Sari la conținut

Ligiaarh

Membru
  • Număr conținut

    76
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de Ligiaarh

  1. Radeti voi. Dar cand nepotii vostri vor invata de Eminescu, Adi Minune si alti clasici...
  2. In my defence, am specificat in subtitlu despre ce e vorba.
  3. Buna, vreau sa va anunt ca mi-am deschis un birou de proiectare de arhitectura. Pe langa partea de proiect complet (arhitectura, instalatii, rezisenta), facem si partea de avizare. De la amenajari pana la cladiri noi, reabilitari, renovari, amenajari de gradina, facem proiecte pentru tot ceea ce tine de constructii. Partea interesanta la noi e ca facem proiecte total diferite si unice, nu le tragem la xerox. Si asta, la preturile la care v-ar planta oricine o casa cu copy-paste pe terenul vostru, fara sa ii pese ca valoarea finala de investitie totala ar putea fi mult redusa daca ar fi facuta special pentru terenul vostru. Daca vreti la primavara sa construiti, ar trebui peste iarna sa va avizati proiectele (cu cateva luni inainte se incepe proiectarea). Ne gasiti la: www.dlsa.ro 0742 97 49 49 http://dlsa.wordpress.com office@dlsa.ro ligia@dlsa.ro
  4. Ligiaarh

    BURSA LOCALA

    Imi faci si mie rost de un electromotor de Bandit de 400 sau 600 second?
  5. Buna, banditilor, Probabil sunt cea mai batrana bandita dintre voi (tinand cont de faptul ca am Banditul GSF de 250, prima editie - si cea mai tanara, fiind incepatoare ). Am nevoie de un sfat: caut electromotor care sa se potriveasca Banditului meu; merge si unul de la GSF-ul de 400 sau 600, seria '90-'95. Unde pot gasi asa ceva second hand? Mersi!
  6. Salutare, baieti, Ma intereseaza si pe mine un electromotor second de Bandit de 400 sau 600 din perioada '90-'95, adica seria veche. Orice nr de delefon al "dezmembratorilor", ID de mess, etc sunt folositoare, indiferent din ce zona a tarii. Mersi!
  7. Ok, si eu vreau sa merg. Sunt din Timisoara. Puteti sa imi dati mai multe detalii, unde se tine, cum se ajunge, etc?
  8. Acesta e al meu, astazi ajuns in Tm.
  9. Parca ar fi un pui jumulit, saracul...ma intreb daca si-a revenit intr-o asemenea masura incat sa poata urca din nou pe motor...
  10. Scoala mea se va incheia peste aprox un an, adica ultimul an din cei 6 care se fac la arhitectura. Asa ca, mai degraba imi voi lua acum un motor decat atunci. Mai ales ca nu sunt convinsa ca voi termina eu scoala sau ma va termina ea pe mine. Cat despre look, imi pare ca e tardiv sfatul tau, deoarece am spus deja "da", de buna voie si nesilita de nimeni. Asa ca nu asta ma intereseaza. Dar, daca tot imi dai sfaturi (pe care le apreciez si le caut, motiv pt care m-am inscris aici), spune-mi, pls, cat ar fi decent sa dau pe un Virago '95, adus in octombrie din Germania, de la unic proprietar (un tip de 50 de ani), are max.34000 km, TĂV (inspectia tehnica germana) valabil pana in 07/2008, cauciucuri fata/spate ca si noi, este nelovit, neaccidentat, pierderi de ulei mi-a spus proprietarul ca nu a observat sa aiba, ne-fiind inmatriculat in tara nu a fost rulat deloc; consumul e undeva la 4 - 4,5 (si ca idee, mai are si doua genti laterale din piele care nu sunt puse momentan pe motor. ) Cam cat ar fi ok sa dau pe el, si ce "capcane" e posibil sa nu vad, fiind pre-incepator? --- Mesaj completat în 06 Dec 2007 18:41 ------------- Scuze, abia acum imi dau seama cat de off-topic sunt. Sorry! (totusi, sfatul mi-ar prinde bine... )
  11. Ok, here's the deal... Sunt o FOARTE incepatoare, in sensul ca inca nu am nici scoala facuta. Am vizitat sectiunea cu sccidentele de pe forum, iar apoi sectiunea asta. Si daca nu as fi incapatanata, nu as mai intra in "afacere". Dar sunt. Asa ca as vrea sa stiu daca un Virago din '95, 535cc, ar fi ok pt un incepator. Si daca e ok ca pret (2200euro, nerulat in tara, neinmatriculat, adus din Germania in octombrie anul asta, 34.000km, nu a fost implicat in accidente). Arata super ingrijit. La ce ar trebui sa fiu atenta ca sa nu iau plasa? Cum pot sa stiu daca are scurgeri de ulei? E prea puternic pt o incepatoare un motor de genul asta? Ar trebui sa ma orientez spre ceva gen 250cc?
  12. Oai...nasol...eu acum sunt in stadiul de "iesit din ou", adica ma interesez de motor si de cod rutier. Nu am nici macar scoala facuta inca...Da' la ce mi-ati aratat pe-aici...nu stiu daca mai vreau chiar asa tare sa imi iau motor...Cred ca o s-o ascult pe mama. E foare bun topicul asta, evident ca abia astept si eu sa urc pe motor. Cam cat costa un echipament complet? (care sa fie adecvat Virago-ului pe care vreau sa il cumpar) Si apropo, cred ca trebuia sa incep prin a va saluta, sunt noua si pe forum. Asfalt uscat!
×
×
  • Creează nouă...