Sari la conținut

liberate_m3

EX+
  • Număr conținut

    30
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Metode de contact

  • Website URL
    http://

Profil

  • Sex
    Male
  • Locatie
    Bucuresti
  • Carnet moto din
    Plastic
  • Numar Moto
    B 30 ***
  • Club
    -

Informații profil

  • Motociclete detinute
    Gsx-R 600 K6

liberate_m3's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. nimic concludent deocamdata? asteptam o filmare sau o relatare de la cineva care a fost la fata locului. condoleante tuturor celor ce i-au cunoscut.
  2. off topic: Nu cred ca daca ai A'ul de un an te consideri motociclist. Cunosc persoane care au A-u de 15 ani si n-au facut 100 de km pe 2 roti in anii astia. E legat de multe variabile motociclismu' asta. Cel mai important este sa ramai in viata. Faptul ca unii au mai multi sau mai putini km sau ca unii au mai multa sau mai putina experienta tine de comportamentul lor in trafic. Nu poti sa-mi spui ca un incepator nu se poate abtine de la dat gaz. Oricum experienta se acumuleaza odata cu km parcursi. on topic: Dzeu sa-l ierte, inconstienta l-a dus pe ultimul drum.
  3. OFF TOPIC: A, scuza-ma frate. Pana n-am postat eu nimeni nu stia mai nimic. Te deranjeaza cumva ca fac "dezvaluiri" cu starea in care era baiatul inainte sa fie transportat si cu motoreta afectata? Credeam ca aici conteaza fiecare detaliu in ceea ce priveste un accident. Nu sunt nici cercetas, nici jurnalist, insa am adus doar niste informatii asupra incidentului. Care e problema aici? ON TOPIC: Nimeni nu mai stie nimic?
  4. Nu mai stie nimeni nimic despre starea baiatului?
  5. Cateva poze de la locul accidentului... Sa speram ca va fi bine si ca se va putea recupera cat mai repede.
  6. Am fost si eu la fata locului exact inainte ca motociclistul sa fie transportat. Era destul de ranit, se vaita de durere de la femurul rupt. Motocicleta era un Cbr 600 F3, neagra, nr de inmatriculare IF 24 COR. Din cate am inteles, motociclistul are 19 ani. A fost lovit de o dacie rosie, din ceea ce spuneau cei care vazusera accidentul, cu nr de inmatriculare BV 44 EDN sau BV 49 EDN, care fuge de la locul accidentului. Am sa postez cateva poze un pic mai tarziu cand voi ajunge acasa.
  7. :rose R.i.p Robert... Odihneasca-se in pace !
  8. Aiurea accident... E ciudata intersectia si trecerea de pietoni, era sa o patesc si eu o data ca era liber si mergeam destul de tare si m-a vazut ca vin si in 20 de metri s-a bagat pe trecere una si cum nu mai aveam cum sa franez, mare claxon ). Am avut noroc ca s-a oprit si n-a reactionat cine stie cum altfel.
  9. Salut baieti . Stiti cumva unde as putea gasi un gsx-r 750 k6/k7 cazut praf facut ieftin doar cu cadru si motor ok? Ceva asa pana in 2 3 mii de E. Imi cer scuze bine am venit printre voi mi-am luat acum vreo 2 luni un Gsx-r 600 K6, insa n-am intrat pe forum. Sper ca e ok daca atasez acum o poza cu el
  10. nu ajung la 10 la arc dar as veni si eu putin mai tarziu adica pe la 11 fara 15 as fi la arc. va mai fi cineva acolo? daca da dati un pm va rog...
  11. offf...dumnezeu sa-l odihneasca. r.i.p.
  12. La intrarea in pasaj ar trebui inchis drumul dinspre plaza pentru ca e plin de retardati care nu se asigura cand intra si era sa o patesc si eu grav acolo. Veneam dinspre Brasovului si nu aveam cine stie ce viteza, i-am vazut pe 2 conservari ca vor sa intre in pasaj din parcare de la plaza si am franat din timp. Au intrat amandoi unul pe banda 1 si celalalt pe banda 2 fara sa lase nici un pic de loc. Mare grija acolo ca e pericol. Dumnezeu sa-l ierte pe motociclist pacat.
  13. Adica daca ma duc maine ma duc degeaba...
  14. Felicitari si cat mai multi km fara incidente. Si eu aveam ceva treaba maine pe la udriste si ar cam trebui sa ma duc la fel pentru niste numere provizorii. Au zis si de ce nu "prea" se lucreaza?
  15. Salut! Are cineva o sa (pasager) pt gixxer 600 k6 pe stoc si vrea sa o vanda? Ca sa nu stau o groaza de vreme pana dau comanda, ajunge, etc. Si un manual de reparatii sau owner's manual are cineva? Daca aveti si merge trimis pe mail va rog sa-mi trimiteti si mie on.escape@yahoo.com. Numai bine !
×
×
  • Creează nouă...