Sari la conținut

cypress134

Membru
  • Număr conținut

    83
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Metode de contact

  • Website URL
    http://

Profil

  • Carnet moto din
    2002
  • Numar Moto
    ms 82

cypress134's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. din foto se vede ca nu aveau nici macar minimul de echipament... totusi daca aveau viteza cred ca nici echipamentul lui peste nu-i mai salva... asta e.. pacat de tineretea lor. R.I.P.
  2. cypress134

    Ture Moto

    super tare!! bravo frate! tot respectul.
  3. cypress134

    Numai Poze

    beton echipamentul!! grija mare..la asfalt.. "bubu" chiar doare
  4. ai dreptate in felul tau...dar atunci ce rost are sa ne mai cumparam motoare? eu am cazut la 40 la ora,mai bine zis un bou cu o duba nu mi-a dat prioritate si am intrat in el...urmarea...mana rupta,operata de 2 ori si un sezon compromis.. nu asta e ideea,daca nici afara din localitate nu mergi cat de cat..atunci nu stiu..mai bine ne cumparam biciclete ) oricum,cunosc zona fiind din tg. mures si crede-ma,baiatul asta a mers cuminte fata de cum se circula cu motoarele pe acolo. ai sa vezi si tu,dupa ce prinzi mai multa experienta,nu vei mai circula cu 50 la ora garantez!! oricum bafta multa si asfalt uscat!!!
  5. cypress134

    Tragedie...

    dumnezeu sa-l ierte....
  6. cypress134

    Numai Poze

    --- Mesaj completat în 25 Mar 2008 16:21 ------------- p... mea de ce drac nu merg pozele ????????????????????????????
  7. cypress134

    Numai Poze

    nu stiu care e faza cu site-ul... iar nu merg pozele!!!!
  8. cypress134

    Numai Poze

    cata rautate...cat sarcasm... nu e frumos sa te iei de oameni,doar asa ca nu sunt inteligenti...poate are si el calitatile lui..uite,anul trecut a fost cel mai bun incepator...iar anul acesta numai acum a inceput..si baiatu' promite multe!!! acum a trecut la 750cmc!!!
  9. cypress134

    Numai Poze

    ce tot au astia cu tine mai viespe?cu ce ai gresit tu asa de tare incat toti sunt impotriva ta? vad ca ai facut pace cu red,doar ai luat motor de la suzuki....dar ceilalti? trebuie neaparat sa le dai un jack..ca sa le treaca supararea.
  10. cypress134

    Numai Poze

    nu vreau sa ma cert cu nimeni,dar din cauza unor inculti si oameni slabi...suntem vazuti noi,toti motociclistii niste jegosi si prosti.. asta ma deranjeaza,toata lumea ne baga in aceeasi oala,nu se gandesc ca printe noi sunt doctori,avocati,profesori...tot felul de oameni cu scoli inalte..uite chiar si pustiu e scoler . asta e singurul lucru care deranjeaza sorine,fara suparare... a fi motociclist nu inseamna numai sa-i dai cheie si "di" la forja....asta e problema,multi au uitat ca asta e pasiune..un mod de viatza... uite la adi torpan!!!! asa da!! asta inseamna fratilor!! nu cine e mai tare,cine e mai rapid sau cine intra in curba de la lira cel mai "bengos". poate o sa intelegeti..dar cand? cand o sa mai moara inca vreo 10 dintre noi?
×
×
  • Creează nouă...