Jump to content

low_rider

EX+
 • Content Count

  76
 • Joined

 • Last visited

About low_rider

 • Rank
  Incepator

Contact Methods

 • Website URL
  http://

Profile Information

 • Location
  Bucuresti
 1. Da...am auzit despre un asemenea procedeu...la cai!
 2. - AZI - MUZEUL ANTIPA - ORA 19.00 (TRECUTE FIX)
 3. Multumesc. Ai dreptate. Eu ma refeream la flash ca gen jurnalistic. Probabil ca din aceasta cauza nu m-am facut inteleasa...
 4. Ok. Tu probabil te-ai referit la flash ca la o informatie importanta transmisa cu prioritate.....
 5. Si daca stau sa ma gandesc mai bine ar trebui sa intre in scena prietenii nostri de la emisiune 2roti pentru care am votat de ne-au cazut degetele. Acum cred ca e vremea sa arate ca sunt si ei linga noi. Sa anunte redactia de stiri. Pun pariu ca Adrian Fulea ar veni sa inregistreze ceva de la fata locului.
 6. Ce facem noi nu se cheama flash...flashul nu este ceva organizat, el se intampla pur si simpl. Noi organizam totusi ceva, dovada stand toate paginile din urma. Totusi, presa trebuie anuntata.Intr-un fel sau altul
 7. Putem sa facem un comunicat pe care sa-l trimitem mass-mediei (tv, radio, agentii) prin fax.
 8. Cred ca trebuie sa gandim un pic actiunea, adica: - scopul, ce vrem - sa atragem atentia opiniei piblice asupra noastra, sa-i sensibilizam pe cei care ar putea ajuta cumva la protectia motociclistilor (presa, institutii, firme particulare, simpli cetateni) - cum: comunicate de presa (instiintarea presei, practic) fluturasi, afise de tot felul, "parada" motociclistilor - daca cineva ne acorda atentie - ce ii spunem exact? fie el si un interviu. Trebuie fixat un purtator de cuvant. Manifestarile de turma nu sunt privite bine. Sa ne fixam niste idei coerente si clare. Acum, sariti cu idei.
 9. Cred ca trebuie sa gandim un pic actiunea, adica: - scopul, ce vrem - sa atragem atentia opiniei piblice asupra noastra, sa-i sensibilizam pe cei care ar putea ajuta cumva la protectia motociclistilor (presa, institutii, firme particulare, simpli cetateni) - cum: comunicate de presa (instiintarea presei, practic) fluturasi, afise de tot felul, "parada" motociclistilor - daca cineva ne acorda atentie - ce ii spunem exact? fie el si un interviu. Trebuie fixat un purtator de cuvant. Manifestarile de turma nu sunt privite bine. Sa ne fixam niste idei coerente si clare. Acum, sariti cu idei.
 10. Deci, ramane maine la ora 20.00 in fata Guvernului?
 11. Haideti maine la ora 19.00, pentru ca toate televiziunile isi incep stirile la ora 20.00 si sa la ramana timp sa-si pregateasca materialele. Nu cred ca vor sti din timp despre protest - asta doar daca vor anuntati - ca sa transmita in direct.
 12. Tot la PRO TV au spus ca prietenii motociclistului s-au strans imediat dupa accident si era cat pe ce sa-l linseze pe soferul conservei
 13. Din pacate au fost si cateva incidente neplacute. Sambata seara, niste "baieti" au furat oglinzile de pe doua dintre motocicletele noastre, un Virago si o Honda. A doua zi dimineata i-am auzit si pe altii plangandu-se... niste baieti din Hunedoara.
 14. low_rider

  honda steed 400

  Orice ti-ai lua, s-o stapanesti sanatos si sa te bucuri de ea!!
×
×
 • Create New...