Sari la conținut

Automan

EX+
  • Număr conținut

    34
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de Automan

  1. Cine este criminalul care a lsat sa se aseze zapada pe asa frumusete??? Nu-mi vine sa cred... Eu ma mai duc din cand in cand la garaj ca sa mai vorbesc cu ea sa nu se simta singura si tu o lasi sa ninga pe ea???
  2. De acord cu tine.Banul jos ,asigurare sau orice alt ceva, dar reprezentantele nu accepta nici un astfel de compromis.Accepta banul jos asa cum mi-au spus,dar odata ce faci asta, motocicleta se considera vanduta,deci nu o mai poti returna,exact ce am vorbit mai sus. Deci,eu vreau sa-mi iau motorul asta.Ca sa dau 8000 euro pe ceva despre care stiu doar din forum-uri,nu o fac.Asa ca imi raman cateva variante: 1.Sa rog pe cineva dintre voi care aveti asa ceva sa ma lasati sa ma plimb cu pretioasele voastre,ceea ce cred ca nu este o solutie buna,asa-i? 2.Sa merg la cineva care isi vinde motorul,care poate fi in celalat colt de tara ,sa pretind ca vreau sa i-l cumpar(eu vreau unul nou sa zicem),sa-i dau banii cat cere omul pe ea si sa fac o tura,in speranta ca omul e baiat de treaba si mii da inapoi in cazul in care totul e ok si nu o cumpar. Cred ca a doua varianta merge mai bine. Iata dilema mea. O dilema de 7890 de euro.
  3. Am sunat astazi la reprezentanta suzuki din timisoara pt ca eu sunt din timisoara, ca sa ii intreb daca se poate face un test drive cu motorul asta,pentru ca vreau sa-mi iau unul si vreau sa vad cum merge.Au spus ca asa ceva nu se poate. " pai atunci cum pot sa va dau 8000 de euro pentru ceva pe care nici macar nu pot testa inainte???" Mi-au raspuns ca daca ar avea cate o motocicleta de test pentru fiecare model,atunci ar pierde o gramada de bani....Acum eu va intreb pe voi: cu v-ati luat voi motoarele? Le-ati testat inainte sa vedeti daca va plac? Nu sunt ironic; sunt foarte curios.Eu pana sa-mi iau cbr-ul,m-am suit pe mai multe motoare de vanzare.E drept ca de cele mai multe ori baietii mi-au cerut banii inainte sa ma sui pe ea,ca nu cumva sa o trantesc si sa plec , ceea ce mi se pare corect,dar mi i-au dat inapoi. Asadar,cum pot sa cumpar un motor din asta nou,care nici macar nu ma lasa sa-l plimb in curtea reprezentantei ??? Daca nu-mi place cum trage,daca e prea greu cum spune amicul nostru,daca nu este destul de manevrabil pentru ce-mi trebuie mie??? Nu se face test drive pentru motoare noi??? Daca stiti vreunul,va rog sa ma lamuriti,ca eu nu inteleg sistemul in tara asta.Multumesc.
  4. Arata bine motorul.inca este in garantie,cred.Nu-i asa?
  5. Am sunat la sara motors timisoara.Au scumpita jucaria asta au facut-o 7980 E model k9.Mai vand inca modelul k8 la pretul vechi de 6680.Diferenta intre aceste doua modele este "imensa" adica nici o diferenta.
  6. Ma gandeam ca poate unul din voi a facut mai mult de 10000 de km de anul trecut de cand au aparut. Indoielnic,nu?!
  7. multumesc frumos !Asa ma gandeam si eu,ca e ambreiajul.Oricum si cand bag a 1-a cam trozneste.Stiu ca e normal sa trozneasca,da a mea trozneste destul de tare. Oricum chestia cu turatie iregulata la 5500 rpm ma deranjeaza mai tare.
  8. Salut domnilor cu doua roti! Sunt pus in fata unei probleme pe care nu stiu daca sa o consider problema. Am o honda cbr f3 pc31. Motorul merge perfect,fara zgomote rateuri si toate cele, dar in momentul in care o scot la drumuri lungi in afara si o tin turata in plaja de la 5000- 6000 rpm in orice viteza, a 5-a sau a 6-a ,motorul parca merge putin in suturi,nu foarte sesizabil,dar totusi nu regulat.Face asta in special la 5500 de ture,tinuta constant in aceasta turatie.Daca accelerez dupa ce trece de 6000-6500 de ture,deja merge foarte ok.Sub 5000 rpm,iar merge foarte bine.In orash cel putin nu se simte,doar la drum lung. Stiti daca este normal sa faca asta?Am schimbat la ea bujii,curatat filtru aer,chit lantz nou.Nu e de la ele. Si inca o problema,nu stiu daca la voi face: sunt in viteza 1 ,accelerez pana peste 40-50 km/ora iar cand vreau sa trec a 2-a,nu imi mai intra daca motocicleta ruleaza cu viteza mare.Intra doar fortata rau si caraita.Ale vostre fac asta? Va multumesc mult! Sa ne vedem mai repede pe sosele.
  9. Vreau sa stiu daca are ceva forta cand bagi mana in gaz.Nu vreau pentru liniute sau figuri din astea,dar cateodata mai imi vine sa sucesc acceleratia si sa ma tin de coarne sa nu cad.La cbr f3-ul care-l am,pot sa fac asta si sunt suficient de multumit de forta care o are.Nu vreau ma mult.Voiam sa stiu daca la gsx650f simti cum trage cand accelerezi.Multumesc De cand a aparut motorul asta mi-a placut foarte mult.Este greu asta inseamna mai multa stabilitate cu pasager,la drum lung.Noiam sa stiu de la cei care ati facut mai multi kilometri,cat de fiabil este,cat consuma.Stiu ca nu este honda VFR dar totusi,trebuie sa aibe multe plusuri.Sunt tare curios sa stiu si minusurile.Va multumesc mult!
  10. Salut domnilor.Vreau si eu sa-mi iau o jucarie din asta adica un gsx650f. Pretul e minunat pentru un motor nou.Imi puteti spune va rog daca acest motor merita atentie? adica este bun,ati avut probleme cu el? merita banii? Am nevoie urgenta de informatii pentru ca vine imediat caldura si vreau sa-mi iau una.Am in prezent o honda cbr f3 din 95.Stiti cumva care e diferenta intre gsx650f si cbr f3? Asa pot sa-mi fac o idee.ma refer la puterea motorului.Sunt convins ca gsx650f sta mai bine la comfort.Multumesc mult!
×
×
  • Creează nouă...