Sari la conținut

ali baba

Super Membru
  • Număr conținut

    566
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Metode de contact

  • Website URL
    http://www.ppae.ro

Profil

  • Sex
    Male
  • Locatie
    Bucuresti
  • Carnet moto din
    2005
  • Motocicleta
    BMW F800GS 2012
  • Numar Moto
    B20BAP

Informații profil

  • Motociclete detinute
    Kawasaki EL250B, BMW F650, BMW R1200GS, Honda XL1000 Varadero
  • Interests
    sailing, scuba-diving

Vizitatori Recenți Profil

897 citiri profil

ali baba's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. ali baba

    Alpin

    Eu ma bag la o tura, cu sau fara denumire oficiala. Probabil ca si Alex.
  2. ali baba

    Alpin

    Eu ma bag in oricare dintre weekendurile 11-12, 18-19, sau 25-26. Alex? Cristache?
  3. Cum e drumul spre Sofia? Cum s-au comportat Tenereurile?
  4. Ori povestesti ceva in urmatoarele 24 de ore, ori eu ma dezabonez de la topicul asta. Banuiesc ca altii au facut treaba asta mai demult. Daca nu ai gata povestea, nu trebuia sa deschizi topicul. Rabdarea mea are si ea unele limite.
  5. Deasura Volos-ului, 1000m si vreo 50 curbe mai sus, este un sat foarte frumos - Makrinitsa, poate stii. Merita urcat, cand este timp.
  6. Lux, nu alta. Astea si le aduc camperii de acasa, cu masina, nu? Sa nu fie nevoiti sa mearga departe pe jos pentru urgente.
  7. Traseu: Rasinari, Santa, Paltinis, Gatul Berbecului, Valea Sadului, Valea Frumoasei, Obarsia Lotrului si strategica pana la Ciunget.
  8. Foarte frumos. Asteptam editia viitoare!
  9. Desertul a fost interesant, chiar variat, dar la scara mare. Parca tot muntele ne atrage. Asa ca am pornit spre nord de la Mhamid, intai prin Zagora pe asfalt, apoi pe o pista spre Nekob, la poalele Jbel Sarhro. De aici am urcat spre Tizin Tazazert, la aprox 2300m Peisajul era in continuare foarte uscat. Coboram pe latura de nord si vedem din nou Atlasul Inalt si orasul Boulemane Dades. Odata junsi aici nu puteam sa ratam revederea celebrelor Chei ( sau gorge, cum zice francezul) ale lui Dades. In aceasta valea Prahovei marocana am vazut de cinci ori mai multe motociclete decat in tot restul excursiei la un loc. Majoritatea erau vaci lucioase. Pe drumul celor 1000 de kashbahuri ne-am oprin la Skoura, la un auberge unde gazdele ne-au cantat la tobe dupa ce au gustat din ultima sticla cu licoare magica de Zalau. Ziua urmatoare, ultima ce merita mentionata, am pornit sa traversam din nou Atlasul Inalt, in continuare spre nord. Pe drumul spre Demnate natura a devenit din ce in ce mai familiara pentru niste motociclisti temperati. De aici totul a luat-o la vale, in afara de seara interesanta (desi non-alcoolica) de la Demnate. Si-am incalecat pe-o sa...
  10. O zi mai putin dificila am avut intre Tata si Foum Zguid pentru ca o mare parte din drum era pista-autostrada, adica latit si nivelat de se putea merge practic cu orice viteza, Asa ca am ajuns repede, la timp pentru pranz. Cazarea a fost mai ca la tara, pe stil locat. Un mare plus: aveau vin la frigider si cand s-a terminat au mers sa mai cumpere! Ne-au oferit si rachiu de curmale, facut in casa, cum se face tuica la noi, dar nu am luat pentru ca nu era la fel de bun cum il stiam de acum doi ani. Intre Foum Zguid si Mhamid a fost o etapa exclusiv pista, 170km, desert. La un moment dat pista trece prin lacul secat Iriki . Drumul este in general pietros, cu portiuni de nisip. Doar pe ultimii kilometrii nisipul a luat locul cu totul pietrei. Seara pe dune buciumul suna
×
×
  • Creează nouă...