Sari la conținut

furia neagra

Membru
  • Număr conținut

    22
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Profil

  • Sex
    Male
  • Carnet moto din
    2007
  • Numar Moto
    46-ph-3152

Informații profil

  • Motociclete detinute
    MZ 175

furia neagra's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. Salut, am probleme cu,consumul de benzina dupa ce am reglato la un meserias merge belea dar se duce in 10% Cred ca este destul de mult si am mers frumos Buc -Ploiesti max 120 km viteza. Cunoaste-ti pe cineva care sa stie sa regleze cu adevarat asa ceva. Toate consumabilile au fost schimbate. Mersi ca si locatie Buc s-au Ploiesti.
  2. Ce bine ai gandit, chiar de ziua mea sa faci evenimentul . Cine o sa fie DJ Sorin nu mai este ?
  3. Ok o sa las maceta acasa dar o sa iau BAZUKA de la tata La capitolul cantat pot sa vin si eu cu TAMBALUL ?
  4. Da Che o faci lata petrecere dupa petrecere sper sa nu mai lipseasca ceapa de la fasole de data aceasta. Sigur vin si eu ultima data a fost super .
  5. Foarte bine Cehe,trece-ma si pe mine pe lista poate reusesc sa ajung sa reglez si eu carbelitorul la a mea.
  6. Ma bag si eu,sper sa avem parte de vreme frumoasa. SVR .
  7. Multumesc Florin am vorbit cu o astfel de firma in Bucuresti si in termeni nostri se spun STIKERE sa nu ne mai chinuim . Cunosti pe cineva cu piese vreau si eu un radiator de apa ca al meu nu cred ca este original este un pic mai mare.
  8. Salut imi puteti spune de unde gasesc atipildurile de pe rezervor cu honda ntv fiindca am dat piesele la vopsit si nu am cum sa mai salvez nimic din ele nu pot sa le dezlipesc.
  9. Salut daca sunteti interesati am eu un MZ git de lup din 59 cu acte reconditionat am ceva probleme cu carboratorul ,acesta este inscris cu nr noi si una de rezerva pt piese vreau sa le dau pt ca am luat o alta motocicleta si este pacat sa zaca fara sa se bucure cineva de ea .Are rar facut . PT informati 0767226627 vali . SUNT DIN PRAHOVA CA SI LOCATIE PRET 1500 RON.
  10. Amea este din 93 este naked sunt multumit de ea acum am o probema am schimbat un simering la furca iar cind am montant roata la loc am observat ca se incalzeste discul de frina ceva mai mult,care ar trebui sa fie distanta dintre disc si furca sau este normal sa se incalzeasca asa dupa citeva ture cam frige .
  11. SALUT O SA AM SI EU IN DOUA ZILE 0 HONDA NTV 650 POATE MA AJUTATI SI PE MINE CU CEVA PRETURI LA PIESE SI DE UNDE LE PROCURATI ,VREAU O REVIZIE GENERALA LA EA ULEI FILTRU ULEI ,AER SI PALACUTE DE FRINA +BUJI AM FOST LA REPREZENTA HONDA SI MA RUPT CU PRETURILE LOR. NUMAI FILTRU DE AER ERA 220RON . MULTUMESC SPER CA AM FACUT O ALEGERE BUNA CU NTV ORICUM DE LA MZ 175 ESTE O MARE DIFERENTA.
  12. Salut caut si eu un carborator de MZ git de lup din 59 sau ceva cu care pot sa-il inlocuesc platesc mersi.
  13. Multumesc asa am sa fac eu am un MZ 175 si nu as vrea sa stric aspectul clasic adaptindui alt tim de acceleratie.
  14. Salutare am si eu nevoie de cablu de acceleratie de mz 125 git de lup contra cost sigur . Nu gasesc si nu as vrea sa umblu cu improvizati in stare cit mai buna sau nou. MULTUMESC 0728088538 BIP SUN EU
×
×
  • Creează nouă...