Sari la conținut

Cavantu

EX+
  • Număr conținut

    211
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de Cavantu

  1. Rdku noi ne miscam cd e vorba de organizare suntem foarte parolisti...bine unii dintre noi, dar e vorba aia daca vrei sa ai prieteni ii accepti si cu defecte. Cred ca ma mut in bulgaria
  2. Slaba prezentza la park doar NUCLEUL e adevarat a fost putin cam rakoare insa....
  3. Ne vedem undeva pe autostrada k sa nu zika omul k se deplaseaza prea departe. Semintele sa fie alka sunt putzin mai sarate dar e k.
  4. Tinere Brad u trebuie mai intai sa evoluezi dupa aceea sa.ti dai k parerea. In concluzie du.te si te culka s.a miksorat ziua si e pacat sa nu te odihnesti. Daca R1 e mobra ta preferata strange banii de alocatie si poate reusesti in 30 de ani sa.ti cumperi si u una. Somn usor.
  5. Baiatu din Ct eu cred k u o rupi pe manea rau de tot prin carciumile din port. Ideal ar fi sa.ti gasesti o prietena care sa te suporte esti cam agitat. Uite k sa nu te mai duci la nenea doktorul pentru tratamentul lunar k prozac iti trimit eu un dvd cu Toate panzele sus si asa poate ne spui si cate pistoane avea corabia si ce evacuare.
  6. Shak opreste.te u omul se pare k are ceva patologik.
  7. Shakalino de ce te stresezi k toti manelistii hamali din portul CT care pana acum aveau o camera de cauciuk de tractor si se plimbau pe mare crezand k au iaht. Nu vezi k omul nu intelege k aici e vorba de partea estetika a motocicletei plus k ai scapat de niste kg in plus. Prin urmare sa lasam datele tehnice si sa ne uitam putin cum arata moto k sa nu mai vorbim de sunet. E pakat pentru k s.a terminat sezonul estival si baiatul din Ct nu mai poate sa faka liniutze pe faleza cu camera de tractor sau colacul k lebada.
  8. Foarte tare intalnirea chiar daca au fost unele mici evenimente care au mai dinamizat atmosfera. Bukurestiul voteaza 10. Ne vedem si la anul si daca se misca si fagarasenii poate va asteptam si noi pe la sambata fe sus. Buni fagarasenii ai castigat ei concursul k funia.
  9. Interesant e k nu a comentat nimeni cum garda isi nota numerele moto si filma. F tare
  10. Ma gandeam k daka tot se ajunge pe la bv se putea trece si pe la intalnire. Acum eu nu stiu la cate intalniri ai fost u insa iti garantez k ce se intampla in ardeal e k totul altceva decat ce se organizeaza pe la buk.
  11. Da stiu faza k rar.ul am trecut si eu dar nu am mai accelerat. Fuck off
  12. pune frate si niste poze k pipitze k pe tine te stim. cat e scorul 1-0 ?
  13. Chiar nu voiam sa fiu ironik. In ceea ce priveste uleiul omul chiar e saritor cand ai nevoie.
  14. Pai vorbeste k mihnea poate te ajuta el josephine.
  15. Radoni de la favorit mai e putin pana la orizont poate ii convingem si facem un efort
  16. Vineri dupa intalnirea de la park ne repezim pana la ciolpani sau ne rezumam doar pana la orizont la shaorma
  17. Alpine nu este vorba de suporteri etc ci de romanism un fenomen pe cale de disparitie.
  18. Acum pentru ca meciurile romaniei s.au terminat nu vad ce motiv avem sa nu ne vedem la parc. Pana la urma cine vrea sa vina vine.
  19. Nu omule stai linistit. Chiar e k. Nimik persiflant
  20. BA LATEX nu ai prea aparut pe la park. Iti las prietenul in pace. Chiar nu astiam k aveti o relatie
×
×
  • Creează nouă...