Bucuresti
  • Carnet moto din
    2007
  • Motocicleta
    Honda Africa Twin CRF 1000A
  • Numar Moto
    B-cifre-litere
  • Club
    Vstromania Friends

Informații profil

  • Motociclete detinute
    Aprilia Pegaso 650, Suzuki VStrom DL650

Vizitatori Recenți Profil

606 citiri profil

Edutzu's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. Certific, frumoasa lui Kings este la mine. Va salut cu ocazia asta, sa ne vedem cu bine in trafic.
  2. Ti le aduc pe ale mele, oricum trebuiesc schimbate. Si sunt la oferta
  3. Am completat formularul online de pe Vstromania pt 1 bucata. Intrebare: Ala de pe tine este L?
  4. Motorius a vorbit cu mine, cu Giza si au mai fost cativa pe aproape. Eu am stat si pe motorul lui. Am si admirat cei 1900 cmc porniti... care suna beton! Au mai fost cativa pe langa el, da' vad trebuie sa ne mai vedem, sa ne recunoastem! Si, DA aveam toti tricouri cu Vstromania scris pe undeva Ah, sa nu uit! AM FOST CEL MAI MARE GRUP DE LA MAN. Noi eram aia care urlam la concursuri. Hai cu Vstromania de toamna!
  5. Putem povesti la nesfarsit, tot nu-i dam de cap! Asta cu intrunirea e din ciclul povestilor cu uleiul si cu anvelopele si pana la urma fiecare pune de care vrea. Asa si la intrunire, vine cine vrea. Ca vrea la una sau la mai multe, e o optiune personala. N-am vazut prea multi sa renunte la nunta lor, la concediu in strainatate sau la chemarea soacrei ca sa vina la UNICA intrunire a MIRIFICILOR posesori de Vstrom si apoi sa nu dea jos un an de zile tricoul cu mareata isprava ANUALA. De ce se fac mai multe? Pentru ca de fiecare data participantii au vrut sa se vada mai des. E una din ocaziile in care de fapt ne strangem bikeri si consoarte si petrecem impreuna. Asa ne cunoastem si legam prietenii mai trainice. Daca ne vedem odata pe an, o sa ne stim si atat. Pentru ca de fiecare data citiva o sa rateze intalnirea unica din varii motive ...si daca ai 3 pe an, sunt sanse mai mari sa prinda una. Daca nu prinde niciuna, asta e GHINION ! Insa prinde la anul mai multe, daca nu e destul de dezinteresat sa vina si gaseste motive (servici, pus ceapa, varuit etc)..si dupa sa se planga ca nu s-a facut una pe an, DA' EXACT CAND PUTEA SI VROIA EL! Pentru ca nu conteaza daca vii cu Vstromul, BMW, Ducatti, B-TWIN, Merida, Duster sau orice altceva cu roti (pana la urma avem si participanti la intruniri care au venit cu trenul) important e sa ne vedem, sa ne strangem mainile, sa stam impreuna la masa, la foc, in cerc, sa vorbim, sa radem, sa povestim despre motor/caise/palinca/fete/baieti si inapoi la bujii/ulei/anvelope. Daca oftam ca sa terminat duminica dimineata, asta inseamna ca vrem sa ne revedem. Mai sunt si povestile despre intalnirile monomarca...NO' daca se face VSTROM OWNERS ONLY, poate ma duc si eu, da nu' renunt la prietenii de la vstromania pt asta! VStromania o fi aparut ca intalnire monomarca, dar a ajuns o marca inregistrata pentru o forma de prietenie aparte la care biletul de intrare este un vstrom sau prietenia cu unul atins de fenomen. Ziceam de prietenia asta ca e aparte si pentru ca nu o gasesti la celelalte intruniri moto (si sunt fan Seawolves party si Transilvania Bikers). Am zis ce am avut pe suflet...asa ca sa ne vedem cu bine la Vstromania (de vara/primavara/toamna/luni/marti/) si pt cine poate bea mai mult si la aia de iarna! Sau nu...si tot amici ramanem!
  6. Bun. Si bine ai venit printre noi. Sa o stapanesti sanatos si sa ne vedem in sa pe drumuri. Apropo, esti binevenit la urmatoarele intruniri vstromania, sa cunosti si restul baietilor din tara. Mergi pe www.vstromania.ro , fa repede un cont sa fii inregistrat. Ai acces la doua intruniri la care merita sa te uiti prin buzunare si sa te inscrii urgent. Una este la Durau peste 2 saptamani si cealalta in delta la sfarsitul lui Iunie.
  7. Ca un Vstromist provenit de pe un Pegaso...nu mai pune intrebari doar fa-o. E timpul sa te bucuri de motocicleta si nu de electrica/mecanica. No other comments
  8. Multumim Adriana ca ai revigorat un pic forumul ca era adormit rau. Hai, deșteptarea vstromistilor, ca deja se propune o vstromania de primăvara la Durau. Dați-vă părerea (pozitiva) să poată Gospo' transmite o confirmare la patroană ca mergem. Cabana Vânătorul de la Durau a fost locul Vstromaniei de vara din 2012 (epic) Adriana, merita sa vii si din Germania pentru întâlnirile astea.
  9. Anakee 2 se fabrica din nou in Spania si a aparut pe piata la un pret un pic mai mare decat Anakee 3. Bine asta se schimba in functie de vanzari.
  10. Cred ca abordarea ta pentru acest accesoriu ar trebui sa aiba doua parti: 1. Plastic si aerodinamic sau aluminiu si anduranta 2.Conteaza pretul sau frumusetea? Si cum si frumoasa si desteapta si devreme acasa reprezinta idealul, vezi ce te coafeaza... Pt aluminiu ma bag in seama si zic ca cele mai scumpe sunt Touratech (1300 EURO ) si cele mai accesibile de pe piata noastra este poate marca Bogdan Harea, la mai putin de jumate de pret pt tot setul de trei. Sunt o optiune buna si cei de la Heavy Duties de la Cluj sau forma de achizitie gasita de userul Vrajitoru'. Cutii de plastic avea de vanzare Tibi Zaharia de la Constanta. Cred ca gasesti poze si detalii mai multe daca o sa consulti pagina de Vstromania de pe Facebook.
  11. Ride! Ride! Ride!

  12. Urmeaza acesti pasi obligatorii: Inscrie-te pe Vstromania, salveaza in telefon niste contacte de pe forum de la cei cu experienta in mecanica si electrica (Fabio si Paul de exemplu) pentru folosinta in locurile in care n-ai acces la internet si bucura-te de drum, nu cara fierotanii dupa tine. Daca faci din motociclism un hobby mecanic si nu adventure, cauta o remorcuta sa te lauzi cu ce ai la tine si n-ai folosit niciodata. Urmeaza partea de pamflet !!!! Vad ca esti din Iasi....are Dexterr oricum chei la el, ca de' cu bmw-ul... PS: Sa vezi ce de beri dau cand ne intalnim, sa ma ierte ca l-am dat exemplu! Hai cu Vstromania!!!!!
  13. Incarcata complet nu este, dar nici dusa. Ar merge un ciclu descarcare-incarcare pe banc cu incarcare redusa la 24 h, dar nu stiu cine iti mai face asa ceva la o baterie moto. Ca sa faca asta ar trebui sa dea la o parte toate bateriile auto care sunt in statie. Asa ca n-ar strica o incarcare la redresor, care daca are si leduri pt stare, o sa-ti dea de stire cand e 100%.
×
×
  • Creează nouă...