Sari la conținut

valentin25de

INACTIV
  • Număr conținut

    70
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Postări postat de valentin25de

  1. Subscriu Belbody!

    Da, probabil crescuse un stalp in mijlocul trecerii de pietoni si el nu se astepta sa fie chiar acolo la ora aia. Bine ca e el ok, fieru se repara.. :love:

    Nasol...mama/sotia/bunica cuiva a murit traversand strada regulamentar..

    Ce-o sa zica presa?? Buaaaaaaaaahhaaaaaaaahhaa.

     

    A cui a fost vina??? Da... cred ca a femeii ca a traversat...

     

    Dumnezeu sa o ierte pe biata femeie.. :laugh:

    Mesaj completat

     

     

    Serios acum, voi sunteti cu halatul... ala omoara o femeie nevinovata pe trecere si voi ii urati numai bine si sanatate..

  2. Da ! Am inregistrat-o la calitate DVD, Am incercat s-o uploadez aici dar fisierul are 2.75Mb iar maxim admis e 2Mb. In aceste conditii o pot trimite pe mail ca atasament sau ne vedem si o pun pe orice mediu de stocare(CD-R,CD-RW, Flash memory, Stick USB

    te rog trimite si mie inregistrarea aici: http://www.transfer.ro/

    valentin25de@yahoo.de

    merci!

  3. "Problema e ca la cei 1,70 metri si 65 de kg ai mei , nu prea ajung cu picioarele pe jos . Ating ori cu varful dreptului ori cu varful stangului. "

     

    Cea mai simpla si mai putin costisitoare metoda este sa duci saua la un tapiter sa mai subtieze din burete.

    O alta varianta ar fi inlocuirea unei piese de la articulatia amortizorului spate, te poate ajuta Doru1900 care efectuat modificarea cu succes.

  4. Salut,

     

    Mersi, nu se putea sa raman acasa, mai ales dupa pauza de iarna ... mai greu dar merge si singur :)

     

    Au drumuri ingrijite, partea naspa ... pentru noi astia care mai vrem si un drum forestier ... nix, peste tot interzis :bigstar:

    Hallo Stefan! Reusite fotografiile tale! Felicitari! Totusi aici e un site-u de moto si nu de botanica, din toate foto doar una e cu moto. Esti pe drumul cel bun...persevereaza!

  5. Salut, Doru

     

    Nu, motocicleta este adusa de mine anul trecut din Jermanica.

     

    La multi kilometri frumosi

     

    post-882-1235748386_thumb.jpg post-882-1235748405_thumb.jpg post-882-1235748418_thumb.jpg

     

    Salutare! Hop si eu!

    Felicitari Dane pt. topic!

    Cind scrii ceva despre excursia ta cu noul BMW din MĂźnchen la Bucuresti?

    Uite ca atasesz si dovezile necesare.

    Cele bune!

    post-28037-1236452688_thumb.jpg

  6. Salutare prieteni transalpisti!

     

    Am un mare necaz, mi-am pierdut PE DRUM in cauza gropilor piulita de la axul roata spate, de la bascula, inclusiv intinzatorul de lant care intra in bascula, si parca mai e si un capacel mic si dreptunghiular cum a ratatic coach, din aliaj de aluminiu sau fonta nu sti exact, cel cu gradatii, partea cu pinionul, de la transalpul meu iubit...

     

    Sunt pe butuci, adica mai exact pe butucul de roata :kali: , am lasat motorul in Valea Jiului, iar eu luni o sa plec acasa la munca, si imi las motorul la cateva sute de km distanta... :scratch:

     

    Va rog daca aveti vreo informatie unde pot gasi urgent piesele,de la un transalp dezmembrat, africa twin, dominator, sau de la ce se mai potriveste... ca sunt disperat, nu vreau sa imi las motorul asa departe de casa, pe butuci...

     

    Sa fac comanda nu e o optiune, m-am interesat si se poate aduce doar de pe original, care dureaza in jt de 7 zile lucratoare, adica 9 zil in total.. muult prea mult:(

     

     

    Lasati mesaj pe mail :lee_eduard@yahoo.com

    sau sunati-ma la 0722.23.22.24 Eduard

     

     

    Pt cine ma poate ajuta, o sa intorc favorul, garantat !!!

    Ce model de TA ai? eu am gasit ceva pt. PD 06 ambele intinzatoare(stinga-dreapta), complet si cu placuta dreptunghiulara care vine in capul basculei, folosite cu 25 euro amindoua + transport.

