Sari la conținut

liberate_m3

EX+
  • Număr conținut

    30
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de liberate_m3

  1. nimic concludent deocamdata? asteptam o filmare sau o relatare de la cineva care a fost la fata locului. condoleante tuturor celor ce i-au cunoscut.
  2. off topic: Nu cred ca daca ai A'ul de un an te consideri motociclist. Cunosc persoane care au A-u de 15 ani si n-au facut 100 de km pe 2 roti in anii astia. E legat de multe variabile motociclismu' asta. Cel mai important este sa ramai in viata. Faptul ca unii au mai multi sau mai putini km sau ca unii au mai multa sau mai putina experienta tine de comportamentul lor in trafic. Nu poti sa-mi spui ca un incepator nu se poate abtine de la dat gaz. Oricum experienta se acumuleaza odata cu km parcursi. on topic: Dzeu sa-l ierte, inconstienta l-a dus pe ultimul drum.
  3. OFF TOPIC: A, scuza-ma frate. Pana n-am postat eu nimeni nu stia mai nimic. Te deranjeaza cumva ca fac "dezvaluiri" cu starea in care era baiatul inainte sa fie transportat si cu motoreta afectata? Credeam ca aici conteaza fiecare detaliu in ceea ce priveste un accident. Nu sunt nici cercetas, nici jurnalist, insa am adus doar niste informatii asupra incidentului. Care e problema aici? ON TOPIC: Nimeni nu mai stie nimic?
  4. Nu mai stie nimeni nimic despre starea baiatului?
  5. Cateva poze de la locul accidentului... Sa speram ca va fi bine si ca se va putea recupera cat mai repede.
  6. Am fost si eu la fata locului exact inainte ca motociclistul sa fie transportat. Era destul de ranit, se vaita de durere de la femurul rupt. Motocicleta era un Cbr 600 F3, neagra, nr de inmatriculare IF 24 COR. Din cate am inteles, motociclistul are 19 ani. A fost lovit de o dacie rosie, din ceea ce spuneau cei care vazusera accidentul, cu nr de inmatriculare BV 44 EDN sau BV 49 EDN, care fuge de la locul accidentului. Am sa postez cateva poze un pic mai tarziu cand voi ajunge acasa.
  7. :rose R.i.p Robert... Odihneasca-se in pace !
  8. Aiurea accident... E ciudata intersectia si trecerea de pietoni, era sa o patesc si eu o data ca era liber si mergeam destul de tare si m-a vazut ca vin si in 20 de metri s-a bagat pe trecere una si cum nu mai aveam cum sa franez, mare claxon ). Am avut noroc ca s-a oprit si n-a reactionat cine stie cum altfel.
  9. Salut baieti . Stiti cumva unde as putea gasi un gsx-r 750 k6/k7 cazut praf facut ieftin doar cu cadru si motor ok? Ceva asa pana in 2 3 mii de E. Imi cer scuze bine am venit printre voi mi-am luat acum vreo 2 luni un Gsx-r 600 K6, insa n-am intrat pe forum. Sper ca e ok daca atasez acum o poza cu el
  10. nu ajung la 10 la arc dar as veni si eu putin mai tarziu adica pe la 11 fara 15 as fi la arc. va mai fi cineva acolo? daca da dati un pm va rog...
  11. offf...dumnezeu sa-l odihneasca. r.i.p.
  12. La intrarea in pasaj ar trebui inchis drumul dinspre plaza pentru ca e plin de retardati care nu se asigura cand intra si era sa o patesc si eu grav acolo. Veneam dinspre Brasovului si nu aveam cine stie ce viteza, i-am vazut pe 2 conservari ca vor sa intre in pasaj din parcare de la plaza si am franat din timp. Au intrat amandoi unul pe banda 1 si celalalt pe banda 2 fara sa lase nici un pic de loc. Mare grija acolo ca e pericol. Dumnezeu sa-l ierte pe motociclist pacat.
  13. Adica daca ma duc maine ma duc degeaba...
  14. Felicitari si cat mai multi km fara incidente. Si eu aveam ceva treaba maine pe la udriste si ar cam trebui sa ma duc la fel pentru niste numere provizorii. Au zis si de ce nu "prea" se lucreaza?
  15. Salut! Are cineva o sa (pasager) pt gixxer 600 k6 pe stoc si vrea sa o vanda? Ca sa nu stau o groaza de vreme pana dau comanda, ajunge, etc. Si un manual de reparatii sau owner's manual are cineva? Daca aveti si merge trimis pe mail va rog sa-mi trimiteti si mie on.escape@yahoo.com. Numai bine !
  16. Art.117. - (1) Imobilizarea unui vehicul se dispune de catre politistul rutier în cazul savârsirii de catre conducatorul acestuia a uneia dintre urmatoarele fapte: a) conducerea unui vehicul neînmatriculat sau neînregistrat ori cu numar de înmatriculare sau de înregistrare fals ori fara a avea montate placutele cu numarul de înmatriculare sau de înregistrare; In legislatie scrie clar: "ori fara a avea montate placutele cu numarul de inmatriculare sau inregistrare", insa politia nu avea dreptul sa accidenteze motociclistul indiferent de ce-ar fi facut acesta putea sa aibe si casca prafuita de cocaina sau o mitraliera montata pe rezervor. Cati care au condus masini si n-au oprit la semnalele politistului sau n-aveau numere de inmatriculare s-au trezit cu un cazan de logan sirenat la picioare? Greseala motociclistului ca n-a avut placuta de inmatriculare, ca daca o avea garcea aia 2 erau gata. Raman insa de parere ca politia totusi este de vina, pentru ca la academie nu-i invata imobilizare prin coliziune. In afara de asta salvarea trebuia sunata in orice conditii, chiar daca motociclistul ar fi fost in picioare dansand. Concluzia: Politia Romana .
