Sari la conținut

amibrt

Membru
  • Număr conținut

    98
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de amibrt

  1. Vând... Mărime XL, protecții soft (umeri Âşi coloană) Impecabilă. 150 ron
  2. A 'retuÂşat' la al 2-lea anunț : 15 cp (11 kw) in talon
  3. Bună treabă ați făcut. Bravo, la mai multe !!! Vă invidiez pentru locurile ce la aveți prin zonă. Cheile sunt 'de vis'.
  4. De unde pot sa-mi iau si eu piston nou ? (un 125 in 2T) Eventual si alezare cilindru . Recomandati ceva ?? Mulțam.
  5. ÂŞi uite asa intră virusul . Spun asta pentru ca vad Âşi vitezana. Frumos, bravo, la cat mai multe plimbari placute . Super scula' 2004 ?
  6. Totusi verifica cu alta baterie. Tensiunea (12v) poate fi ok dar amperajul ?? In cazul amperajului slabit functioneaza far,claxon etc. dar nu are destula putere pentru a invatii electromotorul. Parerea mea. Succes !
  7. Solutie extrema : fa tu o garnitura din cligherit (eu am facut-o ,tot la camera plutitorului si e ok). Asta pana faci rost de originala (desi daca o faci bine...). Nu umbla asa ca Doamne fereste, nashpa sa ia foc !!! Succes
  8. Dupa toata `distractia` de mai sus am tras o concluzie : nu neglijati filtrul de aer !!! De ce spun asta : astazi dupa o mini plimbare in oras m-am trezit cu aceleasi simptome. La un moment dat ,dupa ceva km prin oras si padure, in drum spre casa, opresc 5 min iar la pornire.... nici vorba sa-l pot accelera. O iau de la capat : benzina, aprindere, surubele carbi si nimic. Pornea dar nu puteam sa-l accelerez. O sclipire de monent ma face sa deconectez filtru de aer de la carbi si.... surpriza; exceptand zgomotul mergea struna motorul. Concluzie (pentru cei care nu s-au de probleme similare) : nu neglijati filtrul de aer !! (si cate zile am surubarit pe carburatorul ala )
  9. Lucru `dracului` cu carburatoarele astea Trebuie multa rabdare si atentie.
  10. Tu urmezi chiar toate sfaturile primite ?? Daca te simti deranjat de topicul asta de ce-l accesezi ? Poate gasesti ceva interesant in alta parte si te retinem . On topic : multam la toti de sfaturi, i-am dat de capat . Cred ca totusi din carbi o fo problema (exact nu stiu), l-am facut bucati, lasat la inmuiat peste noapte, suflat EXTREM toate gaurile si acu e ok. Toba era ok.
  11. M-am gandit si la asta (dar sper sa nu fie asa) ,mai ales ca "fumeaza" putin cam mult primele 10 minute la pornirea la rece. Banui ca poate intra ulei din cutie in carter (putin stand peste noapte), iar la pornire pana se arde...... Dar problema asta poate influenta functionarea motorului ?? ma refer la problema de acum cu turatul
  12. Maine incerc sa-l turez cu toba neconectata la galerie. Poate ,poate.... Revin cu rezultatul Multzam !
  13. E motor simplu (din `88) in relantiu e rotund, suna bine, doar cand trag de acceleratie da impresia ca se inneaca. Am bazait si nivelul de benzina din carburator (mai mare,mai mic)si tot degeaba. Iar taba "fumeaza" bine.
  14. In motor am ulei pentru cutie . Nu ?
  15. Nu am facut nici o interventie la motor. Totul a inceput dupa ce am schimbat uleiul din motor. Nu vad legatura cu alimentarea ?? Presupun. Apoi, la pornire, a inceput sa faca asa. Evacuarea e ok, filtru aer ok (l-am pornit si fara el conectat la carburator si tot asa). Acum catva timp am patit asa ceva cu el in trafic (dar parca tot puteam sa-l turez putin mai mult) si a 2-a zi nu a mai facut talente. Am zis atunci ca e ceva infundat in carburator (in pofida faptului ca si-a dat drumul singur). Am sa incerc sa schimb bujia. Am schimbat bujia, am mai desfacut o data carbi si tot nimic ! Sugestii ??
  16. De pornit porneste usor, relantiul e ok, dar cand incerc sa trag de acceleratie se aude ca si cum s-ar ineca, mai mult de 2-3000 ture nu vrea. Am curatat carburatorul, m-am jucat cu nivelul de la plititoare (si sus si jos), filtru aer curata, bujia ok, si tot minic.Moto e 2T. Ma ajuta careva cu o sugestie ? Multzam...
  17. Va multumesc la toti. M-am luminat cat de cat . TNG = nu a vrut sa fie ironie din parte mea (mea culpa), dar eu asa am perceput raspunsult tau .Banuiam ca ulei de filtru se foloseste, dar nu aveam nici cea mai vaga idee de ce inseamna uleiul respectiv. Am citit pe forum ca exista asa ceva (buretul meu din filtru nu cred ca a fost vreodata uns dupa cum arata) si stiti si voi cum e : vreau ce e mai bun pt pasiunea mea Plimbari fantastice !!!! va doresc .
  18. Mda ! Perspicace raspuns. Nu stiu, nu am vazut in comert ulei de filtru (nici nu stiu daca exista ceva special pentru asa ceva). Daca ma poate ajuta cineva cu informatie... Rog ironicii sa se abtina !!
  19. Ar trebui sa fie localizat in zona pedalei de frana. Vezi daca functioneaza (fa scurt pe direct acolo la el) si daca se aprinde frana ai localizat `buba`. Daca nu tre sa o iei pe fire. Succes
  20. Dupa spalarea buretului din filtru de aer, se unge.. ce folositi voi ??? Multzam !
  21. Dupa poza cred ca e furtunul de golire. Rolul lui e sa nu ajunga benzina pe partile incinse.
  22. OK. Daca nu reusesc sa comand originale recomanzi o anumita firma ? Sa nu iau ceva ce trebuie schimbat prea des, ca e mult de desfacut....
×
×
  • Creează nouă...