Sari la conținut

boorman

Membra
  • Număr conținut

    252
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de boorman

  1. boorman

    "free Talk"

    Salut! Niste motociclisti sunt pe marginea soselei, veneau de pe transfagarasan si sunt cam la 54 km de sibiu, au pana, cacuciucul e sarit, nu vorbesc doar ungureste si engleza, va rog mult ajutati daca puteti! » Post actualizat in 16 Jun 2014 13:37 Tentation grupp din Sibiu a rezolvat treaba ieri, multumind lor, baietii au ajuns acasa cu bine
  2. Ieri am fost la Stana de Vale cu masini, copii, sanii etc. La un moment dat, dintr-un jeep Lincoln negru cu nr. B-21-MAX s-a aruncat petarzi intre doua sanii, intre copii de varsta de 2 si 4 ani! La Stana asa se distreaza! Am acoperit copii cu corpul meu sa nu se raneasca, doar spatele meu! Am vorbit cu jandarm si mi-a zis ca stiu despre ce e vorba, nu au ce sa faca! Minunat! Va avertizez! Nu mergeti la Stana de Vale cu copii DELOC!!!! Chiar daca se poate sa nu mai treceti pe acolo, e foarte posibil sa fiti raniti!!! P.S. Drumul e teribil! Asa de naspa cred ca nu a fost pana acuma, e jale!
  3. Hall of shame: BH-10-TCD, Rav albastru inchis. Cucoana nu stie ce inseamna gard si flori... Nu e de ajuns ca e oarba mai e si surda! Daca conduce ma gandesc ca are permis de conducere (OMG!!!)
  4. boorman

    Accidente

    Aveam aprox 30 kmh, dar eu zic ca si mai putin, motorul ramanand in viteza 1. Indexul era pus, fiindca era suficient loc, acceleratorul se uita la mine. Intre mine si masina din fata era un loc cat pt o masina. Masina de scoala a franat brusc, iar cel din fata mea era nevoit sa franeze brusc. Ajunge 1 secunda sa te uiti in spate pt a se asigura sa schimbi banda, cand te intorci, te trezesti cu masina oprita in fata ta. A si Dl accelerator m-a ocolit trecand pe sens invers peste linie continua dubla, fara sa arunce o intrebare de genu "esti ok?". Chiar ii multumesc...De la cei din fata mea normal ca am cerut scuze, chiar si ei au zis ca masina de scoala a franat brusc. Ei m-au ajutat sa ducem motorul pe marginea drumului. Respect...Motorul se repara, m-am ales cu 3 contuzii si atat. Lajos! Multumesc!
  5. boorman

    Accidente

    Azi am patit si io...Noroc ca nu mi-am rupt nimic. Cantemir, directia MOL-Centru Civic, dupa curba am vrut sa schimb banda, ca mergeu 2 in fata mea incet, prima fiind masina de scoala. Banda cealalta: trece bmwul, apoi index, cel in spatele bmwului a accelerat. Eu si reuseam sa schimb banda normal, dar masina de scoala a franat brusc si cel care era in fata mea, trebuia sa se opreasca brusc. Eu eram cu ghidonul virat putin si indexul pus. Nu am reusit, m-am agatat cu partea dreapta a ghidonului in portbagajul celui din fata. Am zburat fara aripi, motorul a cazut in partea stanga, eu peste, in fata celui care accelera din banda cealalta. A bagat o frana brusca, asa ca nu a trecut peste mine si bike. Sper ca acuma e bucuros, ca nu am putut schimba banda...Indexurile sparte, maneta schumbator viteza rupta, julituri. Eu am pe umarul drept julitura si contuzie. In rest ok.
  6. Stie sa parcheze "Domnu'"...oare eu cum ies cu masina??? Back to school, right?
  7. boorman

    Accidente

    E ok...intr-un fel.., a iesit din spital. Mana in ghips, motorul praf. Fata e ok, dupa cum am inteles are fisura la coloana (sau ruptura) dar va fi bine. Baiatul a condus fara permis, asta e bai...
  8. boorman