  7. Am cautat si eu pt. tine, prin Bucuresti si prin Berlin se pare ca este "pasare rara" acest rulment, si mi se pare si normal sa fie asa. Ar mai fi totusi o solutie, sa rectifici(cuiburile) pe strung si sa cimentezi...tind totusi sa cred ca te costa la final mai mult decit pe Madame Louise si cu rezultate indoielnice. Sa ne tii la curent cu ce ai reusit! Bafta si succes maxim! Si nu uita sa ne pui si noua un post cu ce ai reusit!

     

    Am cautat si eu pt. tine, prin Bucuresti si prin Berlin se pare ca este "pasare rara" acest rulment, si mi se pare si normal sa fie asa. Ar mai fi totusi o solutie, sa rectifici(cuiburile) pe strung si sa cimentezi...tind totusi sa cred ca te costa la final mai mult decit pe Madame Louise si cu rezultate indoielnice. Sa ne tii la curent cu ce ai reusit! Bafta si succes maxim! Si nu uita sa ne pui si noua un post cu ce ai reusit!

    de pe celalalt forum...modificari... singurul lucru cu care te pot sa te ajut este doar aripa fata de cross si originala Honda! Tot nu inteleg de ce vreti sa faceti din Mercedes Benz un Hammer!???

    post-28037-1216254163_thumb.png

    post-28037-1216254531_thumb.jpg

  8. nu e 3205 ci 32005 de fapt 32005/26. 26 e din cauza ca e un rulment atipic, standardul (32005) e 25 interior si 47 exterior si se gaseste cu 10 RON

    Din pacate se pare ca va fi foarte greu sa-l gasesc. Totusi, nu am de gand sa dau 40 EUR pe pereche, codul de Louis e 10051209

    In primul rind SCUZE MAXIME! Am vrut doar sa vin cu un ajutor! Eu am postat doar ce am gasit in raport cu problema ta*! Daca informatiile sint eronate...dehh...sint tot de la transalpisti ca si noi, care se ajuta reciproc.

    Sa stii ca sint tipul de biker din "garda veche": ce pot face singur, repar-surubaresc cu mare placere, iar ce presupune prea mult "risc" apelez la un "doctor", in care am incredere si poseda sculele necesare (si il ajut supraveghind-ul f. atent).

    In speranta ca nu ma intelegi gresit, te sfatuiesc, ca atunci cind faci operatia de schimbare, sa ai la indemina toate sculele necesare, inclusiv un flex... dorn, ciocan, cheie inelara, etc. (bucsele nu o sa iasa f.usor).

    Sa ne tii la curent cu ce ai rezolvat! Eventual, poze!

    * Daca stii asa de bine codurile... de ce ne mai bagi in probe!?

    PS. Departe de mine intentia de fi fost rautacios!

    post-28037-1216166496_thumb.jpg

  9. Dehh...mai sint si instrumente de precizie dar costa alti bani de ex.: BOEHM - 80,- euro(renteaza doar daca ai service). Pt. uz casnic, eu as propune 2furtunase de transfuzie(moaca) cu o bucla pe o scindura eventual gradata(tot moaca de prin curte), apa cu cerneala si gata instrumentul de vacuum. Simplu, exact si costuri minime. Invirti de surub pina nivelul apei este egal, nu!? Adaptoarele le faci la un nene strungar. Daca membrana e fisurata se poate cirpi(lipi-provizoriu)...vezi DETI. Succes si sa punetzi poze cu ce ati facut.

     

    Salutare fratilor,am o problema cu un CDI ma poate ajuta cineva cu unul?

    Cand vrea ea dupa ce se incalzeste nu mai trage parca ar merge numa intr-un cilindru si consuma dublu.Am schimbat amandoua CDI-uri cu alt motor identic si treaba e clara.Si la celalalt aceeasi poveste,pica in nas si e la zero turometriu.CDI clar. :burnout:

    Daca nu rezolvi cu CDI-ul, contacteaza-ma pe ymsg sa vedem, poate gasim o alternativa mai ieftina.

    post-28037-1215465261_thumb.jpg

  10. Postez acest anunt deoarece am fost f. multumit de servicii, seriozitate, profesionalism si raport calitate-pret f.bun.

    Sudura carene cu un aparat profesional (nu crapa ulterior la vibratii cum se intimpla frecvent la lipituri-citeste cirpeli)

     

    Echilibrare carburatoare.

    Reparatii mecanice si electrice.

    Reparatii frine.

    Montaj Xenon.

    Sudura argon.

    Posibilitate comenzi piese originale sau SH, echipament de la Louis sau Polo.

