Sari la conținut

gargbird

Membru
  • Număr conținut

    36
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de gargbird

  1. Prieteni, nu cumva s-a gresit topicul?! Credeam ca aici se pun poze, dar vad ca lumea se inghesuie sa se certe (ca de obicei, de altfel), si poze... canci. Pentru profudechimie: ai promis ca postezi poze si filmulete, dar deocamdata nu vad nimic! Astept in continuare! Hai, ploaie, hai!
  2. Parerea mea e urmatoarea: cine e un taran si un bou nespalat acasa, tot asa e si in trafic! Educatia si comportamentul unui om se reflecta si in modul in care conduce masina, motorul, sau cum traverseaza. Asa ca, fratilor, cand dati peste un idiot de genul asta, daca puteti, dati-i un cap in gura si doo suturi in poponeata, poate data viitoare o sa se asigure cand schimba banda sau cand intra in depasire! Augustyn, insanatosire grabnica, bine ca n-a fost mai rau! Poate ne vedem la vreo intrunire!
  3. Hop si eu la spartu' targului! Eu sunt Pasquinel si calaresc un EN 500A cu roata articulata si manivela reglabila pe axul voblajului.
  4. pasquinel nu sunt suparat, asa arat eu...
  5. la viteza aia nici nu prea avea cum evita. eu circul prin oras numai cu 30-35 la ora, ca-i plina lumea de prostani...
  6. sincer, ma cam deranjeaza formularea "boul cu camionul". ce ai fi vrut sa faca "boul"? sa stea o ora si sa astepte sa treaca doua motoare cu 200 la ora si dupa aia sa intre in curte? eu cred ca a fost o dovada clara de neatentie si un exces de adrenalina in cazul acesta. chiar si tu esti de acord prin afirmatia ca "ei au venit cu viteza mare". asa ca hai sa nu mai jignim in mod gratuit pe cineva care poate nu este vinovat nici macar 1 procent.
  7. Daca aveti sfaturi si/sau idei, realizabile pana pe 17, nu ezitati sa le spuneti. Ne-ar fi de mare ajutor si noua si voua!
  8. Poate ajungeti si pe la Putna la intrunirea moto de pe 17-19, daca va nimeriti prin zona...
  9. Eu cred ca parintii baiatului sunt de vina!!! Uneori agresivitatea si teribilismul pe motocicleta fac parte din educatia omului. De altfel, se vede din filmul accidentului: motor puternic, permis canci, echipament zero si amic in spate la fel de "inzestrat"; mai trebuia sa fie de fata si ala care a muncit de si-a rupt qurul sa-i cumpere la copil motocicleta, ca a invatat bine! Degeaba, Romania este o tara in care simtul raspunderii, bunul simt si educatia sunt notiuni aproape inexistente! Pacat de copiii astia! Dumnezeu sa-i ierte!
  10. avea de toate, citeste pana la capat. numai sansa n-a avut! Dumnezeu sa-l ierte!
  11. carburatoarele de la Kawa mea trag benzina pana dau pe afara. bineinteles ca imi ineaca motorul. ce s-o fi intamplat?
  12. in general (90% din cazuri) eu cred ca scuteristii sunt CATASTROFA pe drumurile publice!!! cel putin in mediul rural sau in orasele mai mici cei de pe scutere sunt ori pustani teribilisti, ori mosnegi care nu mai pot sa pedaleze, dar au copii in strainatate, la munca. eu as propune ceva concret: de fiecare data cand un motociclist se intalneste cu un scuterist idiot (fara casca, sa nu avem alte pretentii), sa il opreasca si sa-l ia putin la rost, eventual sa sune la 112 si sa cheme un echipaj!!! multi or sa spuna ca punem degeaba politistii pe drumuri, dar hai sa incepem campania anti-accidente cu baza, adica cu acea categorie de participanti la trafic din vina carora se intampla PREA MULTE accidente! scuze pt. vorbarie.
  13. io zic sa nu intri in panica. daca s-a stabilit ca tipa a fost de vina, o sa primesti contravaloarea reparatiei, in baza facturii emise de service-ul unde o vei face. dar cel mai bine ar fi sa vorbesti chiar cu un reprezentant al firmei de asigurari, care iti va da toate detaliile. pe urma, daca vei constata ca firma de asigurari vrea sa te traga in piept, da si tu un semnal (cu probe, evident), si nu cred ca motociclistii vor fi nepasatori. toate bune, si bine ca esti intreg!
  14. Eu cred ca asa i-a fost scris. Poate ca era prima data cand mergea in felul asta pe motor! In seara aia ingerul lui pazitor nu l-a lasat sa-si lege casca. I-a zis: "las-o asa, esti chemat undeva unde nu poti ajunge daca ai casca legata!" Si-a implinit destinul murind pe motor. Dumnezeu sa-l ierte!
  15. vand 3 gaini vii (una gata jumulita) si o conserva de fasole, pentru excursii mai lungi. Gainile au aviz fitosanitar (am pile). Conserva nu mai are eticheta, dar mai era valabila anul trecut. Bonus: sfoara pentru legat gainile. Pret negociabil. voi trimite poze cu gainile, inca nu le-am prins.
  16. salut! am si eu un en500 din '90 si m-a lasat electromotorul. nu cupleaza, se aude doar cum se invarte in gol. ce-ar putea avea?
  17. Nu, noi le-am parcat in p-ta Roma, lg statia de autobuze, unde e special pt motoare si e gratuit. Oricum e nebunie cu parcarile (Chif - de pe nick-ul unui amic...)
×
×
  • Creează nouă...