Sari la conținut

Bogdan_dbm

Membru
  • Număr conținut

    210
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Metode de contact

  • Yahoo
    bogdan_dbm

Profil

  • Sex
    Male
  • Locatie
    Pitesti / Bucuresti
  • Carnet moto din
    2007
  • Motocicleta
    1000RR
  • Numar Moto
    DBM
  • Club
    eu si prietenii

Informații profil

  • Motociclete detinute
    GSX R

Vizitatori Recenți Profil

987 citiri profil

Bogdan_dbm's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. Am vazut si eu vide-ul respectiv, insa este modelul 2006-2007 cel din video. La a mea nu e nici un releu de semnalizare acolo.
  2. Nu se aude nimic si nu semnalizeaza nici o semnalizare. Nici macar indicatorii de semnalizare din bord. O fi o chestie mica neagra, dar unde e acea chestie? Eu aia incerc sa aflu
  3. Am gasit sigurantele, insa releul de semnalizare habar nu am unde e. M-am uitat sub sa, m-am uitat sub carena din stanga...ori nu l-am vazut eu, ori e in alta parte.
  4. Salutare! Imi poate spune si mie cineva unde este localizat la o Honda CBR 1000RR SC57, an 2004, releul de semnalizare si cutiuta cu sigurante? Am ramas fara semnalizari, nu se mai aprind deloc nici semnalele si nici ledurile indicatoare din bord. Ma gandesc ca s-a ars releul de semnalizare sau vreo siguranta si nu vreau sa ma apuc sa desfac toata motocicleta sa vad pe unde sunt localizate. Multumesc anticipat!
  5. Si pc-ul nu trebuie configurat pt modelul respectiv de motocicleta? Ca bănuiesc că nu e universal.
  6. Salutare! Stie careva unde as putea face o resoftare la o Honda CBR 1000RR din 2004 sa-i mai dea ceva caluti si eventual sa-i faca GMV-ul sa porneasca pe la 95 grade?
  7. Bogdan_dbm

    ITP la mobra

    acolo am facut, unde ai spus tu AG86BRS...a fost super ok omul.
  8. Salutare! Ma intereseaza daca ma poate ajuta cineva cu modificarea unei geci din piele, trebuie sa o mai stramtez. Cunoasteti pe cineva in Bucuresti care face asa ceva, sa iasa treaba buna? Multumesc!
  9. Salutare! Vreau si eu sa imi mai stramtez o geaca din piele, la un pret rezonabil si sa iasa treaba buna. As vrea niste recomandari, ca am vazut ca postarile sunt mai vechi si nu stiu daca mai sunt de actualitate. Multumesc anticipat pentru cei care isi dau interesul sa raspunda!
  10. Bogdan_dbm

    ITP la mobra

    Salutare! Aveti idee pe unde se poate face itp-ul la mobra in Pitesti sau imprejurimi? Dar in weekend, pt ca in cursul saptamanii sunt plecat. Multumesc anticipat!
  11. Salutare! Am o Honda CBR 1000RR sc57. Ea normal in faruri are becuri H7 si ce ma deranjeaza mai mult (din punct de vedere estetic) e ca se aprinde un far pe lunga si unul pe scurta. Am vazut pe net pe niste site-uri straine faruri convertite din H7 in H4 bixenon si cu lupe...adica se aprindeau ambele faruri pe scurta si ambele faruri pe lunga. Intrebarea mea este: Imi poate face cineva asa ceva? Adica sa-mi modifice farurile in asa fel incat sa imi puna lupe si sa se aprinda ambele faruri pe scurta si ambele pe lunga. Multumesc anticipat pentru sfaturi si sugestii!
  12. Bogdan_dbm

    BURSA LOCALA

    Vand geaca moto din piele ALPINESTARS, in stare buna, prezinta mici defecte optice normale de la uzura. Nu este rupta, julita etc. Are mesada detasabila pt iarna , cocoasa, protectii hard la umeri, coate si antebrat si soft la spate. Este marimea 54...se potriveste unei persoane de 1.80-1.90 si 80-90 kg. Pretul este 700 ron fix, nu insistati cu negocieri, pretul ei de noua este de 3 ori mai mare. 0769868868
×
×
  • Creează nouă...