Jump to content

Blackwoolfy

Membru
 • Posts

  187
 • Joined

 • Last visited

Contact Methods

 • Website URL
  http://Blackwoolfy.stelist.ro

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Bucuresti
 • Carnet moto din
  A-B
 • Motocicleta
  Honda CBR 600 F4
 • Numar Moto
  B-00-CBR

Profile Fields

 • Motociclete detinute
  Honda CBR 600 F4

Blackwoolfy's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

 1. maxim 40 km la ora , nu cred ca o puteam opri pana in bariera.
 2. Problema consta in urmatoarele: Astazi am fost amendat si permisul suspendat pe o perioada de 90 zile. La o cale ferata prevazuta cu bariere si semnale acustice si luminoase la doi metri de ia sa aprins culoare rosie a semaforului nu mai aveam cum sa opresc pana in bariera si am continuat deplasarea in momentul cand am trecut calea ferata au inceput si semalele sonore ,ma oprit politia si ma amendat si mi-au luat permisul pentru 90 zile.Dupa aproximativ 30 de secunde a coborat si bariera cand eu deja vb cu politistul. Au spus ca au proba video o pot cere in instanta ? Cum trebuie sa procedez pentru a face contestatie? in12 ani nu am avut nici o amenda de circulatie si am condus masina din prima zi cand mi-am luat permisul. Tin sa mentiones ca eram cu masina nu cu motorul.
 3. " Honda CB 600F Hornet " http://www.motorcyclespecs.co.za/model/Hon...br600f%2011.htm Atentie la Make Model ca asta schimba toata discutia " Honda CB 600F Hornet "
 4. http://translate.google.ro/translate?hl=ro...lla:ro:official Mesaj completat
 5. http://www.goprocamera.com/products/hd-hero-960-camera.php
 6. http://www.zf.ro/banci-si-asigurari/aplica...-viitor-7382157
 7. Si eu daca nu aveam marja fixa pana acum ce fac ca ei au bagat deja ROBOR +8.83(marja fixa )asta nu stiu cat de legal este?????????
 8. "in lege scrie ca marja fixa pe care o aveai in contractul initial nu poate fi modificata" unde scrie asta in lege???????? Mesaj completat Art. 37 In contractele de credit cu dobanda variabila se vor aplica urmatoarele reguli: a) dobanda va fi raportata la fluctuatiile indicilor de referinta EURIBOR/ROBOR/LIBOR/rata dobanzii de referinta a BNR, in functie de valuta creditului, la care creditorul poate adauga o anumita marja, fixa pe toata durata derularii contractului; Mesaj completat la care creditorul poate adauga o anumita marja, fixa pe toata durata derularii contractului; Mesaj completat "in lege scrie ca marja fixa pe care o aveai in contractul initial nu poate fi modificata" unde scrie asta in lege????????La ce articol????????
 9. Daca nu accept dobanda care este Robor +m fixa adica 8.83 i-mi impune o dobanda fixa de 15.5% ????????? Sigur maine voi face reclamatie la ANPC pt ca nu se incadreaza Art.33 din OUG50/2010 "Art. 33 Contractele de credit sunt redactate in scris, vizibil si usor de citit, fontul utilizat fiind Times New Roman, marimea de minimum 10 p, pe hartie sau pe un alt suport durabil. In cazul in care contractul este redactat pe hartie, culoarea de fond a hartiei pe care este redactat contractul trebuie sa fie in contrast cu cea a fontului utilizat." Mesaj completat
 10. Iata si AA refuzat: Mesaj completat Sa inteleg ca eu acum am o dobanda fixa de 15.5 % . Mesaj completat Se incadreaza in articolul 33 din OUG50/2010?????????? Mesaj completat Art. 33 Contractele de credit sunt redactate in scris, vizibil si usor de citit, fontul utilizat fiind Times New Roman, marimea de minimum 10 p, pe hartie sau pe un alt suport durabil. In cazul in care contractul este redactat pe hartie, culoarea de fond a hartiei pe care este redactat contractul trebuie sa fie in contrast cu cea a fontului utilizat. Mesaj completat
×
×
 • Create New...