    Trebuie facuta insa o programare telefonic la tel: 0722323850 Gabriel

    PS. Daca mobra nu mai poate veni pe roti, adunci vine si o aduce pe remorca, binenteles contracost.

    post-28037-1215364200_thumb.jpg

    post-28037-1215364751_thumb.jpg

    post-28037-1215364796_thumb.jpg

    post-28037-1215364845_thumb.jpg

  11. Va salut si ma bag si eu in seama cu voi, am un transalp model 1996 si am probleme cu contactorii de frana, mana si picior, fac figuri, cand merg cand nu merg si azi la RAR nu au vrut sa mearga :P( si mau respins, cum se pot repara sau de la ce se potrivesc sai pot inlocuii, va multzumesc si astept pareri, sunt incepator la clasa asta !!!

    Curatate si spray, sau le schimbi, are la louis code: 10032206, 8€ si cel din spate se poate regla, invirti de piulita si nu de contactor ca rupi firele. Sau il schimbi de la Louis cca. 6,- €.

  12. Va salut si ma bag si eu in seama cu voi, am un transalp model 1996 si am probleme cu contactorii de frana, mana si picior, fac figuri, cand merg cand nu merg si azi la RAR nu au vrut sa mearga :P( si mau respins, cum se pot repara sau de la ce se potrivesc sai pot inlocuii, va multzumesc si astept pareri, sunt incepator la clasa asta !!!

    Curatate si spray, sau le schimbi, are la louis code: 10032206, 8€ si cel din spate se poate regla, invirti de piulita si nu de contactor ca rupi firele. Sau il schimbi de la Louis cca. 6,- €.

  13. Ai uitat sa ne spui de ce vrei o astfel de furca! De ce vrei sa o schimbi? Daca schimbi furca, apar o serie de modificari mai mult sau mai putin costisitoare. Diferenta poti sa o vezi in poza, sus e TA si jos XR600.

    Cu privire la EBAY, e mai complicat. De ex. daca licitez eu pt. tine, atunci trebuie sa trimiti in avans suma de bani pe care licitezi.

    post-28037-1214765106_thumb.png

  14. Se apare ca sunt cam scurt de picioare. Imi spune si mie cum sa dau mai jos saua din telescop fara sa stric ceva pe acolo. Nu am cheie din aia de telescop. Ce trebuie sa dau jos de pe motor ca sa am acces mai usor?

    Multumesc

    Sint mai multe variante pt. a cistiga cei 2-4cm care lipsesc:

    1. Schimbi telescopul cu totul si costa cca. 450,-€.

    2. Schimbi doar piesa de la articulatie cca. 300,- €.

    3. Te duci la un tapiter si modifici saua.

    La punctul 1 si 2 mai lasi si telescoapele din juguri putin, dar o sa-si schimbe ciclistica oricum si trebuie ajustata si laba.

    post-28037-1214589640_thumb.jpg

  15. of baieti ce le mai aveti voi cu vorbele. Treaba e simpla, nimeni nu zice ca sunteti milionari cu stoc de piese in casa asteptand unu ca mine....aveam nevoie de ajutor, am apelat si sper sa il primesc. Ivanp nu am ramas pe dreapta din cauza mea, dar totusi aceasta perioada mi-a dat de gandit si cred ca ma las de sosele. Am incercat cu vaca pe poteci, forestiere, dar merge greu, deci trec la ceva mai mic si mai de endureala, pacat ca honda nu are un DRZ, inmatriculabil. Cel putin eu cred ca CRF-ul nu este inmatriculabil.

     

    Oricum, problema mea este descrisa in post-urile de mai sus, iar daca are cineva o IDEE (nu neaparat depozit de piese acasa) care m-ar ajuta, gen radiatorul de la nush ce model se potriveste si sa caut si in alte parti, ar fi de milioane.

    Ehhh...asa mai vorbim stimabile, uite eu am gasit pt. tine un radiator stinga de XL 600 V Transalp, PD06 din '87(se potriveste la TA pina din 2003) cu 80.- € + 15.-E transport pina la BV= 95,- €

  16. va multumesc pentru suportul primit, de cand am postat threadu de mai sus au curs shiroi vestile bune, chiar am primit oferta pt un radiator super ieftin, iar carenele mi le da cineva MOKA..........ce bine ar fi sunat, se pare ca transalpistii nu sunt chiar asa de uniti cum speram, din partea forum-ului moka sprijin, daca tot voi sunteti si pe transalp.ro atunci pot sa imi sterg contul si de acolo :)

    Submit IVANP, totusi intra pe yahoo msg sa vad cu ce te pot ajuta, dar sa stii ca noi nu avem acasa depozite de piese ca dehh nu sintem milionari, cum bine zicea transalpistul din cehia pe undeva, daca eram nu mai postam pe forumul asta. Iar "literar" se spune moaca nu moka...dehh faceam haz de necaz! Si completeza la profilul tau ce mobra posezi sa stim si noi despre ce este vorba, de ex.: XL600V din '94 PD06.

×
×
  • Creează nouă...