Sari la conținut

sop

INACTIV
  • Număr conținut

    18
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Metode de contact

  • Website URL
    http://www.infobr.ro
  • Yahoo
    gheorghe.sorin

Profil

  • Sex
    Male
  • Locatie
    Braila-Galati
  • Carnet moto din
    2007
  • Numar Moto
    BR 03 KZF
  • Club
    nici unul

Informații profil

  • Motociclete detinute
    Honda CB500

sop's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. relu21

    "La multi ani!" frumosi si sanatosi!!! ;)

  2. Nu am avut nimic in masina...pai unde mai e mandria de a-mi cara singur bagajele? Si inca ceva, in Bulgaria si Grecia participantii la trafic chiar respecta regulile pe europene si autostrazi, adica nu depasesc linia continua, nu baga viteza cat duce masina si calitatea asfaltului si alte lucruri de bun simt. In schimb in statiune doar noi aveam castile pa cap...in rest nimeni nu purta casca. Nici babele nu purtau casca pe scuter.
  3. Ce poveste, e realitate. Mereu vedem pe cei care mergeau in strainatate cu BMW si alte motoare mari. Niciodata nu am crezut ca eu nu o sa ajung cu 500 cmc. Trebuie doar sa vrei. Ce sa zic. A fost perfect din punctul meu de vedere cu tot cu "problemele" pe care le-am avut, adica ne-a pierdut print-un orasel prin bulgaria dar ne-am regrupat repede, ne-am certat pan sofia dar ne-am impacat repede. Drum asta la dus a durat 20 de ore cu pauze mari . Dar la intors 14 ore jumate. Pe CB-ul meu am stat eu 85 kg, prietena mea 61 kg, topcase 15 kg (l-am cantarit expre') si geanta pe rezervor de vreo 3 kg. Merge de rupe Honda mea, pe Europene 120/ora pe autostrazi 130-160. Ce sa zic normal ca am luat si gropi NUMAI in Romania dar nu am sarit de pe motor cum faci la RR. Aaa am uitat sa spun ca mi-am pus ghidonul de Touring, ca cel de Braila - Galati e mai sport. Consum benzina per total 6%, consum ulei nimic, nada . A fost tare drumul cu csman pe muntele Olimp pe drum forestier pana la cota 2000 eu zic...daca nu ma insel. Cel mai mult imi place cand dupa ce am uracat pe munte si tre sa cobor ... opresc motoru si ajung la poalele lui cu 0% consum. Poate sunt nebun poate sunt handicapat dar asa imi place sa fac. Pana la plaja de la Pilion a fost misto deoarece au fost numai serpentine....cum nu am vazut in Romania. Viteza minim 40 maxim 100 pe tot parcursul drumului. Vreau sa zic ca pozele inspira de zece ori mai putin senzatia care o ai cand esti acolo. Recomand la oricine drumul care l-am facut noi.
  4. Presupunem ca ai cauciuc 110/80 R17? poate el nu are cauciuc original...si numara eronat.
  5. Eu merg de un an asa cu jumate de maneta de frana...te obisnuiesti...glumesc...si eu caut.
  6. Sursa de piese vreau si eu, as vrea sa cumpar mai multe chestii marunte..dar care conteaza la aspect. Faza e ca nici scaritze nu gasesc care sunt la fel la multe motociclete mai ales honda.
  7. Pana la urma care e faza cu ATV-urile? Sunt motociclete si nu stiu eu? Cred ca putea intra oricine care avea un motor care baraie. Data viitoare vin cu un generator de curent Honda sau cu un storcator de fructe.
  8. Mi s-a parut mie sau eram singurul cu CB500 la intrunirea de la Brasov. Nasol.. vroiam sa mai vorbim pe viu. Dezamagit sunt. Unde ati stat toti pe forum?. Adevaru e ca nu a fost mare locatie, dar drumul a fost foarte misto.
  9. Asta e prima data cand particip. Normal ca nu mi-a convenit locatia care era dintr-un film la care as fi vrut sa ma uit nu sa joc in el...ROAD WARS sau California Dreaming . Oricum gasca noasta a campat in padure...la 2-3 kilometri de tarc. Padure, liniste. Oricum mie mi-a placut DRUMUL pe intorsura buzaului care e superb si la intoarcere putin enduro pan muntii vrancei. Macar nu am mai vazut semafoare si trafic ca in oras.
  10. Sal eu am toba de cbr 600 pe honda cb500. S-au chinuit ceva sa imi faca adaptare mesterii. Vrei proiectul ?
  11. Interesant. Am si eu o honda cb500 din 94. nu vreau sa spun multe decat pentru ca s-a spus. O sa pun camera video pe rezervor ca de mult vreau...atunci avem probe...oricum difera...modelul meu de modelul lui marius si asa mai departe. Fiecare e unic . Oricum nu ne trebuie viteza aia. Eu merg pana la mare lejer intre 100 si 140 cu pasager si bagaj. Plimbare nene nu concurs. E prima mea motocicleta...dar cred ca o sa raman fan Naked sau mai bine zis fan pozitiei drepte pe motor, nu prea conteaza modelul..si KTM DUKE imi face cu ochiul.
  12. sop

    SMAEB 2008

    Cert e ca evoluam noi romanii, fiecare se uita la ce vrea... Acolo o sa ma uit numai dupa lucruri frumoase, ca sunt motoare, masini, modificari sau femei...Chiar nu am observat chestiile astea cu cei care ziceti ca asculta manele la mobile..si ce ati mai zis mai sus..Evenimentul il vad ca pe un show frumos...unde poti sa si cumperi cate ceva...so dont worry be happy.
  13. Pune poze cu Magna ca e super motocicleta, nu stiam ca e in Galati asa ceva , din partea mea poti sa pui si video
  14. Sal ce e cu vremea asta nici nu ninge nici nu ne lasa sa ne plimbam cu 2 roti, its a fuckin teaser, i hate this weather. Pun si eu niste poze si hai sa completam lista ca alte orase au mult mai multe poze in topic-uri ca asta. Concurs: Ghiciti cine e personajul din imaginea cu boschetii.
×
×
  • Creează nouă...