Sari la conținut

g.chivu

INACTIV
  • Număr conținut

    13
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de g.chivu

  1. ti-l dau pe al meu .....da facem schimb definitv !!!!
  2. da, merci frum. si colegul de la serv care este mai in varsta si mult mai matur a avut un rol, practic mi-a intarit f bine ideea de a ma duce. astia au schimbat forma la comenturile astea..!??1 k vad k acum se vad ciudat, adica k in explorer...nu mai sunt una sub alta...stii ceva?
  3. salut. lucrez aproape de semanatoarea si mi-a comunicat un coleg, ca sotia lui a vazut chiar in fata ei un accident de moto, l-am intrebat unde, m-am urcat pe mobra si am ajuns acolo. locul exact este cu o intersesctie inainte de b-lv virtutii(bdt vest showroom & service) cu splaiul indep.(practic unde se permina cheiu`), o intersectie minora. am ajuns tipu era in salvare, relativ ok. am intrebat in stanga in dreapta la care un tip care era p-acolo, in legatura cu soferul masinii cred, imi spune exact asa la intrebarea ce s-a intamplat....... "ce sa se intample?!?!?!?a dat peste el, nu l-a vazut....asa cum o sa ti se intample si tie"....am stat 2-3-5 sec ... si nu stiam cum sa reactionez,violent sau indiferent;am ales a2a varianta.chiar nu stiu sa zic cine si cum a fost vinovat,poate din poze reusiti voi. in fine ,de notat ar fi ora in jur de 9:30 si faptul ca era o singura masina de politie. bafta multa si hai sa avem mai multa grija de noi.
  4. DAR EU NU-MI EXPLIC CUM A MURIT FRATE......CRED K NR DE KM LA ORA ERA MARICEL(la unul dintre ei)...... d-aia merge si trotuarul......aveti idee ce casca avea???? tare curios sunt.....cat despre ce sofer era, ma gnd k la 40 de ani?!?!?....cam sti.
  5. salve.am fost pana la aeroport. cand m-am dus era f aglomerat in zona respectiva, cand m-am intors era un accident. mi-a povestit un tip cu un fezeu ce s-a petrecut, am tras pe dreapta la vreo 50-100 de m, am fumat 2-3 tigari+cca. 20 de flegme,(bagi si-o lacrima ca esti om si l-ai vz intins acolo)....m-am urcat pe sa si am aj acasa. am consumat o duminica amara cruda, da cam reala. p.s. am scris aici pt. ca l-am vazut intins, initail n-am rut sa ma uit (ma ascundeam sub parbriz si treceam, aia era)...motoru mi-a atras atentia... HAI SA AVEM ATENTIE SI INAINTE DE D-ASTEA!!!!!!!!!!! D-ZEU SA-L IERTE........SI MULTA SANATATE FETEI!!!!!!!!!!
  6. ok.....ca s-o luati toti la cioc, la mult cioc, sus acolo in cutia limbii... hai sa lamurim!!! eu l-am rugat pe matei sa-mi posteze;simplu ,no?(PT PROBLEME id de mess:g.chivu_unique) dar observ cu tristete ce redusi mintal sunt cativa motociclisti care au un sfarc de experienta si care asemenea unui individ ce traieste, se dezvolta si se "cultiva" in fata blocului cu seminte si cola vrea si el sa arate forum-ului ce glumet este. cat despre partea feminina.....hai ca nu ma cobor chiar atat...ce naiba,gen pasageri?!?!. va rog sa ne amintim ca nu ne-am nascut stiind chiar tot,bine!?!?! MULTUMESC MULT CELOR CARE CHIAR MI-AU TRANSMIS O INFORMATIE....si pt "glumeti" eu stau langa mina minovici, poate ne facem vecini.....caterinci si astea,no???
  7. sal.....cand probabil toata lumea calareste pe soarele asta frum de nov, eu stau in fata calc pt ca.....(si acum vine problema).......mi-am pornit motorul regulamentar dupa 7 zile de poaie cu shocu la max, in jur d 1000 de turatii, si n-am avut rabdare sa se incalzeasca....si am pornit(k bou)....si cand am bagat a2a si am accelerat mi-a murit motoru, era k la pornire cu shocu la max tras.......am mai tot incercat. mentionez k am benzina, baterie sau cheia in contact......... astept cu mai multa caldura decat afara o rezolvare. merci mult!..........
×
×
  • Creează nouă...