Sari la conținut

motorina

Membru
  • Număr conținut

    12
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Metode de contact

  • Website URL
    http://
  • Yahoo
    vilaugeorgiana

Profil

  • Sex
    Female
  • Locatie
    Bucuresti
  • Carnet moto din
    2006
  • Motocicleta
    Honda Dominator
  • Numar Moto
    B 55 NSK
  • Club
    nsk

motorina's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. Multa sanatate, Silviu, si recuperare rapida si completa!
  2. Mi-a facut placere sa va cunosc pe toti. Pentru mine a fost o iesire de neuitat. Am un singur regret, ca nu am participat si la endureala... dar promit ca la anul nu mai ratez! pozele noastre
  3. Am aruncat si eu si cu ochiu' si cu obiectivul... Pozele sunt facute cu Sony DSC-H9, neprelucrate. Sa nu aveti pretentii prea mari... nu sunt o cunoscatoare
  4. Felicitari pentru initiativa! N-as putea sa ratez asa o intalnire, asa ca ma inscriu si eu, insotita de cornelijus (Transalp). Cazare la cort. Probabil o sa venim sambata dimineata, direct la locul de desfasurare.
  5. Am luat eu de curand de la service-ul Honda de pe Bd. Timisoara, parca 22 euro fara tva a fost.
  6. Salut, Intr-adevar nu eram eu. Felicitari pentru spiritul de observatie Motorul este al meu si urmeaza sa il calaresc de indata ce ajung cu picioarele jos. Deocamdata am modificat saua si am lasat-o mai jos din furca, mai am de schimbat o piesa care o sa ii lase garda mai jos. Pana atunci il calareste sotul meu, al carui Transalp sufera o segmentare de motor - norocul lui ca are motocicleta de rezerva perioada asta. Daca pe el il cauti - nick cornelijus. Sper sa nu dureze mai mult de cateva saptamani pana o sa ies si eu in trafic, pana atunci va salut de pe locul pasagerului Asfalt uscat!
  7. Hihi... Domi-ul meu a devenit vedeta @ ser79ban: multumim pentru poza!
  8. Salut, Noi am nimerit din intamplare (am mers unde am vazut cu ochii ) intr-un satuc la malul marii, Nea Mesaggala (sau, pe harta noastra Nea Mesangala), la 45 de km de Katerini, spre Larisa. Din E75 ai indicator catre Egani/Mesaggala si alte sate, spre mare. Nu este statiune, dar daca vrei un loc linistit unde sa ai si cazare, si unde sa mananci mancare traditionala si sa faci plaja, e ideal. Si am fost singurii turisti Asta e cartea de vizita pe care am luat-o de acolo, locul se citeste FOUNTAS sau ceva de genul, dar mai multe indicatii nu as putea sa iti dau pentru ca am mers pana la mare, am intrebat "hotel" (nimeni nu stia engleza) si ne-a indicat cineva sa facem stanga pe malul marii si am ajuns acolo. Omul are un motel, o terasa unde mancarea a fost super si bucata lui de plaja, toate una langa alta. Foarte amabil si primitor... si rupea si cateva cuvinte in engleza. Preturi la inceputul lui iunie: - cazare mini-apartament cu dormitor cu 3 paturi, baie si bucatarie cu pat, aragaz si balcon, in care am stat 4 persoane: 30 euro - mancare 4 persoane (cate 2 feluri de mancare pentru fiecare ) si bere la greu: 60 euro - mic dejun 4 persoane: 25 euro Si doua poze: vedere de la terasa si vedere de la balcon: terasa si marea Asfalt uscat!
  9. Buna, Noi am facut traseul acesta anul trecut, numai ca in Italia am coborat pana in Roma pentru ca de acolo ne-am luat motocicleta. Traseul a fost: Bucuresti-Mako, Mako-Budapesta-Viena, Viena-Venetia, Venetia-Rimini-San Marino, San Marino-Roma iar la intoarcere Roma-Viena, Viena-Arad, Arad-Bucuresti. Peste tot am si vizitat; altfel poti face traseul mult mai rapid. Posibilitati de dormit (incercate): - imediat dupa granita Nadlac am gasit un camping (la Mako). Ne-a costat 12.5 euro ( 6.25 euro x 2 persoane), cu cortul nostru. E ok, cu dusuri, e pe malul lacului, singurul inconvenient a fost ca era langa sosea si se mai auzeau masini http://www.campingmako.hu/ - Viena: are doua campinguri mari, Wien Sud si Wien West, ambele super. Noi am dormit in Wien Sud, ne-a costat 20.30 euro (6.50 euro masina + 6.90 euro / persoana), cu cortul nostru. Langa este un supermarket mare (Merkur) unde iti poti face cumparaturile. http://www.campingwien.at/en/ - Venetia: camping Serenissima, foarte dragut, langa Venetia, aici am inchiriat o rulota in care am dormit (33 euro pentru 2 persoane). Din fata campingului exista autobuz in Venetia, daca vrei sa vizitezi. http://www.campingserenissima.com/ Restul nu cred ca te mai intereseaza daca spui ca vrei sa mergi catre Franta. In Ungaria vinieta a fost 4.200 HUF (aprox. 70 lei) pentru o luna. Poti sa o cumperi din vama. In Austria am luat vinieta pentru 10 zile - 5 euro, iar in Italia platesti autostrada cand iesi de pe ea. Autostrada in Italia este destul de scumpa, este mai scumpa daca intri si iesi des decat daca mergi mai mult, dar e super (Austria-Italia) si ca drum si ca peisaj. In Viena nu am mai gasit nici un supermarket deschis dupa ora 19:00, noroc ca am gasit la o benzinarie ceva de mancare. Sa iti faci cumparaturile din timp. La fel si in Italia, noi am prins zile in timpul saptamanii in care nu lucra nimeni si pauze la pranz destul de mari in zilele lucratoare. Daca ajungi in Viena ar fi pacat sa nu treci pe la unul dintre cele 2 Louis-uri (Nord si Sud). Viena are autostrada care traverseaza tot orasul si ajungi foarte repede dintr-un loc in altul. Numai ca iti trebuie harta sau gps. Sper sa iti fi fie de ajutor informatiile si asteptam impresii si povestiri dupa. Asfalt uscat si concediu placut!
  10. Super show! Multumim organizatorilor pentru invitatie si asteptam astfel de invitatii si la alte evenimente un filmulet: si niste poze:
×
×
  • Creează nouă...