Sari la conținut

bpm126

Membru
  • Număr conținut

    28
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Metode de contact

  • Website URL
    http://

Profil

  • Sex
    Male
  • Locatie
    bucuresti
  • Carnet moto din
    '06

Informații profil

  • Motociclete detinute
    malaguti, honda hornet

bpm126's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. Multumesc mult Macho.
  2. Salut. Are cineva un nr de telefon de la statia ITP din Fundeni. As vrea stiu daca lucreaza sambata. Multumesc
  3. Salut. Am o intrebare ce far este cel pe care il ai si husa de rezervor. De unde sunt luate si cat au costat? Merci
  4. Salut. Vin si eu joi la 8
  5. Nu o sa iti vina sa crezi am una identica cu a ta . Singura dif este toba care la mine este stock. O intrebare ai cumva manualul pt hornet?
  6. Unde pot gasi un CDI no limit pt un Kymco Yager 4T. Multumesc
  7. Am un manual care ar trebui citit si recitit de toti motociclisti incepatori sau nu scris de un ziarist (motociclist si el) si Kenny Roberts senior pt cei care stiu un mare campion al curselor GP. este un pdf care are in jur de 6MB daca stie cineva unde l-as putea pune pt a se putea downloada dati-mi o solutie .
  8. ZZR gri tavalit venea dinspre D-na Ghica intrand pe Sos Petricani e o curba usoara la dreapta in dreptul biserici. A alunecat pe contrasens motorul s-a oprit in bordura el fiind aruncat pe trotuar oprindu-se intr-un pom sau langa pom (vb lumea acolo). Motociclistul acuza dureri la clavicula si picior iar casca avea urma de soc foarte puternic (aceeasi lume stransa la acc povestea), motorul cam sparte toate carenele + ulei curs. Ca la noi la nimeni se gasise un mos sa ii ia tel de pe jos si sa plece cu el noroc cu o fata care il cunostea si suna sa vada unde e tel. Sper sa nu fie nimic grav si sa se refaca bine. Un sfat din partea unui incepator (eu): foarte mare atentie la primii stropi de ploaie primele 10 min de ploaie pana se duce mazga care se formeaza aluneca de 10 ori mai tare decat daca ar ploua torential, atentie la marcajele de treceri pietoni etc aluneca ca dracu pe apa. Si populara urare "Asfalt Uscat"
  9. si eu intalnesc fenomenul in fiecare zi si asta nu este extrema sa vezi cand pe strazi gen kiselef sau dn 1 zona fantana miorita(strazi cu benzi largi) ma vad venind printre masinile oprite la coada ei fiind blocati si trage de volan apropiindu-se de cel din stanga lui doar ca sa nu am loc sa trec. ma uit perplex si nu imi vine sa cred (il vad cum se uita in oglinda masini lui cum ma vede si o face intentionat "unde sa te duci cand stai blocat? ") . si cel mai bun lucru pe care l-am gasit de facut pt ca injuraturile cred ca nu ii mai ating la cate isi iau pe zi este sa il ocolesc pe partea cealalta si sunt sigur ca fierbe mult mai rau .recunosc am intalnit si multi care ma vad venind si daca sunt pozitionati prost imi fac loc.vb aia "taranul de oras cel mai prost animal" bafta si asfalt uscat
×
×
  • Creează nouă...