Sari la conținut

KeeNnT

Membru
  • Număr conținut

    127
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de KeeNnT

  1. Stiu ca am intrebat prima oara..dar eu nu prea ma pricep..oricum scuze! m-am gandit ca e stricat ceva mai grav avand in vedere ca mie imi da apa pe afara pe la pompa de apa si cand se incalzeste se opreste cand sta la relanti..
  2. Multumesc tuturor celor care mi-au dat sfaturi..vreau sa va zic ca.."Zambilica" traieste.. Problema a fost..fisa de bujie era cazuta..
  3. Cum se curata bujia mai in amanunt?
  4. O sa incerc chestiile astea maine...sper sa mearga...de la segmenti nu poate sa fie?sau ceva pe la motor? Si am incercat adineauri sa-l pornesc parca dadea sa porneasca..dar nu degeaba si se simtea putin miros de benzina
  5. E cam greu sa se ude bujia in timpul mersului..plus ca nu l-am mai pornit de 24 ore ..am incercat azi si nimic...
  6. Nu stiu nu m-am gandit la problema asta avand in vedere ca totul a fost ok si mi s-a oprit in mers..deci nu cred ca este normal sa se opreasca din cauza bujiei
  7. Deci m-am plimbat azi cu scuterul vreo 30minute dupa care l-am lasat sa se raceasca vreo 30-50minute si dupa am venit la el l-am pornit si am plecat spre casa(distanta de vreo 5km maxim) ajung in fata casei iau mana de pe acceleratie si surprizaaa s-a oprit (bine ca la mine se opreste mereu dupa ce se incalzeste motorul dar la prima pedala porneste inapoi) si de atuncea am tot dat la pedala aia vreo 30minute si nu a mai vrut sa porneasca deloc..(pedala are un scartait mic ...si tin sa precizez ca in timpul functionarii motorului am apasat pedala de vreo 3-4 ori din greseala) Deciii CE POATE SA AIBA???
  8. Eu as participa dar nu am 16 ani (curs de legislatie) si ai zis ca o sa fie controale ..imi pare rau dar nu prea m-as risca...
  9. KeeNnT

    Malaguti Fanclub

    Foarte frumos,sa-l stapanesti sanatos!
  10. KeeNnT

    Malaguti Fanclub

    Salut! Sa ma laud si eu cu al meu Malaguti F12 Phantom (1998) cu racire pe lichid ..(momentan am pompa de apa stricata) ahh si da stie cineva de unde pot procura piese pentru el(tuning)?
  11. Eu am Kasawaki Ninja 636 , Suzuki GSX 750 , Yamaha R1, Honda CBR 600 , Cagiva Mito 125 .. am incercat sa schimb cate ceva pe ninja... i-am schimbat toba i-am pus-o sub sha , i-am vopsit parbrizu,am scos numaru de inmatriculare , am inaltat-o ... urmeaza s-o vopsesc alba(unde era verde) si sai fac farurile negre...
  12. PEI SI ERA SAU NU? ..ORICUM ODIHNEASCA-SE IN PACE ACOLO UNDE E... ERA SI EL OM FIINTA...
  13. sau probabil politisti nu vor sa "auda de trecere" ptr a se musumaliza cazu... de ce nu..? suntem in Romania si n-o consideram o infraciune frauda=)))
  14. Situatia puteee! o cunosc pe fata motociclistului si e grav rau mosu era cu familia etc... baiatu poate cunoaste are pile dar e greu.... Dumnezeu sa-l odihneasca pe batran... n-avea nici o vina... mai nasol e ca,copilu ala a inteles cat de cat ce s-a intamplat sa nu ramane cu traume..
  15. KeeNnT

