Sari la conținut

Nikolaki

Membru
  • Număr conținut

    225
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Metode de contact

  • Yahoo
    ombladon_pitesti

Profil

  • Sex
    Male
  • Locatie
    up in the sky...
  • Carnet moto din
    2003
  • Motocicleta
    BMW R1200GSA LC / BMW K1200LT
  • Numar Moto
    xx-xx-NKL
  • Club
    Satul de cluburi

Informații profil

  • Motociclete detinute
    Honda CBR 125R, Honda CBR 600, BMW K1200LT
  • Interests
    my interest...?! culture, art, lecturing, saving the world...? NOT! ...making money? YES!

Vizitatori Recenți Profil

782 citiri profil

Nikolaki's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Recent Badges

  1. Ah si inca ceva... Acum m am dezmeticit mai bine. Daca iti aduci tu mai bine aminte, cand au aflat toti de vestea proasta legata de baiatul ala, toti erau distrusi si aceeasi stare s a mentinut pana seara...cam pe unde ai bagat tu astea cu manele? Si pe ferry adica imediat dupa veste...si la bar pe ferry cand noi toti am stat pe puntea din spate. Probabil ca tie iti suna salam pe telefon si ti ai adus aminte ca ai si gs. Faci de ras motoreta si brandul bo$$ule, de tine nu spun nimic pt ca e clar ce om esti, deci in concluzie, nu valorezi nimic.
  2. Cam cat de frustrat/nesimtit trebuie sa fii, sa spui asemenea chestii? Daca imi aduc aminte bine, cand te ai tras langa noi, n ai salutat n ai zis nimic...asteptai sa vina 11 oameni la tine sa te salute ca tu esti vreo scama din vreun miez? Cand ai auzit tu manele la bar bo$$ule? Cand ai stat tu prin preajma noastra si ai auzit manele? Niciodată! Chiar n ai gram de bun simt in tine, ai impresia ca iti ridica cineva vreo statuie ca arunci tu cu mancarea ta de zi cu zi in alti oameni pe care nu ii cunosti. Pt tine, faptul ca ti ai luat gs si ca o geaca rallye inseamna mai mult decat un echipament, inseamna ca ai devenit un god level cu mana si potion level 76 sau ceva de genul? Te pupa fratele tău, tzaranu cu gs de arges
  3. Nikolaki

    Haideti la o tura

    Ala eu, ala eu...duduie orasul de motociclisti )
  4. 9000km inseamna 600€ gaz la care mai adaugi 5€ ungaria, 5€ austria si 24€ autostrazi italia...eu am calculat 650€ benzina si aproape 900€ pt mancare si cort... » Post actualizat in 01 Aug 2016 21:16 Daca ajungi sa faci 900km cu 100€ nu stiu unde ajungi, sincer mai bine pleci cu duba...no offense:)
  5. Sunt aproape 9000km, iar bugetul nu este cum presupui tu, este mult mai mic...undeva la 1500 maxxxxx (merg pe modul saracie maxima ) doar cort si alimentara...pe plata doar pe italia pt ca aia e imposibila pe nationale. Am perioade alergate de ex de acasa pana in sudul frantei dupa care cateva zile lejere...apoi iar un pic alergat si tot asa. Nu am bagat alpii si dolomitii pt ca i am facut la inceputul lunii iunie...singura trecere pe munte o sa fie din fr in it (gap-briancon) in rest cat mai mult la mare. l.u.v. Caut cu 5 zile inainte insotitori pt ca acum. 2 zile m am decis sa fac tura asta Pacaliciossu in mare traseul are 8600km (sigur fac mai mult) dupa calculele mele un buget de 1500 ar fi suficient pt ce si cum vreau sa fac in tura asta. Ca obiective asa in mare...porto, coasta portugaliei pana la faro, la faro mergem la whale watching de acolo plecam spre gibraltar, de acolo mergem spre malaga la caminito del rey, apoi valencia si barcelona...de acolo spre Andorra apoi merg intai pe saint jean en royans...apoi gap briancon...cobor pe coasta pana la la spezia apoi spre parma...de acolo mergem iar racheta spre croatia krka si plitvice dupa care albania durres si acasa... P.S.: multumesc pt sfaturile tuturor
  6. Nikolaki

    Haideti la o tura

    Cineva interesat de tura asta?
  7. ma uitam acum la un review si chiar imi place asta....cred ca el va fi urmatorul ce dimensiuni are impachetat? ce greutate?
  8. ai idee cu aproximatie ce dimensiuni are cortul impachetat? si de unde il poti comanda...sau sa vezi ce modele au disponibile?
  9. De folosit, il folosesc cam din martie pana in oct-nov L am cumparat dintr o plezneala din intersport pt ca este f compact si usor si foarte mari asteptari de la el nu aveam dar sincer, m a surprins...cu un sac de dormit BUN am dormit in el si la 6 grade si la 30+ si m am simtit f ok...dupa ce am facut prostia sa cumpar mizeriile de saci de dormit de la decathlon...aia light si f compacti, abia atunci mi am dat seama ca, cortul este bun iar sacii sunt de RAHAT ... Despre sacii de dormit mai deschidem alt topic )
  10. Si in noptile mai friguroase sau ploioase cum se comporta? Pe ventilatie cum sta? » Post actualizat in 08 Feb 2016 19:44 Poti opta daca ai banii si daca ai de unde cumpara...sa cumperi dupa 3 reviewuri si 2 poze dupa net parca nu te lasa inima (cel putin pe mine) sa dai 100-150€ ...
  11. Stiu cortul, 1 la mana mi se pare cam greut la 3,5kg si 2 la mana produsele de la decathlon mi se par slabe, dar din pacate nu prea avem alte optiuni in romanica...mckinley-ul pe care il am eu are 1,5kg daca nu ma insel si dorm 2 insi lejer cu tot cu bagaje...
  12. am si eu o intrebare pt voi toti ce care faceti drumuri lungi cu motoretele....ce corturi folositi? tot stau si caut pe net variante de corturi cat mai compacte, cat mai spatioase in acelasi timp si cat mai rezistente...si pe langa toate astea, sa tina caldura cat mai bine, sa nu transpire prea rau...etc pretentii pretentii eu de vreo 3-4 ani folosesc un McKinley Bike 2, sunt foarte foarte multumit de el, dar din pacate il simt ca ma va parasi curand...kilometrii si uzura isi cam spun cuvantul... de ceva vreme tot caut o varianta cel putin la fel de buna si sincer nu gasesc...aveti ceva idei? voi ce folositi ?
×
×
  • Creează nouă...