Sari la conținut

dannutz

INACTIV
  • Număr conținut

    32
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Metode de contact

  • Website URL
    http://

Profil

  • Sex
    Male
  • Locatie
    Bucuresti
  • Carnet moto din
    2007

dannutz's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. oameni buni... eu am o honda cbr 600 f. stiu deja ca imi trebuie DOT4. vreau sa stiu daca ati avut experiente cu un fel sau altul de lichid DOT4. va rog frumos, nu mai postati aiurea sa-mi spuneti ca-mi trebuie dot4, mai bine va abtineti. daca aveti ceva de spus in legatura cu o marca sau alta de lichid, va rog frumos sa o faceti. in rest, cica vine caldura!!!
  2. mai sunt unii (ca tine, de exemplu) care nu se oboseasca sa citeasca topicul inainte sa dea reply. dupa cum bine a spus buster, sunt nshpe mii de tipuri de lichid dot 4, care imi trebuie mie. poate n-am vorbit eu romaneste cum trebuie, si sper ca am facut-o acum.
  3. Banuiam ca e larga... de aia am cerut si ceva pareri. Iar in ceea ce priveste tipul... mie imi trebuie DOT4, dupa cum bine spusesi. Exista insa diferente intre DOT4 pentru Moto si DOT4 pt. automobile?
  4. Salut, Am ajuns la concluzia ca e cazul sa schimb lichidul de frana la mobra mea. Ceva recomandari? Ce natii de lichide folositi? Pe unde gasesc de cumparat? -- D. Vand geaca de piele Alpinestars TX-1 neagra!!!
  5. am citit pe alte forumuri ca ajuta destul de mult ca raspunsul la acceleratie sa fie mai "smooth", chiar fara alte modificari la evacuare sau la admisie - e adevarat? iar site-ul dynojet are map-uri de downloadat pentru o gramada de combinatii toba/filtru - daca ai o combinatie care se regaseste pe acolo nu cred ca iti trebuie o remapare pe banc, gresesc? doar cu un filtru sport si un slip-on se mai reduc din cheltuieli.
  6. ma intreb ce parere ai despre chestia aia pe care am gasit-o pe net. vezi ca ai un link mai sus.
  7. @Thomas: exact asta incerc sa evit. iti dai seama ca nu as avea chef sa-mi pierd timpul cu recuperari de talon de fiecare data cand ma intalnesc cu cate un bizon. a facut cineva o astfel de omologare individuala? stie cineva daca se poate si cat costa? @yo4hgx: eu sunt motociclist incepator, dar sunt intru totul de acord cu tine. toti cei care spun ca si-au pus tobe pt. a fi mai siguri in trafic, fie sunt aberant de nedocumentati (si fac treburile in stil clasic romanesco-pompieresc - "doar se stie ca daca ai toba gaurita nu te mai dai cu mobra pe jos"), fie dintr-un motiv care pe mine sincer ma depaseste, simt nevoia sa recurga la tot felul de scuze de genul asta pt. a nu spune ca de fapt le place cum suna mobra cu toba aftermarket, de parca i-ar judeca cineva. de fapt, stai, ca parca vad ca daca spune cineva ca si-a pus toba ca sa sune mai cool (si doar pentru asta) se gasesc vreo cativa care sa se uite stramb si sa-l faca figurant.
  8. Pe mine tot la Yoshi ma batea gandul. E stupid... sa inteleg ca yoshi nu sunt omologate deloc in UE? Mi s-ar parea de necrezut. Chiar si asa, tembelii aia de la RAR nu pot sa o masoare sa vada ca se incadreaza la normele de sunet, si sa-mi omologheze toba???
  9. Este. Eu cand m-am mutat unde stau acum (pe langa Cismigiu) ma trezeam noaptea cand mai treceau baietii pe regina Elisabeta pe la 3 noaptea. Acum nici nu-i mai aud Am gasit un articol interesant pe net: http://www.virginiawind.com/byways/loud_pipes_save_lives.asp Si eu vreau o toba after-market, insa nu pt. siguranta, ci pentru ca imi place cum suna. Acum vine si intrebarea: tobele care se pot cumpara la noi sunt cumva omologate de catre RAR? Nu ma intereseaza sa merg fara muffler-ul care o face sa fie street-legal. Nu putem cumva sa ne dea RAR-ul ceva la mana cu care sa-i descurajam pe eventualii politisti pusi pe abuz?
  10. e clar. imi trebuie un foen pe baterii @sinner: as baga eu carenele in casa, da' stickeru cu pricina e pe rezervor.
  11. holy shit nu la alea originale de honda nu, sunt niste stickere pe care le-a pus fostul proprietar, si imho sunt butt-ugly si vreu sa le dau jos. am primit sfaturi foarte contradictorii in privinta benzinei: unii spun ca nu, in nici un caz ca se strica vopseaua. altii spun ca e cea mai buna solutie, ca vopseaua n-are nimic (si sincer sa fiu, am mai dat si eu benzina, la masina, pe langa, si vopseaua n-a patit nimic). cum e pana la urma? ca feon n-am cum sa-mi duc pana jos (n-am un garaj ) o sa incerc cu spray din ala sa vad daca merge.
  12. Salut! De cateva zile sunt si eu proaspat posesor de F4i Sport si sunt deosebit de fericit cu ea, ne plimbam si pe frig si pe vant si pe ploaie
  13. Thanks. O sa incerc sa vad ce reusesc. Sper sa nu-mi stric rezervorul.
  14. @alexutzzz: pai am incercat sa il iau bucata cu bucata da'... @adya suzuki: stii cumva pe unde se gaseste spray din asta?
  15. Salut! Sunt proaspat fericit posesor de CBR 600 F4i! Incerc sa-i scot insa niste stickere de pe rezervor si nu vor sa iasa de nici o culoare - exista solutii/metode/alte chestii pe care le-ati aplicat cu succes? Help!!! Dan
×
×
  • Creează nouă...