    Am Patit-o Si Eu

    auuuu frate e adanc .... el a cazut la 160 in "plin ciment" alunecat pe el si are doar cateva julituri si eu la 30kmh am cazut cu bicicleta cam tot pe ciment si am avut cam atat.... (s-a intamplat acum 1 an si inca se mai vede semnu fff clar) ciudaaatt cred ca ai mancat in dimineata aia cacatul celui mai norocos caine din Romania aaa nu sorry Europa , nu scuze Terra , hai ca mai incerc Calea Lactee?ok ok hay sa zicem era un caine din tot spatiul extraterestru:)) hmmm plus inca 2 julituri pe fund am avut care inca le mai am :|) ciudaaaaaatttt si hornetu ala nu prea pare sa ia 160-170 chiar asa de usor dupa pozele de pe hi5:)
  16. Va certati ca tatele la piata.! Fie ca suntem carutasi,pietoni,biciclisti,motociclisti,conservari,aviatori,navigatori,marinari,pietrolieri,mineri,politisti,contabili,administratori, etc etc..... SUNTEM OAMENII! si ca oameni nu avem voie sa judecam alti oameni nu suntem in masura(dupa moartea unui om ma refer , nu ma luati cu judecatoria) ... nu inteleg de ce atata rautate , de ce atatea misto`uri la adresa user`ului Cocolino.. chiar nu inteleg... el doar incearca sa va spuna ce s-a intamplat..... chiar el a spus ca cea mai mare vina o are amicul lui... de ce trebuie sa fim rai ...cumva acuma in DEX la cuvantul oameni gasim echivalent cuvantul animale/besti? iar pentru cei ce va da-tii mari destepti,mari oameni ,mari motociclisti,mari (etc).... va las sa mai legati cu ata dictionarul ca sa spuneti 3-4 cuvinte corecte adresate omului care a murit,cuvinte precum : Sa-i fie tarana usoara. Dumnezeu sa-l odihneasca in pace...lista poate continua aaa da si v-a vorbit un copil de 14 ani ,care se catalogheaza fiind un biciclist -vitezoman- si care in timpurile ce vin isi doreste o motocicleta... si multumesc ca ati citit!
  17. Numai fi-ti asa rasisti... nu imi pare colorat ... da chiar avea numar inmatriculare pe scuter? aaa da si Insanatosire Grabnica scuteristului (uite d`asta o sa port eu casca pe scuter) aaa scuzati-ma a decedat ...? Sa-i fie tarana usoara... si parinti lui sa treaca usor peste asta..
  18. KeeNnT

    Sfarsit Tragic

    Dumnezeu sa-i ierte. Pe amandoi! Bine nu am citit tot si doar primele 2 pg in totalitate.. dar totusi si pietoni erau oameni suflete poate aveau familie ,nu a fost niciunul de vina asta este soarta! si sanatete pietonului de la spital!
  19. Nu vreau sa te dezamagesc dar la 15 ani inca nu ai voie sa conduci r125`u... si 2. nu cred ca SH se gaseste pe la noi(adica nu foarte multe deoarece modelu a aparut pe piata acum cateva luni) depinde ce vrei poti incerca 2T si 4T -> 2T - Aprilia Rs 125 , Yamaha Tzr 125,Derbi Gpr 125 . 4T- Honda Cbr 125 , Yamaha Yzf-125r ,Rieju 125 ... Viteze mai mari au cele in 2T si un sunet specific(partaietori) viteza mai mica si fiabitate mai mare 4T aaa da si sunet mai bun:)))
  20. eu stiam ca dupa 96 nu au farul patrat...!
  21. Vi se pare o chestie buna asta?:Puse ventilatoare pe radiator sa stea la 60-70 grade nu la 90 ca sa-l poti chinui mai mult....? aaa da si sa-i faci un sunet mai bun la un rs50 ce trebuie facut cu filtru de aer ... trebuie pus unu sport sa mai ingroasee..?
  22. pei as vrea ceva cu aspect moto si cu viteze
  23. mda Mito o sa-mi iau la 16 cand o sa dau de a1 pan atunci vreau de 50... Yamaha Tzr 50 , Derbi GPR 50, Aprilia RS 50... caut da nu gasesc cva bun si ieftin..)
×
×
  • Creează nouă...