Sari la conținut

amibrt

Membru
  • Număr conținut

    98
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Metode de contact

  • Website URL
    http://
  • Yahoo
    amibrt

Profil

  • Sex
    Male
  • Locatie
    Timisoara
  • Carnet moto din
    1992
  • Motocicleta
    Suzuki
  • Numar Moto
    TM-11-YRF
  • Club
    Cei fara timp..

Informații profil

  • Motociclete detinute
    Honda

Vizitatori Recenți Profil

382 citiri profil

amibrt's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. Vând... Mărime XL, protecții soft (umeri Âşi coloană) Impecabilă. 150 ron
  2. A 'retuÂşat' la al 2-lea anunț : 15 cp (11 kw) in talon
  3. Bună treabă ați făcut. Bravo, la mai multe !!! Vă invidiez pentru locurile ce la aveți prin zonă. Cheile sunt 'de vis'.
  4. De unde pot sa-mi iau si eu piston nou ? (un 125 in 2T) Eventual si alezare cilindru . Recomandati ceva ?? Mulțam.
  5. ÂŞi uite asa intră virusul . Spun asta pentru ca vad Âşi vitezana. Frumos, bravo, la cat mai multe plimbari placute . Super scula' 2004 ?
  6. Totusi verifica cu alta baterie. Tensiunea (12v) poate fi ok dar amperajul ?? In cazul amperajului slabit functioneaza far,claxon etc. dar nu are destula putere pentru a invatii electromotorul. Parerea mea. Succes !
  7. Solutie extrema : fa tu o garnitura din cligherit (eu am facut-o ,tot la camera plutitorului si e ok). Asta pana faci rost de originala (desi daca o faci bine...). Nu umbla asa ca Doamne fereste, nashpa sa ia foc !!! Succes
  8. Dupa toata `distractia` de mai sus am tras o concluzie : nu neglijati filtrul de aer !!! De ce spun asta : astazi dupa o mini plimbare in oras m-am trezit cu aceleasi simptome. La un moment dat ,dupa ceva km prin oras si padure, in drum spre casa, opresc 5 min iar la pornire.... nici vorba sa-l pot accelera. O iau de la capat : benzina, aprindere, surubele carbi si nimic. Pornea dar nu puteam sa-l accelerez. O sclipire de monent ma face sa deconectez filtru de aer de la carbi si.... surpriza; exceptand zgomotul mergea struna motorul. Concluzie (pentru cei care nu s-au de probleme similare) : nu neglijati filtrul de aer !! (si cate zile am surubarit pe carburatorul ala )
  9. Lucru `dracului` cu carburatoarele astea Trebuie multa rabdare si atentie.
  10. Tu urmezi chiar toate sfaturile primite ?? Daca te simti deranjat de topicul asta de ce-l accesezi ? Poate gasesti ceva interesant in alta parte si te retinem . On topic : multam la toti de sfaturi, i-am dat de capat . Cred ca totusi din carbi o fo problema (exact nu stiu), l-am facut bucati, lasat la inmuiat peste noapte, suflat EXTREM toate gaurile si acu e ok. Toba era ok.
  11. M-am gandit si la asta (dar sper sa nu fie asa) ,mai ales ca "fumeaza" putin cam mult primele 10 minute la pornirea la rece. Banui ca poate intra ulei din cutie in carter (putin stand peste noapte), iar la pornire pana se arde...... Dar problema asta poate influenta functionarea motorului ?? ma refer la problema de acum cu turatul
  12. Maine incerc sa-l turez cu toba neconectata la galerie. Poate ,poate.... Revin cu rezultatul Multzam !
  13. E motor simplu (din `88) in relantiu e rotund, suna bine, doar cand trag de acceleratie da impresia ca se inneaca. Am bazait si nivelul de benzina din carburator (mai mare,mai mic)si tot degeaba. Iar taba "fumeaza" bine.
  14. In motor am ulei pentru cutie . Nu ?
×
×
  • Creează nouă...