Sari la conținut

Duke_Zerg

INACTIV
  • Număr conținut

    8
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Metode de contact

  • Yahoo
    sergiu_gavan@yahoo.com

Profil

  • Sex
    Male
  • Locatie
    Bucuresti
  • Carnet moto din
    2004
  • Numar Moto
    Alb cu litere si cifre negre

Duke_Zerg's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. Salut, Am eu manual de Hornet 2002, din 2003 au schimbat doar bordul, farul, rezervorul, codita...oricum doar estetic..motoru e acelasi pana in 2006, dak te ajuta da-mi add pe mess...sergiu_gavan. By the way am mai facut niste modificari la Hornetu-tul meu :Kit Xenon, aripioare laterale, oglinzi 2003-2006, crash-paduri PUIG.
  2. Mai da frumosi mai suntem.....traiasca IULIUS MALL ca doar l-am vazut de 40 de ori incercand sa ma intorc la VILA. Miercurea viitoare va scot pe amandoi la un Buritto ca poate vi se face iar foame... Pe 6 vin negresit la cluj....si pe unde o mai fi cand o fi....ca ma stiti ca-s nebun. Sergiu
  3. Mai exact niste bucati in L de aluminiu pe care le-am indoit de mi-au sarit capacele. Potriveam, indoiam, potriveam.... Pe louis te duce in 200e cu tot cu TVA, deja vopsit si cu prinderi si e acelasi bugspoiler(poate calitativ mai bun, am impresia ca e de plastic). Eu am crezut ca fac afacere ca dau doar 4 mil , dar am muncit cateva zile. Stii cum e , dai un ban da face, nu dai faci TU... Apropo a fost cineva la Intercycle la service cu un Hornet, ca am auzit ca au scoruri mari. Mie mi-au cerut 2 mil doar sa se uite la ea.
  4. Sal Bugspoilerul l-am pus eu, L-am comandat de la un tip din brasov care le face din fibra in matrite la 100e+taxe postale inca vreo 700mii (Id de mess: anotimpub). M-am tinut de el cam vreo luna sa mi-l faca, cred ca ii era lene sa-l trimita. Cand i-am zis ca m-am saturat sa astept si ca nu mai am bani, m-am trezit cu curierul la usa. Apoi l-am vopsit eu si i-am facut prinderi din niste balamale ( m-am cam chinut ) Pan la urma a iesit bine. Urmeaza sa-i mai pun niste rimstripe-uri albe si crash-paduri....din pacate nu gasesc la nimeni sistemul de prindere Power Bronze pt Hornet 600 si nici buloane negre.
  5. Sal, Am si eu un Hornet 600 negru, poate m-ati vazut prin Bucuresti prin 2007. Desi nu am postat pe forum m-am intalnit cu cativa din voi miercuri pe la arc . Eu sunt super multumit de motor si sg probleme pe care le-am avut au fost cu carburatia (pt ca l-am dat pe mana unui mecanic sa-mi sincronizeze carburatoarele ) si acu nu prea mai porneste, se ineaca de fiecare data. Poate stiti un mester ceva care v-a rezolvat in privinta asta. Uitati si niste poze cu d-onsoara.
  6. Salut, Am o carena inferioara pt un hornet 600 facuta din fibra. Ma intereseaza daca imi poti face niste prinderi pt ea si cat m-ar costa cu tot cu vopsit.
×
×
  • Creează nouă...