Sari la conținut

elorian

EX+
  • Număr conținut

    56
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Metode de contact

  • Website URL
    http://

Profil

  • Carnet moto din
    2007

Vizitatori Recenți Profil

137 citiri profil
  • ATP

elorian's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. prietene asculta de sfaturile celor de aici.daca vrei sa decizi ce sa-ti cumperi pe viitor citeste pe forum.....si lasa alegerile de viitor pt viitor,cand o sa stii mai bine ce vrei daca vrei sa incepi pe ceva mai mic de fapt nu mic dar potrivit iti recomand honda cb500 sau ceva mai puternic o Hornet 600. scuze pt off topic....
  2. Salut, am vezut niste discutii mai sus..daca cineve e interesat de imi vand motorul CB500 11000K,din '99. o vand ca am nevoie de bani si alte planuri.Motorul este in stare excelenta, in plus am ramas si fara permis pt 1 luna(am depasit coloana la semafor la Baneasa si m-au ars) tel:0730240652 Asfalt uscat!
  3. salut, din pacate asa am inteles si eu......mare pacat ca le scoteam ceva mai ieftine pana se mofifica legislatia, cumparam din UE. asfalt uscat la toti!!!!
  4. Salutare, am si eu o intrebare la voi. Se poate inscrie un CBR600RR adus din USA?
  5. Da Adriane, il inteleg perfect...CB-ul e o super motocicleta pt plimbari scurte si in oras.Dar daca iesi asa la o plimbare doar duminica(eu asa fac)...in afara orasului, e o motocicleta incomoda...e singurul defect pe care il gasesc!
  6. Salut, da tu de unde vii din afara Ro?ca vad ca te-ai speriat tare......eu pe 7 nu pot dar cu alta ocazie as veni la BV. Asfalt uscat!
  7. Va rog sa-mi spuneti si mie care e diferenta la consum inte CBR600F4, CBR600F4i si CBR600F4iSport? Deci sa inteleg din ce-mi spuneti voi ca ca alea cu 2 ochi sant F4i sau pot si si F4? Multumesc anticipat!
  8. Buna idee cu Moeciu..e frumos o sa fiu si eu!!!
  9. Pai super tare idee, n-ar fi potrivit Brasovu???si pitoresc si in centru tarii......A cam venit timpu nostru,eu va propun intalnirea si pentru duminica!!! Asfalt uscat la toata lumea ca ne-am saturat de ploi!!!!
  10. Multumesc!!!!si lui Adidas00......e clar se se recomada un F4i... Asfalt uscat !
  11. DaVinci asta se numeste misto...sincer nici eu nu stiu cum se deosebesc..ce stiu e ca F1 e mai vechi iar F4i poate cel mai nou din seria asta de F-uri.Am intrebat si eu cam acelasi lucru,dar n-am gasit raspuns.....poate ca e lenea mare sau poate ca are dreptate colegu...dar ma insel. Poate totusi isi face cineva timp sa ne explice si noua direfentele esentiale dintre F-uri....asta e acum nu aruncati cu oua si rosii ca vrem si noi sa invatam de la voi... Asfalt uscat!
  12. Salutare, Daca aveti timp si chef puteti sa-mi faceti si mie o scurta descriere a motoarelor:CBR600F1,CBR600F2,CBR600F3,CBR600F4,CBR600F4i,avantaje si dezavantaje...diferente,evolutie,recomandari??? O sa-mi spuneti ca s-a mai discutat....dar n-am vazut un post care sa le analizeze pe toate.....poate nu m-am uitat suficient de atent...Sper sa ma ajutati sa-mi fac si eu o idee ....pt ca intentionez peste ceva timp sa-mi cumpar si eu unul si as vrea sa stiu ce si cum.Asa ca apelez la voi...avand in vedere ca aici e locu potrivit pt aceste motoare... Asfalt uscat!
  13. Azi mi-am luat bateria si merge de paraie.....la acelasi pret 180RON. Multam !!!!!!!!!
  14. Multumesc ...am plecat la cumparaturi! Merci si Adrian B1. daca totusi mai aveti si alte informatii .......le astept
  15. Oameni buni cu suflet mare va rog ajutorrrrrrrrrrrrr Sa va spun povestea pe scurt: Cu toate ca am o baterie slaba,pornea totusi putin mai greu...daca era cazul o ajutam cu bateria de la masina o lasam cateva minute se incarca si gata...dadeam o tura 2 si se mai incarca. Dar de dimineata si acum urmeaza nenorocirea..am si inecat-o probabil nitel,si a inceput sa scoata un carait ...si n-a mai pornit.Am venit de la servici direct la ea sa vad ce s-a intamplat....Daca o ajut cu bateria de la masina porneste imediat..O lasa sa mearga putin,5-10 min ii iau bornele de la masina o opresc si dau s-o pornesc iar...dar aceeasi caraitura.......... Ii pun bornele la masina si pleaca la cheie...si figura se repeta.... ce se intampla?????????dupa mine s-a dus bateria de tot!!!!!!!!!!!Voi ce ziceti????? Daca asa e va rog frumos si urgent sa-mi spuneti si mie de unde pot cumpara o baterie pt ale noastre????si cam la ce pret??? Va multumesc anticipat ...sper ca-mi intelegeti disperarea Asfalt uscat!! Si am uitat sa va spun ce baterie am: YUASA super sealed MF Pafecta YTX9-BS
×
×
  • Creează nouă...