Sari la conținut

Eddy Metal

Membru
  • Număr conținut

    166
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de Eddy Metal

  1. Multumim, te asteptam! Anul asta facem ceva iures! » Post actualizat in 12 Feb 2016 09:56 Anul acesta vom organiza si o mica excursie pe ceva traseu forestier pentru enduristi.
  2. In numele Clubului Road Patrol Mc va multumesc pentru ca ati fost alaturi de noi si nu pot decat sa ma bucur cand vad ca ati fost multumiti, ca v-a placut si sper sa ne vedem si la urmatoarele editii in numar cat mai mare. Voi reveni si cu ceva poze. Daca din anumite motive nu ati putut ajunge si doriti ceasuri sau tricouri aniversare, mai avem cateva ramase. Luati voi legatura cu noi in privat. Ura! \m/ !!!
  3. Foxbat, te rog suna-ma la 0726169889, Balazsfi=ai dreptate cu labutele, cea mai buna varianta o reprezinta protectiile cum au enduristii pe ghidoane. merg improvizate chiar din sticle/bidoane de plastic, taiate si legate cu sarma sau banda izolatoare de ghidon. Plus manusi \m/! Cred ca e ultimul meu post pana dupa Bikes On Ice. Daca e ceva, ma sunati! Buna-vremea la dumnioasta`!!!
  4. No, nu am scris foarte multe ca de cand cu facebook-ul pe aici tot mai putini intra, chiar si de la intruniri daca mai vezi 2-3 posturi cu poze... au fost si intruniri care au trecut, eram curioas sa aflu si sa vad cum a fost si nici macar nu deschisese cineva topic cu poze... In fine, prea multe detalii nu am ce sa dau, in sensul ca ramane acceasi traditie... Da o sa fie si frig, o sa purtam si caciuli pe cap, ciorapi de lana si palinca... Nu renuntam la ele, nici chiar la a10a editie. Chiar daca e editie aniversara, intrarea e tot 15 lei, indiferent cand vii si cand pleci, patul e 50 lei pe toata perioada (indiferent ca dormi singur sau cu amanta vecinului). Berea va fi la sticla (ursus si timisoreana) la 4 lei, cafeaua 2-3 lei maxim, fasole cu ciolan la 10 lei (asta numai sambata). Vor fi mici, virsli, ceva gratare, cartofi prajiti... Noi astia mai de la tara ne mai luam si cate o palinca si o slana... Sambata vom avea 3 concursuri: batut cuie, mers pe barna cu motoru` si impinsul butoaielor cu motoru`. Nu stiu exact cati vin si cati pleaca, la ora de statistica am lipsit... Recomand solemn, ciorapi de lana marca "bunica" in loc de "licra", bocanci zdraveni si frumosi in loc de opinci cu "bife" marca nike. Cei care dormiti peste noapte in cort sau in cabane, nu uitati sa va luati un sac bun de dormit, sunt alea de la -10 la -30 grade. Cine are unu d`asta, nu mai are nevoie nici de calorifer, nici de aeroterma, nici de palinca... ) Drumul de la Hunedoara la Cincis e uscat. Nisipul e cel mai bun antiderapant pe timp de iarna, asa ca nu inteleg care-i baiu... Drumuri bune, asfalt uscat va doresc si nu uitati: DAAAAA, E BIKES ON ICE!!!! Ce alte detalii mai trebuie? ) PS: 0726169889 e nr meu personal. Ma puteti suna pt. orice fel de bai. Edd.
  5. La noi pregatirile sunt in toi. Am dus deja balotii de paie si o parte din lemnele de foc. Am comandat si zapada, am primit-o deja si pe asta... Cei care doriti cazare, ar fi bine sa va grabiti si sa ma sunati cat mai repede ca deja se imputineaza locurile din cabane. Nu fac rezervari online, nici prin mesaje private ci DOAR TELEFONIC: 0726169889 - EDDY. \m/ !!! » Post actualizat in 10 Feb 2015 14:18 Pozele sunt facute ieri in timpul luptelor cu lemnele si balotii de paie \m/ !!! » Post actualizat in 13 Feb 2015 13:39 Doar telefonic: 0726169889
