Sari la conținut

pogor

Super Membru
  • Număr conținut

    1.192
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Postări postat de pogor

  1. Alta din cele 68 am adus-o eu din italia in romania. Dar apoi eu am plecat din tara si a trebuit s-o vand. Vik se pare ca a fost competitorul meu norocs, a mea a fost pe piata in acelasi timp dar s-ao vandut abit in marite si pt doar 3800 euro (stare impecabila, 32000km). Dar de, a mea era la tara in galati, nu in buricul targului.

     

    Insa tot raul spre bine, mi-am luat aici modelul 2015. 

     

    Si vreau sa ii schimb becul de pozitie. Daca are careva idee, un PM va rog.

     

    Eu iubesc motocicleta asta, desi inca nu am prea multi km cu ea. Nu are surprize de putere, dar are destula(insa e cea ma puternica pe care am avut-o deci..)

    Multumesc

  2. e o chestie tricky la curbele astea... uneori incerc sa imi imaginez ca imediat dupa mijlocul curbei este un camion in pana. sa vezi atunci cum "adaptezi" viteza. nu sunt multe curbe cu vizibilitate sa ii dai blana


    » Post actualizat in 12 Jul 2016 18:52

    si inca ceva: suntem oameni nu masini. avem zile mai bune si mai rele.

     

    NIMENI nu conduce mereu bine. unii cred ca ei o fac, dar cineva e sus si ne mai da cate un ajutor de multe ori

  3. majoritatea motociclistilor merg fara alt echipament decat casca si manusi. o fi bine ? stiu ca e fain sa mergi fara geaca si toate cele, dar cred ca cei in cauza nu analizeaza realist si nu isi assuma eventualele consecinte.

     

    asumarea ar inseamna: "da ma, sunt in spital si julit peste tot, dar a meritat ! "

     

    la cum a fost descris acest accident, baiatul in cauza nu a patit-o grav si ma bucur pt el. insa cu echipament probabil ca nu avea nimic

  4. costin R6 : nu fi ipocrit. daca stii ca esti o problema, rezolv-o. nu fa pe sfantul caruia ii pasa dar se scuza ca are toba sport. tu ai pus-o acolo, tu s-o dai jos.

     

    intre noi fie vorba, o toba sport decenta combinata cu turatii normale nu provoaca probleme. eu as da o lege sa interzica tobele sport. zic . e mai bine decat sa interzica mersul noapte, nu ? prosti sunt cu duiumul, politia nu ii poate prinde pe toti.

  5. am vazut la un gs 500 aceleasi simptome - turatie mica ok, la turatie mai mare murea - si am rezolvat prin schimbarea bateriei. ce e drept motorul statuse vreo jumate de an, si bateria era dusa (o pornisem ajutata)

×
×
  • Creează nouă...