Sari la conținut

Viorake

INACTIV
  • Număr conținut

    22
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Metode de contact

  • Website URL
    http://www.motociclism.ro/forum/index.php?showtopic=280222&b=1&st=0&p=0&#entry0

Profil

  • Sex
    Male
  • Carnet moto din
    2007
  • Numar Moto
    B 86 WIV

Viorake's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. Nu l-am cunoscut dar am citit tot topicul si am reusit sa il cunosc putin prin intermediul povestilor voastre si totodata mi-am dat seama ca fara indoiala a fost un om extraordinar. Pacat ca astfel de oameni pleaca prea devreme dintre noi. Odihneasca-se in pace! Condoleante familiei si prietenilor!!!
  2. Aripa fata de cbr rr se potriveste la un cbr f sport? Multumesc!
  3. Cred ca te referi la cazul Emil Matasareanu doar ca asta cu "familia a dat politia in judecata" nu are nici o relevanta cu atat mai mult cu cat se intampla in America unde oamenii se cam dau in judecata pentru orice fleac, practica ce usor usor a inceput sa ia amploare si pe la noi desi in fond si la urma urmei e dreptul cetateanului de a apela la instanta pentru a-si face dreptate ( asa se procedeaza intr-o tzara civilizata, dar inca nu cred ca putem vorbi asa frumos si despre Romaniaunde dreptatea se face in continuare cu parul, cu sabia intre clanuri sau mai nou cu pistolul la semafor). Ceea ce vreau sa subliniez este faptul ca nu actionarea in instanta creeaza precedentul si sentinta finala si irevocabila. Referitor la situatia de fata am mai spus-o nici politistii nu fac onoare Politiei Romane dar nici Comunitatea Moto nu se poate mandri cu un asemenea specimen asa ca e dreptul lor sa se actoneze prin instante iar sentinta finala si irevocabila va crea precedentul in favoarea uneia din parti.
  4. Exista politisti si mai putin politisti si motociclisti si mai putin motociclisti in situatia de fata parerea mea este ca ne comfruntam cu specimene care nu fac onoare Politiei Romane si de cealalta prte Comunitatii Moto. Totusi dupa ce am citit 24 de pagini am constatat ca multi isi exprima pareri fara a se baza pe argumente solide, iar altii se dau mari cunoscatori ai legislatiei in viguare cu citate luate prin Copy/Paste dar nu sunt in stare macar sa interpreteze citatele respective, ba mai mult nu cunosc sensul unor termeni simpli. Respect celor care sunt obiectivi.
  5. Am fost, am vazut, am plecat dezamagit. Mult mai slab decat anul trecut. Parerea mea.
  6. http://ursa.irk.ru/manual/ /index.php?...6831&st=170 /index.php?...8892&st=380 /index.php?...3890&st=240
  7. Frumoasa, frumoasa ( io am mai vazut si alte poze). Sa o stapanesti si calaresti sanatos si fara evenimente neplacute. Ne vedem pe Caramfil.
  8. Problema cu bateria am patit-o si eu de doua ori, o data am ramas fara curent si nu mai pornea chiar in curte la RAR cand m-am dus la omologare. Nu am mai pornit-o de o saptamana si cred ca iar nu mai am curent. Am sa schimb bateria ca poate asta e dusa.
  9. Merci de ganduri bune si in curand vin si pozele.
  10. Incepand de sambata (22.09.2007) sunt fericitul posesor al unei Honda CBR 600 F Sport si de atunci o tot calaresc. Initial am vrut sa imi iau ceva de 125 dar am renuntat la idee si am achizitionat o frumusete de hondita.
  11. Intrebare: Vreau sa stiu ce inaltime la sa are un cbr 600 f4 sport si daca e mai joasa decat cbr 600 RR. Vreau sa imi cumpar un cbr 600 f4 sport si eu nu sunt nici prea inalt si nici prea lung in picioare (1.70 m inaltime ), am stat pe un cbr 600 rr si il tin pe varfuri, il tin dar nu e prea comoda pozitia, cam greu de manevrat si odata cand stateam pe el l-am simtit ca se duce la vale si m-am dat cu cracii in sus cu el (era si putin in panta)norocul meu a fost ca au fost niste prieteni langa mine si au prins-o. multzumesc anticipat si imi cer scuze de off topic.
×
×
  • Creează nouă...