Sari la conținut

cumintelul

EX+
  • Număr conținut

    90
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Profil

  • Carnet moto din
    10.04.2002
  • Numar Moto
    gl-06-jaa
  • Club
    fara!

cumintelul's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. Ok! Asta am observat si eu in timpul mersului(la shimbari de viteza).Reglajul se face de aici ???
  2. Da,si la mine e cam la fel. Merci pentru raspuns,cred ca imi e de-ajuns!
  3. Auziti! Vad k nu prea mai intra lumea pe forumul asta!!! Am si eu o intrebare: vreau sa mai intind putin cablul de acceleratie,se poate??? E un reglaj pe el dar vreau sa fiu sigur! Am un joc prea mare la mansonul acceleratiei. Poate sa-mi dea cineva un raspuns???
  4. Cu 5 trepte si un cuplu mult mai mare care intra in actiune mult mai devreme ca la alte motoare si nu in ultimul rand cu ajutorul EXUP-ului,FZR-ul face ravagii pe distante scurte .Sa-si dea si altii cu parerea! --- Mesaj completat în 13 Jan 2008 15:55 ------------- Ador forma gsxr-ului si iubesc cbr-ul dar m-am indragostit de fzr!!!
  5. Nu stiu daca sunt eu celmai in masura sa spun asta dar am un FZR1000 de '95 si e o motocicleta impresionanta pentru varsta ei. Eu personal am intrecut un gsx-r1000 si un cbr900rr pe 400m sau poate mai putin. Conteaza si pilotul zic eu! Dar daca stau sa ma gandesc,prietenii mei au o experienta mult mai mare ca mine. Oricum,FZR1000 e o motocicleta extraordinara care poate "face surprize" multor motociclete noi daca este provocata. Parerea mea!
  6. Si eu am votat tot"motor" desi toate au evoluat progresiv de la an la an. Totusi in domeniul Moto GP-ului progresele in ceea ce priveste motorizarea sunt mai mult decat etraordinare zic eu. Astazi o motocicleta de curse e asistata electronic din toate punctele de vedere iar in curand o sa fie si pilotul(glumesc).
  7. LA MULTI ANI tuturor si un an nou cu multe realizari si nu in ultimul rand ''asfalt uscat''!
  8. Da am vazut poza si cred ca ala din capatul ghidonului e un fel de "crash pad"(pt cazaturi) care se infileteaza. Probabil daca ai fi scos ala cu o cheie franceza sau cu altceva ar fi iesit si acel opritor.Dar daca zici ca ai rezolvat-o atunci multa bafta si LA MULTI ANI! --- Mesaj completat în 21 Dec 2007 16:07 ------------- LA MULTI ANI la toata lumea,sa aveti SF-uri(sarbatori fericite) si sa ne auzim cu bine la anul care vine. UN AN NOU FERICIT!
  9. Foarte adevarat ce spui,foarte "la obiect" si foarte important. Sa speram ca toti care citesc acest forum, in special cei tineri si "nelinistiti" sa invete ceva inainte sa apuce sa experimenteze si sa simta pe pielea lor aceste chestii...s-ar putea sa fie ultima data. Eu am reusit sa scap dintr-un accidend destul de periculos in 2003 cand, in timp ce conduceam JAWA mea cu 120km/h am iesit de pe sosea intr-o curba foarte stransa si am trecut printre doi copaci aflati la doar 2m unul de celalalt si m-am izbit frontal de un gard de scanduri...am scapat DOAR cu o casca sparta, 2 degete rupte si echipamentul rupt si bineinteles motorul praf.De atunci eu sunt "cumintelul" chiar si la ghidonul FZR-ului meu de 1000 pe care-l am din vara. Asa ca aveti mare grija!!! S-ar putea ca a 2-a oara sa nu mai fiu asa norocos.Multa bafta, LA MULTI ANI la toata lumea si RIDE SAFE!
  10. Salutare! Eu am schimbat manerele dar nu am avut nici o problema,ma refer la acel opritor! Eu am avut imbus la ambele capete si...a fost destul de usor! Pune si tu o poza (daca poti)cu "problema" sa vedem si noi despre ce e vorba poate stie cineva. Succes!
  11. Ai un sentiment ciudat cand vezi ca unora le pasa de ceea ce faci...o multime de pareri! Sincer sa fiu singurul risc la care m-am gandit eu a fost o intalnire neasteptata cu politia si consecintele acesteia; cat despre un eventual accident...haideti ca nu sunt chiar atat de "incepator" si mai sunt si "cumintel" de cele mai multe ori! Ride safe!
  12. Merci mult pentru sfat! Din octombrie nu am mai scos-o la plimbare si au mai fost atatea zile frumoase dar ieri n-am mai rezistat! N-o sa se mai intample...stiu si eu ca e riscant.
  13. La ala de ulei ma refeream dar nu mai conteaza, am inteles! Merci mult! --- Mesaj completat în 09 Dec 2007 17:39 ------------- Salutare fezeristilor ! Astazi a fost o zi superba in estul tarii asa ca am profitat si am iesit cu motoru' cu toate ca n-am RCA dar nu am mai putut rezista tentatiei . A fost super!!! Cu o vreme ca asta,in ianuarie o sa fim tot pe strazi Multa bafta!
  14. yo4hgx...mai esti acolo??? merge la vremea asta la fzr-ica valvoline 20w50??? si filtru...o recomandare?!
×
×
  • Creează nouă...