    Accidente

    Azi: http://www.ebihoreanul.ro/stiri/ultima-or-31-1/accident-cu-motociclisti-doi-tineri-la-spital-dupa-ce-o-masina-nu-le-a-dat-prioritate-101541.html#.T7fkvtWkkGg.facebook accidentat: David e in spital. maine vreau sa-l vizitez. daca mai vrea sa vina cineva sa imi scrie inainte de masa.
  9. Am o propunere: cine are cutii de prim ajutor expirate si vrea sa le schimbe, sa le adunam cele vechi si sa le donam la SOS Dog Salvation...daca au nevoie de ele ( ma gandesc ca au)...
  10. boorman

    Accidente

    http://www.bihon.ro/accident-teribil-in-episcopia/1087959
  11. Barajul de la Dragan ieri, era complet inghetat. Inca nu se poate urca cu motoru, era gheata in cateva locuri.
  12. Maine plec la Bulz, poate si Dragan daca nu este zapada, cine vrea sa vina, sa imi lase mesaj.
  13. Salut! Va fi ceva mars in 1 mai? Stiti ceva?
  14. maine ma duc pana la targusor si inapoi. daca vrea cineva sa vina, sa imi scrie mesaj.
  15. boorman

    Accidente

    aprox de 2 saptamani a fost un accident cu cbr600, in Sacueni, baiatul a zburat 30 m, a avut operatii multiple si are proteza de sold. Stie cineva exact ce s-a intamplat exact sau stiri noi despre caz?
  16. Salut! In perioada mai-septembrie o sa am niste musafiri din strainatate si as vrea sa va intreb daca stiti ceva cazare ieftina si cu parcare safe pt motoare in Oradea sau prin zona?
  17. Noi sincer habar nu am cat am cheltuit, dar cele mai scumpe au fost suvenirurile. In Elvetia, respectiv Lichtenstein e acelasi rovineta, sa nu cumva sa cumparati de 2 ori! Rovineta se da pe un an, aia a fost cred ca putin mai scumpa, in rest benzina, autostrazile si cateva locuri cu taxe de drum, tunele, nu a fost mare scofala. In schimb cazarea aia da! Noi nu am cautat cazare pe net ca nu am avut nici o ruta fixa. Am pornit in Chamonix de fapt, apoi unde ne-a apucat, acolo am dormit. Daca am vazut ceva ruta pe harta, dai! In austria si franta ne-am cazat de cateva ori, la 40 E, in camera cu baie+loc de parcare pt masina. Singurul loc era langa Innsbruck, Vols, unde am dormit in camping, loc pt masina, apa calda si loc cort 27 E + era o galagie, din cauza avioanelor, na aia era naspa si nici nu merita, asa ca ne-am cazat noi frumos in locuri normale. Venind inapoi, pe Sustenpass am dormit o noapte in masina, n-a fost rau si era pe gratis lol. O sa fac si ruta exacta pe harta si o sa-l pun aici, deocamdata le-am trecut pe hartoage (copilul nu prea vrea sa doarma... nu am cum...). In elvetia am stat la rude, asa ca acolo hala Domnului nu plateam nimic, dar nici nu am idee cat ne-ar fi costat...Cativa prieteni ai mei din ungaria au fost in Chamonix si s-au cazat cu 40 E, noi nu am dormit acolo. Am facut turul lacului Leman, inclusiv in Geneva, nu trebuie platit nicaieri pt intrare, numai pt parcare. Vama niciunde nimic! La Saint Bernard am parcat pe partea cealalta, nu unde voi Tudor, si acolo se plimbau granicerii, chiar de la ei am intrebat unde sunt cainii Daca vine Ice pe aici (nu stiu in care zi de luni lol), o sa-i dau si datele de pe gps Faceti planuri linistit, merita!
  18. o sa iti scriu maine cand doarme copilul noi am fost cu masina si anul trecut am vrut sa mergem cu motoare, dar...a picat un bebe cu troncul looool. noah pana atunci cateva poze:
  19. Daca vreti, pot sa va dau ruta noastra de la Oradea-Gyor pana in Mont Blanc si in jurul muntelui prin 3 tari, plus Grand Saint Bernard, Petit Saint Bernard, respectiv turul lacului Leman, apoi inapoi prin Zillertal.
×
×
  • Creează nouă...