  17. Mare dreptate ai, eu am venit ieri de la constanta, cu masina fiind si drumul e foarte plictisitor la mers destul de tare practic 170 180km/h medie, mare grija la tampitii care asteapta juma de ora in spatele unui camion si cu 100 de metri inainte sa ajungi sa-i depasesti se baga si ei sa depaseasca camionu facandu-te sa reduci drastic viteza si sa efectuezi practic, franare de urgenta. Sa reduca ei, DOAMNE FERESTE...mai ales cand esti cu mobra si ii dai un 200 220, e mai grav, ceea ce vroiam sa subliniez este faptul ca si cand esti cu conserva d-abea se uita si uneori o fac intentionat, dar cu mobra cresc sansele semnificativ sa nu se asigure. :ontopic: Multa multa sanatate sotiei si recuperare grabnica. Sa auzim numai de bine pe viitor.
  18. RIP mare dreptate ai. pacat. mare pacat...chiar mi-era frica sa ma uit la rubrica accidente, dar am sperat ca nu au mai existat evenimente neplacute...dzeu sa-l ierte
  19. Vreau sa-mi exprim si eu parerea pe acest forum. Foarte bun intr-adevar, felicitari celui ce l-a creat, are dreptate din toate punctele de vedere, sunt de acord si cu parerea lui personala, desi fiecare avem pareri diferite. Ceea ce am observat citind acest topic, mi s-a parut foarte interesant faptul legat de varsta. "Sa mergi cu masina mai multi ani de zile sa inveti traficul, etc.etc.etc." iti confera o alta viziune asupra strazilor. Corect. Dar daca incepi cu motoru, chiar daca nu esti bagat in conserva cu volan, pana la urma vei ajunge sa iti dai seama la fel de bine poate chiar mai bine de chestiuni legate de trafic, prioritate s.a.m.d. Sunt sigur de faptul ca oricine poate sa dea gaz in linie dreapta asa cum s-a mai zis si cu problemele legate de franare, bineinteles una e cand ai paraitoarea sub tine si alta e cand ai racheta (diferenta de putere, greutate, ciclistica, etc.). Pana la urma fiecare avem vise, si ne gandim "Vreau sa-mi depasesc limitele personale pe care le-am avut astazi, sa incerc alta senzatie maine" sau "Sunt sigur ca pot mai mult, imi iau ceva mai mare cu mai multi cai" sau "De ce altii pot si eu nu?". Asta se intampla frecvent poate chiar inconstient, dar sa nu uitam faptul ca incercarile de felul asta pot costa enorm. Cred ca fiecare isi rezerva dreptul pana la urma sa perceapa in felul lui unele lucruri, si cred ca asta se si intampla. Daca toti ar respecta regulile impuse de trafic, nu cred ca ar mai exista probleme de nici un fel pe strada, insa lipsa de evenimente neplacute ii cam deranjeaza pe unii care se cred "tari" si...de restul va dati voi seama ce se intampla. Mai sunt cazuri in care respectivii care sofeaza nu sunt facuti pentru asa ceva, neatentia, indiferenta fata de ceilalti participanti la trafic, indiferenta fata de siguranta proprie si a celorlati duc la incidente neplacute. Oricum problemele legate de "ce sa-mi iau?" sunt legate numai de persoana care pune aceasta intrebare, ce-i place, pe ce se simte bine, pe ce crede ca se va descurca mai bine, de situatia materiala, a persoanei si multi alti factori. De asemenea, persoana care se hotaraste si chiar achizitioneaza un motor (mai ales SS) se expune inevitabil la risc, (gravitatea lui numai Dumnezeu stie) ca pana la urma la fel de bine mori si cu conserva si cu tancu, nu asta conteaza, lipsa de experienta isi va spune cuvantul intr-o zi. Si nu conteaza ca mergi de 3 zile sau de 20 de ani, daca e sa se intample, tot se va intampla intr-o zi si ceea ce nu vrem sa se intample. Daca nu esti constient de faptul ca te expui unui risc atunci cand iesi pe strazi, atunci stai in casa. (Repet, indiferent vehicul) Au existat cazuri in care s-a murit si pe bicicleta nu asta e problema, ce este de inteles este faptul ca trebuie sa ne ferim si sa mai diminuam gravitatea riscului la care ne expunem. Tot ceea ce am scris mai sus este o parere personala, si va rog sa ma corectati unde nu am dreptate. Asfalt uscat si toate cele bune.
×
×
  • Creează nouă...