Sari la conținut

cbrpafy

EX+
  • Număr conținut

    41
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de cbrpafy

  1. cbrpafy

    A Inceput Sezonul

    BUNA HONDAFAN,de unde esti?
  2. cbrpafy

    A Inceput Sezonul

    salut.eu sunt mihai sau PAF (asa imi spun prietenii).Sunt din husi (vaslui).va salut pe toti si abia astept sa ne cunoastem.
  3. Parerea mea ca acel piston nu face servici si e aceiasi teaba daca ai fisa pusa sau daca nu o ai.
  4. Frate iao pe fir.Vezi ca exista un spray pentru contactele dintre mufe. spor la treaba
  5. uite auzi acum. ce as avea de castigat daca as minti? asta am patit
  6. eu am verificat antigelul si inghetza la -35. Dar nu stiu de cand nu a mai fost schimbat. Este o problema daca nu este schimbat de ceva vreme? Sariti cu un raspuns va rog.
  7. sunt patzit. Asa am patzit si eu. Numai ca eu am adus motorul din italia(pe platforma) si cand am ajuns acasa nu a mai vrut sa pornesca. Era inecata. Am dat jos doua bujii le-am curatat si surpriza.......a pornit< binenteles ca in 2 pistoane>am lasat-o asa cam 30 sec si a pornit si al 3-lea si dupa 1 min si al- 4-lea . nu te chinuii sa o pornesti in viteza ca nu cred ca ai sa reusesti. Anunta si tu cand reusesti
  8. cbrpafy

    A Inceput Sezonul

    ai fost cu motoru prin husi?
  9. cbrpafy

    A Inceput Sezonul

    salut toata lumea pe doua rotzi din iasi si din RO. Eu sunt din husi-vaslui ma numesc mihai prietenii imi spun PAF si am un cbr.Datorita anotimpului va fi greu sa ne intalnim prea curand dar sper sa treaca iarna cat mai repede ca parca nu mai am rabdare. DRUMURI CAT MAI LINE SI CURATE sau opusul .depinde ce isi doreste fiecare
  10. ajutor. cine imi poate spune ce tip de ulei sa folosesc la un motor honda cbr :96. iar la kit lantz vreau sa stiu care sunt diferentele. multumesc anticipat. Eu nu prea ma pricep sau mai bine spus nu ma pricep deloc:))
  11. am nevoie de un kit de lantz si nu stiu cum sa procedez. am inteles ca sunt de mai multe feluri. eu am un cbr 600 din "96. care poate sa ma ajute ii multumesc anticipat.
  12. nu vrea sa mai porneasca motorul. care poate sa-mi dea un sfat? va rog
×
×
  • Creează nouă...