Sari la conținut

kinezu

Membru
  • Număr conținut

    80
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Metode de contact

  • Website URL
    http://
  • Yahoo
    hitman_1101

Profil

  • Sex
    Male
  • Locatie
    Brasov
  • Carnet moto din
    2007
  • Motocicleta
    BMW F650
  • Numar Moto
    BMA
  • Club
    47

Vizitatori Recenți Profil

414 citiri profil

kinezu's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. Eu mi-am pus guma de 150, un Metzeler Turance, a intrat fara probleme numai ca am polizat-o cu toba . A trebuit sa o dau jos.
  2. Sa ma bag si eu in seama. Mandru proprietar de F650/'95. iata ce am produs zilele astea. Mi-am facut cutii si m-am gandit sa impart cu voi reteta asa ca iata.Am inceput cu un plan, pdf-ul apoi a iceput treaba. Precum se vede am avut si niste cutii de aluminiu mai mici pentru "inspiratie" dupa doua zile de ciocanit si gaurit (si degete ca io is calculatorist de profesie) am optinut doua cutii de 37 Litri bucata aproape ilegal de lucioase, dar o sa mai adaug patina timpului si ceva Km si o sa arate cinstit.Le-am prins in suruburi, 4/bucata, am uitat sa zic si sa pozez pe fatza ce este lipita de suporti am dublat-o cu o tabla de aluminiu de 4-5 mm metoda testata de un prieten ce a trantit de 3 ori un 1150 GS adventure pe cutiile intarite astfel fara urmari spectaculoase. Blocatoarele de la capace se asigura si ele cu un cuisor special sau un lacat, dupa preferinte. La materiale se mai pun 3m de cheder patru strangatoare un tub de silicon si cam 100 de nituri 3 falange si cam 200ml de sange astea nu sunt obligatorii, asa ca sa nu aud critici. Sa va fie de folos daca va intereseaza asfalt uscat! Cutii_Aluminiu.pdf
  3. Eu inteleg ca in cifrele astea sunt prinse toate vehiculele cu doua roti si motor asa ca referirea la cele 380k permise cat A e cam degeaba din moment ce sunt o multime de scutere si alte trotinete in trafic si implicit implicate in multe din accidentele mentionate. in plus gasesc ARTICOLUL tendentios din moment ce nu se mentioneaza macar procentual distributia vinovatiei pentru producerea accidentelor. De acord ca sunt morti si raniti grav multi raportat la numarul de accidente la ce sa te astepti cand lovesti un om cu o masina. Despre nea pisihologu' ce sa mai zic... nu stiu cine nu a fost strans in brate si exlus din grupuri de prieteni. M-am saturat de articolele si stirile astea alarmiste nu mai exista in tara asta un ziar sau un canal decent, obiectiv, de stiri.
  4. Totul este pregatit. Va asteptam.
  5. Este clar ca sunt alti organizatori.
  6. Super ca io vreu sa ma veselesc nu sa pozez pentru serviciile de informatii
  7. Sa înțeleg ca la asta pot veni si motociclete cu alte numere decat CV HR MS si H eventual si cu un tricolor romanesc sau ii ca cea din 13-14 iunie de la Sfantu' si se primesc doar motoristi care au steguri cu Ungaria Mare? . . .
  8. Iata niste poze si de la baietii cu Clio pe langa care am trecut. http://picasaweb.google.com/baubau26/Transalpina#
  9. Aspru tizule! Nu stiu cum rezistati in orasul acela. Bine ca esti intreg si multa bafta in continuare!
  10. kinezu

    Accident Jeff

    Am ramas mut cand am aflat de acest accident, stupefiat am ramas cand am aflat cine conducea masina. Il cunosc pe baiatul asta, soferul, de sapte ani si pot sa zic ca este un om de te legi cu el la rana, fapt demonstrat si de atitudinea lui de dupa accident. Concluzia pe care o trag este ca intr-o astfel de situatie nu este niciodata doar o victima si ca niciunul nu merita sa fie in situatia in care este. Jeff, tata, sa te faci bine stiu ca esti pe maini bune. Te asteptam sa revii ca de acu' se lasa frigu' si Bavaria asteapta. Insanatosire grabnica!
  11. Salutam, si scuze in numele meu si al lui Bogdan pentru ca a trebuit sa alergam ca dementii, dar am reusit ajunge la Rasnov sambata la 18:00. Oricum se impuscasera oamenii fara noi asa ca am recuperat cu niste tuica. In alta ordine de idei astea is pozele facute de mine.
  12. Unde dau eu nu mai creste nimic ca sunt "cel mai puternic slab" mai bine dau o bere
  13. Yuhuu!! Rosenau Biker vine si in patru labe, stau destul de aproape cred ca o sa ajung si in doua.
  14. Minunate, preasteptate. Manuieste Adi obiectivu' parca are ghidon...
×
×
  • Creează nouă...