Sari la conținut

Motanyc

Membru
  • Număr conținut

    44
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Metode de contact

  • Website URL
    http://lumeavazutaprintr-unfar.blogspot.com/
  • Yahoo
    motanyc

Profil

  • Sex
    Male
  • Carnet moto din
    2007
  • Motocicleta
    Honda XL 700 V Transalp
  • Numar Moto
    NT xx --G

Informații profil

  • Motociclete detinute
    Kymco Quannon 125 Honda CB 600 Hornet S Honda XL 700 V Transalp

Motanyc's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. Ziua I - N-ai un servetel Ziua II - Doar 3 km Ziua III - Legume bulgaresti Ziua IV - Yggdrasil fotomodel
  2. Recomand cu incredere si cu mana pe inima pe Florin . Mecanic pe viata
  3. Multumim frumos Krasnik . Cerem scuze pentru intarziere... de intamplat nu s-a intamplat nimic... grav. Am ratat o excursie, dar nu-i bai... adunam material. Intr-o saptamana suntem iar pe drumuri... deci mai avem margarite de insirat .
  4. Episodul urmator e in lucru. Imi cer scuze pentru intarziere... Vine vine... De ce nu s-ar preta Maricica la durumetii? Calutul merge acolo unde inima il poarta pe calaretz . Fii generos cu Maricica si te va rasplati din plin . PS: asteptam povestile 'Krasnik si Maricica in lumea larga' The story ends: "Minunata Polonie" - Gdansk - Ziua III ( Luni, 13 iunie ) "... Mă plimb pe aleile cetății, în sus Âşi în jos, călare pe cal Âşi cu aparatul la gât, fac poze cât cuprinde, uneori chiar Âşi din mers. Trebuie că arăt extrem de comic, cu tot calabalâcul după mine Âşi cu camera la gât. ... Gdansk-ul e fierbinte încă de dimineață, soarele încălzind clădirile Âşi străzile, ba chiar Âşi micul cărăbuÂş negru care se tărăie pe aleile ceății călare pe un băț albastru. ... Îmi fac curaj, mă împachetez în costumul negru de cărăbuÂş, care e special făcut pentru o astfel de vreme, să fierbem cartoful dinăuntru. ... E ora 12, e prânz, soarele arde necruțător, beau o gură de apă, o setez pe Ioana pe Szczecin Âşi pornim, ne aÂşteaptă ceva kilometri. ... Cu cât mă apropii de Germania, localitățile se răresc, ciupercuțele se înmulțesc. ... Până în Germania, a cărei graniță nu Âştiu când am trecut-o, Ioana e rece Âşi mută, aÂşa cum îi Âşade bine unei soacre. ... Argos stă liniÂştit în burta peÂştelui metalic care s-a angajat să ne treacă pe malul celălalt al Balticii, iar eu savurez aerosolii maritimi de pe putea cea mai înaltă, bucurându-mă de frumusețea nopții Âşi zâmbind lunii care învăluie totul cu o lumină misterioasă. ... Gândul nu mă bucură extraordinar, ba chiar o mică melancolie îmi dă târcoale Âşi-mi ÂşopteÂşte, pe un ton reproÂşabil: "călătorului îi Âşade bine cu drumul!" ... Gândurile îmi zboară mereu spre noi orizonturi Âşi noi aventuri Âşi-mi dau seama, puțin speriat, că nici n-am ajuns bine Âşi deja mă bate dorul umblatului. "
  5. Se poate dara sa refuz eu invitatia unui gospodar? Desigur dom'le, cand ajung in Neamt, te anunt si sper sa ne vedem la un pahar de vorba. E foarte posibil sa ne cunoastem... radacinile mele de pe Ozana se trag, daca nu cumva om fi si rude, eventual dupa Stefan cel Mare. )
  6. Poi sa fii Multam frumos Multumesc @blackcelnegru, povesti vor mai fi... mai am ceva aventura in iulie, de anvergura mai mare . Ziua II, pe plaja in Gdansk: http://lumeavazutaprintr-unfar.blogspot.com/2011/06/gdansk-plaja-cu-nisip-plangator-gdansk.html
  7. Traseul: http://lumeavazutaprintr-unfar.blogspot.com/2011/06/aventura-gdansk-copenhaga-iunie-2011.html Ziua I: http://lumeavazutaprintr-unfar.blogspot.com/2011/06/going-north-gdansk-ziua-sambata-11.html
  8. Prima mea motocicleta a fost tot un Quannon. Da, pot spune ca am fost multumit de ea, dar nici sa exagerez ca predecesorul meu sa spun ca poti pune bagaje si pasager si sa mai si pleci la drum! Doar daca ai nervi sa mergi cu 60-80 tot drumul. Consumul e drept e mic si foarte mic, la mine era undeva in 3%. E o motocicleta mica, usoara, numai buna pentru incepatori, dar o sa te cam plictisesti repede si o sa vrei ceva mai mare.
  9. Multumim frumos @mony . Asteptam povestirea ta din turcia. A noastra se termina cu urmatoarea postare, si va trebuie sa facem o noua aventura ca sa putem tine blogul in viata . Petrecere frumoasa in Turcia. Si am ajuns si la final... http://lumeavazutaprintr-unfar.blogspot.com/2011/05/cum-toate-au-un-sfarsit-ziua-viii.html
  10. As numi asta mai degraba nepretentios, decat curajos Curajoasa a fost Dana ca a acceptat aceasta nebunie ) Cortul este... pardon, a fost, foarte bun, si are o vechime de aprox. 8 ani Povestea se apropie de final... episodul Troia si Canakkale http://lumeavazutaprintr-unfar.blogspot.com/2011/05/at-kadn-silah-ziua-vii-vineri-15-april.html
  11. Bre Nikolaki, si eu planuiam un Nordkapp in iulie... desi cred ca o sa-l fac in conserva sau la autostop, ca nu am mobra aici. Sunt in Copenhaga, apropos de asta, in Danemarca, ai cazare moca de la mine. Ba si mancare/cafea/vinutz si o vorba buna . Pot caza pana in 2-3 persoane, dar daca nu sunt mofturi si se poate dormi si pe jos, ne putem extinde. Bunavointa exista . Discutam pe PM detalii... poate ne nimerim in aceeasi directie. Eu planuiam doar o saptamana pana la Nordkapp in perioada 16-23 iulie. Bafta cu excursia, Motanyc.
  12. Povestea se deapana aici: http://lumeavazutaprintr-unfar.blogspot.com/. Enjoy, Motanyc.
  13. De injurat nu am injurat, ca nu-mi sta in fire... e drept ca pe undeva ma ajunsese oboseala... dar asta de la prea mult stat. Cat am asteptat sa scoateti vaca din namol, era plictisitor . Dar excursia a fost... SUPERBA Pana o fi sa schimb naked-ul cu un enduro, o sa-l mai bag prin namoale ca s-a descurcat minunat Va multumesc pentru aceasta plimbare excelenta! Sper sa mai prind 'timp' sa mai ies cu voi . Mesaj completat Mda, dupa 4 ore de invartit prin namoale am iesit la 200 m de locul pe unde am intrat... inca ma mai minunez, cum am putut fi atat de 'iscusiti' )
×
×
  • Creează nouă...