Sari la conținut

Silviu_O

Membru
  • Număr conținut

    463
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de Silviu_O

  1. Ce te pisca pe tine de poponeata ca este multumit de Luci?
  2. Silviu_O

    "free Talk"

    [ youtube] GScWPb8qcng [/ youtube] Stergi toate spatiile din comanda de mai sus. Codul "GScWPb8qcng" il copiezi din link-ul youtube.
  3. Ca idee: La vama nu am avut niciodata probleme. De fiecare data ne-am bagat in fata cu motoarele. Nu am stat la coada de masini. Am iesit in acelasi mod si pe la Naidas (Bela Crkva) si la Moravita si la Portile de Fier. Ne-au controlat doar la acte.
  4. Pe viitor ar fi bine sa mai raresti cu pozele astea mari si multe. Chiar nu intereseaza multa lume noroiul de pe capra ta! E deranjant cand navighezi de pe telefon sau chiar de pe alte conexiuni mai slabe. Tine-ti pozele pentru albumul personal .
  5. Yamaha r1 - 2003 9700km kit lant de 300km gume noi michelin pilot power carcasa filtru aer carbon+filtru sport sistem complet akrapovic carbon amortizor ghidon ohlins interior la telescoape fata ohlins telescop spate WP scarite sport semnalizari led suport nr de inmatriculare reglabil 4490 euro negociabil 0751.149.417
  6. Yamaha r1 - 2003 9700km kit lant de 300km gume noi michelin pilot power carcasa filtru aer carbon+filtru sport sistem complet akrapovic carbon amortizor ghidon ohlins interior la telescoape fata ohlins telescop spate WP scarite sport semnalizari led suport nr de inmatriculare reglabil 4490 euro negociabil 0751.149.417
  7. N-am avut timp, dar daca-ti gasesc varianta in engleza, ti-o trimit si pe aia. Deocamdata am gasit doar pe bani
  8. Ti-am gasit eu pe un site dar merge cam greu download-ul. Cand e gata ti-l trimit pe email (cel de yahoo din profilul tau) Daca la tine merge mai repede: Manuale moto
  9. Intalnire Coyote Pancevo 16-18.07.2010. Imaginile vorbesc!
  10. Grabeste-te ca sa ajungi la intalnire!
  11. Daca ai fi luat-o la stanga spre Anina si nu spre Bozovici, ai fi descoperit inca un drum superb pana la Resita. Data viitoare iti recomand sa te intorci spre Bucuresti pe traseul (pornind de la Anina): Anina-Resita-Caransebes-Hateg-Petrosani-Tg.Jiu-Ramnicu Valcea-Pitesti. De la Hateg pana pe la Petrosani sunt cateva portiuni in care nu este asfaltul 100% ok, dar si Valea Jiului este frumoasa ca peisaje. Alt traseu este: Iesire la Turnu-Severin din Romania in Serbia si sa mergi pe malul sarbesc pana la Naidas. Au fost prieteni de-ai mei si drumul este excelent. Nu se compara cu Orsova-Moldova Noua-Oravita. Pentru Serbia iti trebuia pasaport si carte verde valabila, din 12 iunie se poate si cu buletinul (deocamdata) + carte verde. Intrebare: Anul asta m-am hotarat sa-mi iau si eu un TDM aproximativ ca al tau. Esti multumit de el pentru toate tipurile de drumuri?
  12. Pentru cei ca tine era nevoie de precizarea aia Daca vrei sa te mai documentezi in plus : http://www.oravita.ro/geografie.htm Daca esti deranjat ca o fata mare de discutiile de pe forum te sfatuiesc sa te uiti pe telenovele si sa lasi forumul asta. Poate alea nu-ti afecteaza sensibilitatea.
  13. Silviu_O

    Facerea de bine...

    Ok Sa-l porti sanatos! In cel mai confortabil mod. In Tank bag.
  14. De ieri astept sa deschiz si tu odata un topic cu pozele tale!
  15. Iti multumim pentru precizari . Daca tot esti in sectiunea "Caras-Severin" poate cei de pe aici nu stiu unde se afla Oravita. Ai putea sa treci si coordonatele GPS pentru cei care nu au decat harti electronice.
  16. Silviu_O

    Facerea de bine...

    Exact despre acelea spuneam si eu dar nu am vrut sa mai dau detalii despre magazin. Intradevar! Cand ploua se merge mai incet, dar cand se opreste ploaia.... nu-l dai imediat jos si atunci se rupe la viteza.
  17. Silviu_O

    Facerea de bine...

    In primul rand comentariul nu a fost cu rea intentie. Fara rost NU este, pentru ca am intalnit caz in care unul "nemtesc" cum spui tu, care a fost cumparat cu 10 euro, pe drumul intre Brasov si Bucuresti s-a facut zdrente! Depinde si cu ce viteza mergi. Da-l tu ca SUPER PONT si cand va ramane in curu gol sa primesti "multumiri". Nu ma refer la faptul ca este de proasta calitate costumul achizitionat de tine. Nu ma pronunt daca nu l-am vazut. Vorbeam la general de costumele de ploaie ieftine. P.S. Si eu sunt fan cumparaturi in Ungaria.
×
×
  • Creează nouă...