Sari la conținut

Ofata

INACTIV
  • Număr conținut

    137
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de Ofata

  1. Poate o sa-ti zica cineva sezonul acesta!
  2. Ofata

    Poze

    Poze cu noi...In Bucegi...
  3. Ei! Si sa va aratam pe unde merg doua fete cand pornesc singure cu motocicletele! Bine, pacat ca nu am pozat si cand am inotat prin rau sau cand am impins motoarele, dar se intelege ca eram prea ocupate si preocupate! (Zizin-Vama Buzaului, Valea Azugii, Plaiul Foii, Poiana-Cristian) Mesaj completat Si cateva poze de pe un drum ceva mai serios (Bucegi, cu urcare pe Dichiu, pestera Ialomicioara si coborare pe Moroieni), nu de alta dar am luat si un baiat cu noi.
  4. Poze??? Cum nu exista dovezi...nu stiu despre ce vorbiti. Si clar nu exista. Am avut eu grija. Atat retin: enduro? Greu. Dar cum Adi are motorul la locul lui, e clar ca am avut mare grija de el, de acolo din copac. Mersi Antemiule! Si mai multe nici nu aflati ca Adi e cu plimbatul, iar eu cu postatul.
  5. Ofata

    Accident Dn1

    Bine ca esti ok, intr-un fel. Bafta
  6. Ofata

    Accident Jeff

    Multumim de info. Bine ca e bine.
  7. Ofata

    Accident Jeff

    Sanatate multa si fa-te bine repede!!!
  8. Caut....si daca mai gasesc poze le voi posta, cu siguranta.
  9. mergem p-al doilea traseu sa se descurce toata umea. te astept! ) eu sunt Adiy deghizat
  10. Iata un alt rand de poze, unde din nou ma dau pe doua motoare, ca eu cu unul merg pe strada si cu altul pe forestier, si cu ambele la fel de "bine" Am facut o plimbare in cinci pana la Piatra Arsa, in Bucegi, pe Moroieni.
  11. Permite-mi, te rog, sa te contrazic: este toata foarte frumoasa, chiar si farul. Nu m-am dat nicidecum pe doua mobre M-am dat pe cea albastra numai, ca a mea are roti cu care nu prea o pot stapani pe forestier. Dar o sa-mi pun eu si alte roti, sa merg numai pe a mea.
  12. Da...probabil un topic normal, dar se pare ca fetele nu fac poze in calatoriile lor, sau...nu vor sa arate pe unde merg. Deci...? Niste poze...povesti...locuri faine de vazut...?
  13. Poate daca prezentam si noi niste poze din calatoriile facute pe motorul nostru o sa ne si intalnim sa faem un traseu...noi, fetele. Deci, din Bucegi, la Padina:
  14. Pai asta este "norocul" meu. Si inca daca as povesti despre toti pe care i-am intalnit in trafic...Nu ar crede nimeni, asa ca m-am rezumat la o cazatura cu personaje caragioase.
  15. E! Nu erau deloc d-re, era doar mai intuneric afara.
  16. Un moment super simpatic a fost...Intr-o seara am facut obisnuita tura pana in Poiana Brasov (ca sa ma obisnuiesc cu mersul, motorul...de!...incepatoare). La coborarea din Poiana, am oprit la Belvedere, sa fumez o tigara, sa-mi mai stabilesc un alt traseu pe seara respectiva (de Poiana fiind cam satula). La un moment dat, mai vin doi motociclisti si...amabili sa ma salute, sa mai schimbam o vorba (doar ca era seara) intind mana, dau noroc hotarat cu mine, spun care "salut", care "noroc"...de!...ca intre motociclisti...doar ca numai eu am tacut, pentru a nu-i dezamagi ca nu pot purta o discutie ca de la barbati la barbati, eu...fiind femeie.Au vazut ei coada ce-mi atarna pe spate, dar nu mi-au vazut fata si dupa motor au judecat ca sunt baiat. Sa auzi voci incurcate cand mi-au auzit vocea si s-au uitat mai bine!
  17. La ala de pe Carpatilor stiam mai bine cum se franeaza si acolo nu a fost vina mea, a fost a soferului de pe autobuz, care nu a facut stopul si nu mi-a dat prioritate. Cel de care am povestit mai sus a fost la primul meu drum mai lung, s-a intamplat in Sighisoara, unde nu au de nici unele la spital, unde doctorul e curios ce motor ai si nu ce ai patit, iar asistenta te intreaba daca armura se poate da jos ca sa-ti faca un vaccin (ca raspunsul logic ar fi fost "nu, asa m-am nascut")
  18. Tot timpul inainte de a frana (nu radeti ) trageam ambreiajul si apoi frana. Mi se parea corect, ma opream cum vroiam si unde trebuia. Doar ca la o trecere de pietoni, am tras ambreiajul si pana sa trag si frana...m-am oprit, dar in alt motociclist si apoi cu capul in portiera unui taximetrist destul de rabdator.Caragioasa a fost, pe langa cazatura, reactia unora...un dobitoc imi cara palme (desi eu eram cazuta pe starda si nu-i facusem nimic), dar el era nervos de ceea ce ar fi putut pati daca ar fi traversat in acel moment (si oricum s-a lovit ca boul in armura mea dand palme aiurea)...politistul care venise la fata locului ma intreba ca daca nu a murit nimeni el de ce a venit atat de repede...comentarii ca mergeam ca rachetele (cu 40 km/h, va dati seama...racheta,ce mai! )...venisera si pompieri (ca doar cazusem nu numai pe o trecere de pietoni, ci si in fata la o unitate de pompieri)...salvare...lume...ce mai!...era circul care prezenta o motociclista, INCEPATOARE, care nu a avut timp sa franeze.
  19. Salut! Eu sunt Luana. Am motorul si carnetul din iunie 2007.
  20. Ofata

    Poze

    stiu dar tu pe unde te dai? ca nu te-am zarit pe strazi. nu esti din bv?
  21. Si eu...LUANA...si moto(suzuki drz 400sm)...si noi doua.
×
×
  • Creează nouă...