Sari la conținut

V-ROD

Membru
  • Număr conținut

    79
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de V-ROD

  1. Ai cam spus tot ce se putea spune Un singur lucru ptr comentatorii care nu au testat v-rod-ul: nu-l poti compara cu nimic
  2. Sal! Good point! O sa trec pe la United ( in Pipera, nu?) sa fac o verificare...nu strica! In orice caz, baietzii de la TabPerformance mi-au trimis un material foarte clar si detaliat referitor la instalare.... . Filtru am pus Screaming Eagle iar uleiul de motor - la fel Cert este ca dupa ce am facut modificarile (instalarea) si am plecat la plimbare in teste, am simtit clar modificarea de putere. Nu este numai sunetul.... . PS - am un prieten care si-a inlocuit numai finalele, fara sa puna power commander si situatia este diferita! Merci de sfaturi!
  3. Ee.....acuma si tu Mesaj completat Din pacate, generatia noua de motoare HD, nu mai suna asa.... Asta e un PanHead old style, usor lucrat la carburator. La Vrscaw pot sa-i fac ce vreau eu, fiind pe injectie nu pot obtine acest sunet si oricum ar fi usor ciudat ca un V-rod sa sune asa Mesaj completat Amin! Bine ai grait! Mai am de schimbat la ea amortizoarele spate, sa o cobor putin (2.5) in loc de (3) si handlebar-ul sa schimb pozitia...si cam atat. In rest ....o sa pun poze cu ce i-am facut in cca 3 ani La reauzire! Mesaj completat Asa este, ai dreptate! Scuze ptr greseli! Deci: Baietzii care se ocupa "TabPerformance" livreaza finalele, filtrul de aer si modulul de "fuel management" premapat in functie de anul de fabricatie al motorului. Dupa ce am instalat "commander-ul", am iesit cu motorul in probe. Se simte o diferenta de putere deloc de neglijat, nu s-a supraincalzit motorul, temperatura la ulei a ramas constanta iar racirea de la radiator nu a "plecat" altfel decat de obicei. In orice caz, o sa trec pe la HD la service sa-i fac o verificare just in case. Merci pentru sfaturi!!!! Mesaj completat "powercomm-ul" de la TabPerformance, este livrat pre-mapat in functie de anul de fabricatie si modelul de HD.
  4. Salutare! Ieri mi-am facut un upgrade la motor! Am inlocuit tobele standard la V-rod, cu unele OEM - made in USA + PowerCommander. Bricolarea a durat cca doua ore, insa rezultatul este.... senzatie! Acum suna a Harley nu a BMW Urmeaza sa fac si pozelele de rigoare + un filmuletz. Pana atunci insa : Enjoy!
  5. Salutare! Ieri mi-am facut un upgrade la motor! Am inlocuit tobele standard la V-rod, cu unele OEM - made in USA + PowerCommander. Bricolarea a durat cca doua ore, insa rezultatul este.... senzatie! Acum suna a Harley nu a BMW Urmeaza sa fac si pozelele de rigoare + un filmuletz. Pana atunci insa : Enjoy!
  6. Este genial! Am citit intr-o revista din Italia ca este competitorul direct al Vrod-ului de la HD, insa personal cred ca la manevrabilitate il va bate la poponeata pe acesta din urma. Preturile sunt aprox comparabile aprox. 18.500 Euro cu tot cu taxe.
  7. http://www.v-mod.com/shop/viewCategory.asp?CID=438 Am adus de la ei ptr mine diverse produse. Daca sunteti interesati - contact me!
  8. Daca aveti timp de un download, filmul merita vazut. http://www.v-rodforums.com/movies/ProjectV.wmv
  9. Un mic material despre cum sa faci un vrod sa sune a Harley.... http://www.v-rod.net/how-to/How-to-V-Mod-your-exhaust.ppt Iar aici sunetul inainte http://www.youtube.com/watch?v=ga30DRs-nlE si dupa Cateva poze cu Vrod classic & custom
  10. ...FRUMOASA.......bestia... service super ok HD - ATS - Baneasa ( Eugen)
