Sari la conținut

massi

INACTIV
  • Număr conținut

    42
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de massi

  1. massi

    "free Talk"

    salut. pe 19/20/21 octobrie sunt la Sibiu. ( nasol.... cu masina ) Ceva frumos de vizut? Hotel 3 / 4 stele ? Restaurant super ? Merci. Max
  2. buna. spui si mie din ce oras ?

  3. da un telefon la sediul firmei. La Bacau. Sunt baiet de traba. Explica iei ce se intemplat si comportamentul angajatul. Noroc.
  4. în Italia, Franța, Germania a răspunde la salut. În România Âşi Grecia ar putea fi nepoliticos!
  5. Buna ziua. Sunt din Italia si am nevoie de niste informatile. Saptamana vitoare plec da la Odesa ( Chisinau,Iasi, Bacau, Brasov, Transagarasanu, Curtea , Tg. Ju ) si ajung la Turnu Severin in directia Belgrado-Zagabria-Venezia. Care parte din Dunare e mai frumoasa de vizut ? Unde e mai bine ca trec vama? Va rog foarte mult sa me lamurit ce traseau e mai bine si mai frumoas. va multumesc din suflet. Max
  6. massi

    BMW Camp

    Present............ sieu 2 persoana la cort or la cotez !
  7. Ai spus foarte bine !!!!!!!!!!!!!!!
  8. 1200 ADv .......... jocheria numai ptu .................. copiii mare . Nu pitici !!!!!!!!!!!!!!!!!!!! orcum cu Gs ( orcare ) se face km ... nu manevre pe loc !!!!!!!!!!!!!!!!!
  9. 10 000 E .............. eu am dat 21 800 E ( cash ) ptu Adv nou Full Option !!
  10. buna Bill, unde te duci sa schimbi cauciuce la Bacau? Vreau sa aduc ADV la Balti, dar peste 5/6.000 km am de schimbat pantofiii......... 2300 km drum da acasa pina acolo asa ca ....... ( beninteles ca cauciuce le aduc eu...ptu mine ) !!!!!
  11. ,..... sau ca in ciuda pretului mare, BMW a fost cea mai vanduta motocicleta in Austria in 2010,..... 2007, 2008, 2009, 2010 : BMW R 1200 GS ( fara ADV ) a fost cea mai venduta motocicleta in ITALIA !!!!!!!
  12. si intre timp aline sa ii inveti pe italieni sa faca si motoare nu numa haine si parfumuri italieni stii se face motoare: buni si cel mai frumosi !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  13. ptu cine stii limba italiana: www.gsriders.org si forum si niste videoo de lucrarii foarte interesanti. baiet de nota 10 si cu multa esperienza. pofta max
  14. Stai linistit . NU se compara cu V-Strom . Altra categogia, altra traba V-strom =dacia Gs = Ferrari Drum uscat si sa folosest sanatos !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  15. cine ieste Bogdan Padure ? de ce spune prosti asta? r 1200 gs ieste cel mai vendut motor in Italia de la ultimi 3 ani . si pina acuma GS + adventure = 2700 buc ( iuanari / aprilie ) anu trecut 7500 bucati / Toata lume ie prosta??/ toata lume platest 14.000 / 20.000 euro ptu o motore cu problema ? cunoc persone cu 100.000 km facuti : niciu problema eu personal sunt cu 30.000 si problemi 0.
  16. Asta ieste Vacuta mea. Cumperata nou nouta 09/2007 . Full optional: Abs . ASC, antifurt, manopole incalzite, ec ecc ecc Dupa 8 luni pe Romania afacut 1 an si in Tunisia. Acuma Italia. Foarte buna ptu drum . Sper ca la anu pot sa schimb cu M/Y 2010.
  17. Am lucrat si trait pe 13 ani in Romania, si am avut todauna motore cu mine ( Xt, TDM, Varadero, Bmw LT, BMW R 1200 GS ADV ). cu mai mult de 30 ani de esperienza stiu ce spun. NU SUNT CONITIE CU MOTOARE DE VITEZA IN ROMANIA. In trafic sunt o gramada de nebuni si prost. Conservari nu sunt obisnuiti cu motoare apropie de la masina si nu se gandesc deloc la noi. Dar ieste si adeverat ca , unica tara unde un copil de 18 / 19 de ani se cumpera imediat o bucata de 1000 cc cu 150 cai. UNDE ESISTA ASA CEVA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Nu se invata si nu se termina niciodata de invatat de condus o motoare. Am vizut o gramada de copii decedati cu acident dar pe magioritate ieste viteza de vina !!!!!!!!!!! MEGLIO PERDERE UN SECONDO DELLA VITA CHE LA VITA IN UN SECONDO !!!!!!!!!!! Merget incet si gandit acasa ca sunt nevaste, parenti, sore, frati ca plange dupa voi !!!!!!!!!!!!!! Avet grigia !!! asfat uscat si plimbare ( plimbare !!!!! ) placute. Max din Bacau
  18. se visut asa ceva la Bacau?
×
×
  • Creează nouă...