Sari la conținut

mineru'

Membru
  • Număr conținut

    13
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Metode de contact

  • Website URL
    http://

Profil

  • Locatie
    Meri
  • Carnet moto din
    da 99
  • Club
    lipsa

Informații profil

  • Motociclete detinute
    multe dar putine au ramas
  • Interests
    motociclismu'

mineru''s Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. Stati linistiti ca nu o sa vin . Si tinant cont ca sunt la 20-30 de km de locatie stiu foarte bine ce e acolo. Imi pare rau ca ganditi asa... da exact cum a zis domnul Cristi, in aceeasi locatie 2 intaniri nu stiu ce farmec mai are. Gata sper sa se inceteze cu cearta asta.... eu doar mi-am exprimat o opinie in primul post de pe acest topic si domnul bunu nu stiu de ce s-a aprins asa de tare , parca ziceti ca sunteti organizator, upssss da asa este sunteti organizatorul acestei intalniri (la un pahar parca s-a organizat acest eveniment). Sanatate! PS Domnule Pedros asta cu atrasul atentiei nu stiu pentru ca am fost doar in trecere pe acolo. Nu am participat in sine la acest eveniment dar am trecut pe acolo si mi s-a parut locatia mult mai ok. Cu bine!
  2. Degeaba sariti cu gura pe mine (Reply si Pm-uri nedigerabile), dar am foarte mare dreptate in legatura cu alegerea locatiei. (repet) Dupa parerea mea ar fi trebuit propus un vot-ing pe forum. Nu mi se pare normal ca un grupulet de oameni sa propuna intr-o locatie anume. Buuun s-a ales daca imi aduc bine aminte acum 3 ani sapte scari prin vot ... nu-i asa? si am fost prezent .. am fost prezent si ultima data la 7 scari, am fost prezent si la baile boboci anul trecut (cine nu ma crede sa vina sa imi spele hainele plinde de noroi si de jeg de la locatia aia de cacao.. ).Si apropo de tigani... inainte sa fac dreapta pe drumul acela extraordinar de bun (nu ar fi asta o problema), si acel imens indicator vizibil, inainte e un satuc nu? care e plin de tigani, nu? numai eu stiu cum am scapat netaiat de acolo . D-le bunu am motociclete am si permis de fix 11 ani si 4 luni si sincer ca si motociclist nu sunt de acord cu ceea ce se intampla in ultima vreme pe acest forum plin de bisericute (si nu cred ca aveti cu ce sa ma contraziceti). De venit clar nu mai vin si nici alti prieteni de ai mei care v-au onorat cu prezenta an de an la 7 scari nu or sa mai vina tot din aceasta cauza. Imi pare rau ca s-a ajuns aici , aceasta intrunirea devenea din ce in ce mai mare. Sa va tina dumnezeu in putere si multa bafta!!!
  3. Va salut!! Nu stiu de ce grupuletul vostru de motociclisti vor sa mearga la mizil la intrunire... Ce vad ei acolo? Un sat de tigani , de oameni inapoiati de aer incins si miros de tuci. Ce nu v-a convine la 7 scari? Aerul de munte? Mirosul de brad?. In loc sa se puna pe forum o chestie din aia cu vot sa poata tot omu sa isi exprime dorinta, nu frate aici hotaraste mereu bisericutele. Bisericutele ar trebui sa dispara la un asa eveniment, eveniment care ar trebui sa ia amploare cu timpul, dar nu noi ne ducem de rapa. Oamenii care sunt bagati in aceste bisericute ar trebui sa vorbeasca la telefon intre ei si sa se intalneasca. PACAT de aceasta intrunire mutata intr-o zona care nu spune nimic. Nu are nimic bun,nimic benefic,nimic care sa te atraga. Va doresc la cat mai multe intruniri de comuniste , cu motociclete si motociclisti cat mai putini !
  4. Am intels ....sa traiti....maine desfac si vad ce si cum....mie imi era teama sa crap motoru in 2....sper sa nu fie nevoie!! ms mult de explicatii Am desfacut-o si am si reparat buba....erau laturile alea frezate de fonta rupte destul de bine...pt asta vreau sa te felicit calin...ai fost la inaltzime...cu catzeii nu a fost problema pt k am pus un magnet dedesubt si cand au picat i-a tras magnetul... Acum mai am o mica problema...am primit cadou interioarele de la amortizoare (ale mele erau indoite).Problema e urmatoarea: am batut in alea vechi de dracii le-a luat ca sa le scot din jug (ca deee prostul din greseli invatza) si s-au cam intzepenit interioalele vechi in tuburi...nu mai ies nici gand.am busit in ele de mama dracu le-a luat ca sa le aduc la pozitia initiala ca sa pot sa le scot si nimic .fara tuburi degeaba am interioare drepte .Am scos cu imbus si suruburile alea din partea inferioara a tuburilor, dar tot nu iese.Am tras si cu tractorul de ele .Ce as putea sa mai incerc?? Ms inca odata pt sfaturi
  5. ok.pe luni o desfac si revin cu detali. sper sa nu fie grav
  6. Salut...am o jawa din 92 si acum cateva zile am fost cu ea prin padure...si am cam dat cu schimbatorul intr-o piatra (destul de zdravan) si s-a dat schimbatorul peste cap.Motoreta merge pornita dar nu intra in viteze , defapt se roteste schimbatorul aiurea.Cand o pornesc nu se aude absolut niciun zgomut nedorit Ce o fi rupt in ea?? Trebuie crapat motoru sau tre sa umblu in partea cu discurile de ambreiaj...am vazut ca e un mecanism acolo interesant in care vine axul de la schimbator. sper sa imi spuneti daca ati patit asa ceva sau stiti care e faza ca sa nu crap mororu asa degeaba ca mie putin cam teama.Mersi mult si numa bine!!!
  7. Multumesc mult!!!Daca gasesti trimite-mi PM cu nr tau de tel si te sun eu...
  8. Nu stiu fratilor pe cat e...pe camera scrie 21 cu 2,75...
  9. poze nu am cu el...e totul functional numai ca e pe jante ""Daca nu gasesti o sa caut eu la un magazin in Reghin unde aproape sigur sunt;si trec de doua-trei ori pe saptamana prin Poiana Tapului. Astept PM""" bachus_21 mersi mult ca te oferi sa-mi faci bine ...daca nu gasesc nimic in termen de 1-2 saptamani, ai pm de la mine si vedem ce putem rezolva...Pana atunci mersi fain omule!!!! aaa apropo pe camera se zaresc urmatoarele dimensiuni 21 - 2,75 .
  10. Salut!!Acu cateva zile mi-am luat un hoinar.Toate bune pe el numai ca tipul de la care l-am luat l-a tinut in pod si sunt cauciucurile si camerele coapte .De cauciucuri s-ar putea sa fac rost dar camere nu gasesc nici unde ...Nu stiti de unde as putea sa cumpar 2 camere???De preferat prin jud PH sau daca nu prin Brasov...Va rog mult!!!!!!!!!!!!!!
  11. salutare. si pe mine ma intareseaza faza cu schimbarea alternatorului de pe 6 pe 12 v.e posibila am inteles da nu cred k se potriveste de minsk..platina merge de trabant, da nu prea se gaseste
×
×
  • Creează nouă...