  11. Foarte corect! In concluzie, indiferent de detector este bine sa nu folosesti asa ceva.
  12. In primul rand nu sunt adeptul detectoarelor sau antiradarelor. In al doilea rand, personal ma plimb cu motorul de placere si nu ca sa ma intrec cu radarele politiei sau alte dude. De vandut nu vand asa ceva iar daca era de vanzare sigur l-as fi postat la Vanzari. Mie mi-a placut device-ul din prezentare si de aceea m-am gandit ca vor aparea comentarii legate de subect. O intrebare lgata de aparatul acela - ar da cineva cca 5-600 usd pe el? intreb doar nu trag cu tunul! Cam atat! Daca vedeai in loc de detector o motocicleta cu 3 roti insemna ca imi plac tricicletele? intreb doar nu dau cu parul! Iti inteleg motivatia si apreciez si sunt in asentiment cu tine...insa...nu e chiar asa groasa...nu? PS daca depasesti vitez cu 10 km iti iei amenda si puncte? adica in loc de 60 ai 70 km/h..... d-aia am deschis subectul good point!
  13. Scuze de exprimare. este un detector de radar.
  14. Cum vi se pare? Astept comentarii!
  15. Primul contact cu service-ul HD. Probleme minore- zgomot roata spate. Prompt, rapid, rezolvari si solutii. SPECIALISTI. Recomand cu caldura. Mai rar asa ceva...
  16. 1500-1600 km. Sunt specificate reviziile in cartea de garantie si service. Ma uit diseara pe ea si postez maine.
  17. ...banuiam eu ca e One man show.....
  18. Sal! Asta da intrebare! Se pare ca service-ul se va face la Citroen Baneasa. Eu mai am putin si fac prima revizie si atunci va fii interesant. Sper sa nu fie probleme. Daca isi fac treaba ca la Citroen atunci sunt linistit. O sa anunt cum a decurs...
  19. Salut! unul din aia doi asa este, dar nu am probleme cu cobb-urile. poate al 2-lea cu v-rodul....... asfalt uscat! --- Mesaj completat în 03 Mar 2008 17:23 ------------- sunt de acord cu ce ai spus. am vazut programul pe hog romania si o sa incerc sa ajung la intalniri. multumesc pentru sfaturi.
  20. asta e super. sambata si duminica ne-am dat si noi ( 2 bucati) de ne-au sarit capacele. e de retinut. cand mai lansati plimbari, anuntati daca se poate si pe non-membri
  21. foarte corect si la subect, insa eu nu fac prezenta HD owner's ci ma gandeam ca n-ar fi daunator sa ne stabilim neste date sa ne si vedem, cunoastem.... --- Mesaj completat în 27 Feb 2008 15:23 ------------- la sectiunea Buc - intalniri? pai cu cine sa ma intalnesc? intai sa ne gasim pe aici si dupe ne mutam cu calabalac unde trebuie...parerea mea. --- Mesaj completat în 27 Feb 2008 16:22 ------------- Trebuie sa reformulez: oricine are sau nu are HD, oricine este pasionat de subiect. Ziceam de HD fiindca: sunt rare inca pe la noi la tara, nu prea ai cu cine schimba o parere, o informatie si nu in ultimul rand frumos este sa nu ne chemam HOG ca sa ne cunoastem. Asadar, ne sau nu ne?
  22. http://www.speed-point.com/shop/start.html? Util ? sper ca da.
  23. Salut! Am vazut zilele trecute cateva HD-uri prin Bucuresti. Ma gandesc ca nu ar fi rau sa ne cunoastem mai bine, sa ne intalnim si sa iesim in gasca. Cred ca ar fi super sa avem si noi un grup al posesorilor de HD. Hai sa incepem prin a face cunostinta si apoi sa stabilim cati suntem, pe unde sa ne vedem si cand samd. Va astept! --- Mesaj completat în 27 Feb 2008 11:44 ------------- subecte de discutie? www.hogpro.com sau altele...nu?
  24. V-ROD

    Harley Modele 2008!

    Harley introduce air-bag in standard....
×
×
  • Creează nouă...