Sari la conținut

KMeleon

Membru
  • Număr conținut

    43
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Profil

  • Sex
    Male
  • Locatie
    Bucuresti
  • Carnet moto din
    08.2007

Informații profil

  • Motociclete detinute
    Yamaha DT80 LC2 53V KTM 250 SX - 2stroke - 61HP KTM LC4 ADVENTURE R Suzuki GSR 600
  • Interests
    Motorbikes

KMeleon's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. KMeleon

    Reparatii sei

    Salut, Nu am reusit sa dau de tine la telefon asa ca te intreb aici: se poate realiza o sa ca cea din poze pentru un Ktm lc4 adventure? Am material pentru imbracat, asa ca da-mi te rog un pret pentru burete+manopera. Merci.
  2. KMeleon

    Bursa SuperMoto

    VAND Casca enduro - cross Airoh Runner Climb marimea M-L + Ochelari Ariete Glamour cu lentila clara si mirror. Nu mai am quick strapul care e in poza. Putin purtata. Pret: 120 EURO
  3. VAND Casca enduro - cross Airoh Runner Climb marimea M-L + Ochelari Ariete Glamour cu lentila clara si mirror. Nu mai am quick strapul care e in poza. Putin purtata. Pret: 120 EURO
  4. Pret nou: 650 RON Contact: Vodafone: 0720.720.600 Cosmote: 0768.618.852 Bonus: Lentila pt ochelari Mirror
  5. Salutare, Se vinde Airoh Runner Climb marimea L 59-60, buna pentru M, eu am 58 dar M-ul ma strangea in partea de sus. Ochelari Ariete Glamour Red-White si Acerbis Quick Strap. Mai am si elasticul original al ochelarilor. Casca e purtata de 10-15 ori si a iesit o singura data la off-road, unde s-a ales cu o zgarietura pe cozoroc de la un copac cu scoarta groasa. Pretul este de 160 euro sau 670 RON, usor discutabil. Poze:
  6. Salut Mih, sunt baiatu cu gsr-ul alb. Spune-mi te rog ce sti despre starea lui, ai fost la spital, ai idee la ce spital e, poti lua legatura cu baiatu care trebuia sa vina sa ia motoru ca sa putem afla mai multe detalii??? Nu stiu daca i-a taiat cineva calea sau ce s-a intamplat exact dar din ce spuneau martorii nu l-ar fi incomodat nimeni si mai stiu ca din cauza denivelarilor din asfalt din accea curba de kko daca vii de pe banda 1 si vrei sa treci pe banda 2 in curba acele denivelari te vor arunca spre parapet, si o stiu din propria experienta cand am executat aceasta manevra si am fost aruncat spre parapet dar norocul meu a fost ca nu aveam viteza si eram pe un enduro care mi-a permis sa trag putin de coarne cat sa nu dau in el. Acum nu spun ca el ar fi avut viteza sau ceva de genu dar...unele lucruri te surprind..... Da-mi te rog un PM cu detalii despre starea lui. Merci. Evrebody else: Ride safe si ezitati sa faceti manevre pe drumuri cu denivelari.
  7. 1.Parbrize de la ERMAX gasesti la razoare la KAWAMOTORS(www.kawamotors.ro), si PUIG pe B-dul Timisoara la MOTOR TEAM(www.motorteam.ro) 2.La protectii aceeasi problema, la cei 2 gasesti si crash pad-uri si mushroom. 3.Sita radiator stiu sigur ca au la KAWAMOTORS, dar cred ca vei gasi si la MOTOR TEAM. Bafta.
  8. Buna ziua, scuzati bagarea in seama off-topic. Ma tot chinui si eu sa dau de uomu care vindea combinezoane la 350 epuroi pe capota lu convertible lui. Rog pe cei ce i-au luat numarul de la pantof sau cunosc ceva despre, a-mi da un PM sau mail. Am fost un dobitoc atunci si mi-a fost lene sa ma duc sa scot bani de pe card....si acu regret... Va multumesc.
  9. Nu mai are nimeni nimik? Un ghidon si un cablu de acceleratie mi-ar trebui. Dau si bani pe ele....
  10. Sal all. Am un Yamaha dt80 lc2 si nu am toba finala. Nu pot merge asa cu ea k e galagioasa, mi-am luat 2 oua in cap pana acum . Daca stie cineva, o schema de toba care sa reduca cat mai mult zgomotul. Materiale si scule am de toate felurile. Am vreo 2 idei in cap: 1. 2 tevi (ca in foto) 2. 1 singura teava gaurita (ca in foto) Va rog mult. Dau o bericioaica . Merci.
  11. Sal all, rog toti scuteristii de pe acest forum, care si-au inlocuit toba finala sa ma ajute cu cea veche. Mai pe intelesul tuturor, daca ti-ai schimbat toba si o mai ai pe cea veche, sau ai de gand sa faci mutarea asta, va rog sa ma contactati deoarece vreu eu toba veche sa mi-o pun si eu pe mobra. Nu va cer sa faceti acte de caritate, platesc un pret corect pentru ea(acu sa nu veniti cu preturi de 50E pt o finala veche). Va multumesc.
  12. Salut all, Sa incepem cu problemele: 1. Nu stiu ce kit de lant ii pot lua, kit-ul de lant de la D.I.D, corespunzator modelului meu, nu se potriveste, avand 6 gauri de prindere la foaie(vezi poze), eu avand pe ea foaie cu prindere in 4 suruburi. Ma gandesc la varianta sa nu fie roata originala, dar am mai vazut poze cu modele ca al meu si aveau la fel discul. 2. Se poate scoate frana pe tambur de pe spate si inlocui cu una pe disc? Excluzand optiunea de a schimba janta. 3. Nu gasesc disc de frana pe fatza, dupa cum se vede si in poza, are 6 gauri grupate cate 2 la o distanta de aprox 4cm intre ele. Nu am vazut nici un disc pana acum care sa aiba gaurile ca pt acest model. Se pot pune discuri cu mai multe gauri si sa le prind doar in 6? Merci.
  13. Vreau si eu sa shtiu unde si la ce ora va intalnitzi voi. Am intzeles de la cineva ca va intalnitzi la Arcu' de Triumf dar nu shtiu la ce ora si in ce zi a saptamanii. Va rog sa imi spunetzi si mie.
×
×
  • Creează nouă...