Sari la conținut

low_rider

EX+
  • Număr conținut

    76
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de low_rider

  1. - AZI - MUZEUL ANTIPA - ORA 19.00 (TRECUTE FIX)
  2. Multumesc. Ai dreptate. Eu ma refeream la flash ca gen jurnalistic. Probabil ca din aceasta cauza nu m-am facut inteleasa...
  3. Ok. Tu probabil te-ai referit la flash ca la o informatie importanta transmisa cu prioritate.....
  4. Si daca stau sa ma gandesc mai bine ar trebui sa intre in scena prietenii nostri de la emisiune 2roti pentru care am votat de ne-au cazut degetele. Acum cred ca e vremea sa arate ca sunt si ei linga noi. Sa anunte redactia de stiri. Pun pariu ca Adrian Fulea ar veni sa inregistreze ceva de la fata locului.
  5. Ce facem noi nu se cheama flash...flashul nu este ceva organizat, el se intampla pur si simpl. Noi organizam totusi ceva, dovada stand toate paginile din urma. Totusi, presa trebuie anuntata.Intr-un fel sau altul
  6. Putem sa facem un comunicat pe care sa-l trimitem mass-mediei (tv, radio, agentii) prin fax.
  7. Cred ca trebuie sa gandim un pic actiunea, adica: - scopul, ce vrem - sa atragem atentia opiniei piblice asupra noastra, sa-i sensibilizam pe cei care ar putea ajuta cumva la protectia motociclistilor (presa, institutii, firme particulare, simpli cetateni) - cum: comunicate de presa (instiintarea presei, practic) fluturasi, afise de tot felul, "parada" motociclistilor - daca cineva ne acorda atentie - ce ii spunem exact? fie el si un interviu. Trebuie fixat un purtator de cuvant. Manifestarile de turma nu sunt privite bine. Sa ne fixam niste idei coerente si clare. Acum, sariti cu idei.
  8. Cred ca trebuie sa gandim un pic actiunea, adica: - scopul, ce vrem - sa atragem atentia opiniei piblice asupra noastra, sa-i sensibilizam pe cei care ar putea ajuta cumva la protectia motociclistilor (presa, institutii, firme particulare, simpli cetateni) - cum: comunicate de presa (instiintarea presei, practic) fluturasi, afise de tot felul, "parada" motociclistilor - daca cineva ne acorda atentie - ce ii spunem exact? fie el si un interviu. Trebuie fixat un purtator de cuvant. Manifestarile de turma nu sunt privite bine. Sa ne fixam niste idei coerente si clare. Acum, sariti cu idei.
  9. Deci, ramane maine la ora 20.00 in fata Guvernului?
  10. Haideti maine la ora 19.00, pentru ca toate televiziunile isi incep stirile la ora 20.00 si sa la ramana timp sa-si pregateasca materialele. Nu cred ca vor sti din timp despre protest - asta doar daca vor anuntati - ca sa transmita in direct.
  11. Tot la PRO TV au spus ca prietenii motociclistului s-au strans imediat dupa accident si era cat pe ce sa-l linseze pe soferul conservei
  12. Din pacate au fost si cateva incidente neplacute. Sambata seara, niste "baieti" au furat oglinzile de pe doua dintre motocicletele noastre, un Virago si o Honda. A doua zi dimineata i-am auzit si pe altii plangandu-se... niste baieti din Hunedoara.
  13. low_rider

    honda steed 400

    Orice ti-ai lua, s-o stapanesti sanatos si sa te bucuri de ea!!
  14. low_rider

    honda steed 400

    Asa arata ea...Daca o vrei...
  15. low_rider

    honda steed 400

    Buna. Noi avem Honda Steed de 400, el 110 Kg, eu 60 si ne duce perfect. Am mers drumuri lungi cu ea si nu am avut nici o problema.
  16. Un An Nou bun cu multa sanatate!!!! Cei ce aveti choppere, sa aveti grija de ele iar cei ce nu aveti , sa aveti bani sa va cumparati! Numai bine!
  17. Sa stii ca se scrie UNI si nu UNII.....e o conditie esentiala!
  18. CORECT.... Eu lucrez in domeniu de ceva ani.
  19. Aduc si eu ceva jucarioare. Daca nu reusesc sa vin poate i le dau lui Villisor si le aduce ea.
  20. Si asa a fost ea remodificata pentru expozitia de la Bucuresti, de anul asta...
  21. Buna, stiu ca scriu pentru prima data in grupul chopperistilor, dar hai sa va arta motocicleta noastra. Este o Honda Steed, din punctul meu de vedere e foarte frumoasa dar detalii tehnice...nu prea ma pricep, dar o sa revin cu amanunte...
  22. low_rider

    Accident Grozavesti

    Doamne ajuta sa scape bine, fara sechele si sa se insanatoseasca cat mai repede!!!
  23. Drum bun si voua ! Sa conduceti cu grija ! Ne vedem la o bere, doua, trei......
×
×
  • Creează nouă...