Sari la conținut

SLUSAR

EX+
  • Număr conținut

    8
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Profil

  • Carnet moto din
    2004

SLUSAR's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. SLUSAR

    Yamaha Xj

    E bun si atat, la ce pret e si de unde esti? Mersi
  2. SLUSAR

    Yamaha Xj

    Primele piese de care am mare nevoie ar fi: rezervoru, ochelarii care tin telescoapele (fara ala de sus),capacul stanga motor, scarita dreapta, contact. Da-mi un nr de telefon daca poti. multumesc.
  3. SLUSAR

    Yamaha Xj

    Salutare, mi-am luat si eu un xj din 92 si am nevoie de niste piese: rezervor, far, contact, etc. Cine ma poate ajuta?? Multumesc anticipat.
  4. Inteleg perfect ce spui si apreciez sfaturile dar mai este o problema care ne doare pe toti, mai ales pe cei incepatori. Eu unu nu dispun de 2000 , 2000 si ceva pentru un vfr perfect, asa ca prefer o motocicleta cu mici defecte pe care le voi rezolva in timp. Iportant este ca motorul sa fie bun, ca restu usor, usor le rezolv eu. Sunt niste etape orin care au trecut toti motociclistii adevarati . Nimeni nu a inceput pe hayabusa. Mersi inca o data. Bafta
  5. incerc sa-i conving pe ai lui sa ma lase sa o pornesc si sa vad care e treba cu ea. Asfalt uscat.
  6. Nu stiu ce sa zic..... eu am incercat sa pornesc motorul dar iti dai seama avea plinu cu benzina de 3 ani nu avea cum sa porneasca. De km nu ma tem pt ca omu care a aduso e total necunascator si mai e student la teologie in Austria Motocicleta arata super bine si mai are si cauciucuri noi, lant, placute care nu sunt foarte ieftine mai ales pt un student Multumesc pt sfaturi si mai vorbim, oricum ma maninca tare sa o iau. --- Mesaj completat în 14 Feb 2008 22:30 ------------- Sunt din Suceava. Ai putea sa ma ajuti doar dupa ce o iau (daca o iau), pt ca acum parinti lui nu ma lasa sa o desfac ,se tem. Sti cumva cat ma ajunge inmatricularea? mersi pt sprijin. Asfalt uscat.
  7. Chiar nu vrea nimeni sa ma lumineze??
  8. Salutare fratilor, sunt interesat de vfr si de curand am gasit un vfr 750 f din 1989 si am nevoie de niste pareri de la niste cunoscatori. Motocicleta este adusa din austria unde a stat 3 ani pe dreapta si cred ca din aceasta cauza are si acceleratia blocata si nu porneste. Problema este ca omul a plecat inapoi in austria si singura sansa ca eu sa pun mana pe ea este sa o cumpar de la parintii lui asa cum este adica nepornita. Are 50 000 km si vrea pe ea 1000 euro. Acum va intreb pe voi care sunt riscurile sa o iau nepornita si daca merita. Multumesc anticipat!
×
×
  • Creează nouă...