Sari la conținut

solidox

Membru
  • Număr conținut

    15
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de solidox

  1. Multam Krong, pana la urma mi-am luat 2 seturi de semnale cu 30lei toate, "carbon"! Nu ma stresez prea tare ca oricum nu o sa stea mult pe motoreta. Mai trebuie sa gasesc pana luni un stop si un set de oglini ca sa o inmatriculez, dupa care imi iau eu de pe net unele mai ok. Mai cercetez.
  2. Ma intereseaza, cam care e planul? Cand, cati, cat timp? » Post actualizat in 02 Aug 2015 16:29 Hai c-a iesit bine. » Post actualizat in 02 Aug 2015 16:30 Hmm, linkuri de aceeasi culoare ca textul... Eniuei, ^^^ e link » Post actualizat in 02 Aug 2015 16:37 Se pare ca Dropbox aplica filtre aiurea pe poze :/ Alt link -> aici.
  3. Deci ca sa iti raspund la intrebare, te asteptam in fiecare joi seara ( chiar si maine ) la parc ora 19:14. Parcul banuiesc ca Bazilescu, nu Mogosoaia, nu? Poate ajung si eu azi un pic.
  4. 'neata. Nou pe aici, si ca si initiatorul topicului, am de toate mai putin anturaj (si hidration pack). Voiam sa fac un grup de facebook unde sa ne adunam astia de prin sud cand mergem la munte. De exemplu weekendul asta as merge prin muntii Baiului, daca nu merg la mare cu fata. Cum probabil stiti, usurel rau pe acolo, sa nu ne ia cu caldura. Mai am un loc pe platforma mea (inchiriata) sau ma combin la platforma altcuiva daca merg altii si mai e loc. Ma gandeam sa fac grupul de facebook si sa mai invitam pe unii-altii care poate nu stau pe forum. Interesati?
  5. Stie cineva daca gasesc prin RO un kit de strada (semnale, stop, claxon) pt un Husabreg Fe450?
  6. Salutare. Am o intrebare despre rulatul pe sosea cu un FE450. Ma tenteaza o bestie d'asta dar vad ca nici una nu are semnalizatoare, desi am inteles ca au cablajul facut, si trebuie doar cumparat un kit de semnale/oglinzi.claxon. Asa e? Cam cat e unul? Nu ma intereseaza foarte tare sa o supermotez ( ) pt ca mai am un ktm sm, vreau doar sa pot merge cu ea pe strada. Voi cum ati facut?
  7. Am intrebat aici pt ca am vazut ca sunt in threadul asta cateva FE uri care merg pe strada. Dar multumesc de informatie.
  8. Salutare. Am o intrebare despre rulatul pe sosea cu un FE450. Ma tenteaza o bestie dar vad ca nici una nu are semnalizatoare, desi am inteles ca au cablajul facut, si trebuie doar cumparat un kit de semnale. Asa e? Cam cat e unul? Voi cum ati facut?
  9. Salutare. Acum cativa ani am fost accidentat urat de o masina pe undeva pe la Cocor, in bucuresti (un mosulet a intors brusc, fara semnal, pe linie continua), a fost si aici un thread maricel, a fost destul de spectaculos. Spitalizare o luna, dupa care recuperare, dupa care alte de-ale vietii, printre care si 2 moto-tripuri in america de sud si asia de aproape 2 ani (plus inca un accident ), si acum am revenit. Motoreta sta infofolita si bolnava la ai mei in curte la mogosoaia. Acum as vrea sa o readuc la viata. E un 2004 - 620 Dark, si cam tot ce e in partea din fata e distrus (de la disc la bord), plus cateva colaterale de prin spate. Cadrul pare intact, o sa mai caut fisuri. Am cautat dezmembrari dar cred ca nu e sezonul sau nu stiu eu sa caut, oricum nu am gasit mare lucru. Deci ma puteti ajuta cu un sfat, o directie, o persoana de contact, un centru dezmembrai, ceva? N-am mai facut asta niciodata. As vrea sa incep cu gasirea pieselor, cu manopera cred ca ma descurc eu. Multumesc. Hai cu primavara!
  10. Cred ca ma duc duminica, ca e mai cald un pic si nu prea am echipament...
  11. Ma intereseaza. Ce model? Un numar de tel?
×
×
  • Creează nouă...