  6. No , tinand cont de faptul ca la voi pregatirile de drum sunt in toi, va anunt ca si la noi se intampla la fel. Mai ales ca... ANUL ACESTA IMPLINIM 10 ANI DE BIKES ON ICE!!! \m/ !!! Deci fiind EDITIE ANIVERSARA, e "mai a dreaq" decat toate ) Asadar, m-as bucura sa veniti cat mai multi, cu cat mai multe motoare, sa o facem cat mai lata si sa sarbatorim acest lucru asa cum se cuvine! Nu uitati, AMINTIRILE RAMAN! Deci grija la palinca, sa puteti povesti nepotilor cum a fo` la editia aniversara Bikes On Ice, 2015! Ca preturi... nici nu stiu ce sa va spun, va dati seama ca raman preturile ca anul trecut, adica bere gen timisoreana/ursus=4 lei, fasole cu ciolan=10 lei, cafea=2-3 lei, intrare 15 lei, vin fiert=4lei, cazare 50 lei patul pt. tot weekendul... Avem camere in cabane cu 2,3 si 4 paturi, sunt neincalzite, insa din experienta anilor trecuti va dau un pont gratis: cea mai buna solutie e sacul de dormit de la -15 la -30 grade. Caloriferele si aerotermele sunt mai mult degeaba, ca daca-l bagi in priza vineri, va fi ok duminica... ) Daca ai, cumperi sau imprumuti un sac bun de dormit, iti e ok de cand te bagi in el si pana te trezesti. Legat de rezervatul cabanelor: sunt disponibile 60-70 de paturi. Din acest moment, cei care sunteti siguri ca veniti, ma puteti suna pt. rezervari cazare. Repet, 50 lei/patul/pt tot weekendul. Tel: 0726169889 = Eddy. (Ma puteti suna pt. rezervari sau pt. alte detalii) Va salut cu faru`!!! \m/
  7. Ardeleneste Bro, ardeleneste... Locurile le vrei la cort?
  8. Salutare prieteni! Am vazut ca in ultima vreme au aparut persoane interesate de Bikes On Ice 2015. Ma bucura acest lucru, asadar m-am hotarat sa nu va mai tin pe jar si sa va spun ca: NE VEDEM IN 20-22 FEBRUARIE 2015, pe malul lacului Cincis!!! \m/! Pastram aceeasi locatie de anul trecut (Camping Madalina), pastram traditia, pastram ceaunul, o sa pastram si berea la rece, pastram si atmosfera de voie buna, deci... va asteptam cu drag sa bagam impreuna pe foc si anul acesta!!! Voi mai reveni si cu alte detalii, insa toate la timpul lor. Road Patrol MC Romania Charter Hunedoara va doreste spor in pregatirea agregatelor care va vor aduce la Bikes On Ice - 2015!!! Numa` bine!
  9. ok, din acest moment anunt oficial ca dispar pana luni de pe net, cine are probleme sau indiferent ce vrea sa-mi spuna, ma gaseste pe telefon: 0726169889 Vremea la Hunedoara e ok, asfaltul uscat, la pranz 5-10 grade, noaptea mai frigut! Asfalt uscat va doresc, fara incidente neplacute si aveti grija la trafic, aderenta, iar cei care veniti cu motoare, mare atentie ca masinistii au uitat ca mai existam si noi! \m/ !!!
  10. 25 lei patul/noapte 15 lei intrarea/persoana, indiferent de ziua sosirii (vineri sau sambata). Daca te hotarasti sa vii si vrei cazare suna urgent: 0726169889. EDD.
  11. vineri seara vor fi de cumparat mici si virsli, bere, ceai, vin fiert, ceva tarie, etc... sambata si duminica dimineata va fi micul dejun in jur de 10 lei (omleta, virsli, etc) sambata pe la ora 13 preconizam ca va fi gata gulasul (nu stiu cum se scrie, scz.) va mai puteti lua asa ceva ca sumpliment ceva conserve, un pate sau o fasole, plus ca pe toata perioada festivalului va fi foc, jar, etc... o tepusa gasiti voi printr-un gard, ramane doar sa va luati o slana sau un carnat\m/ mie imi place mult zacusca, daca aduceti careva si nu ma chemati... waiii... =))
  12. Arthur, nu de tine e rau... e rau de aceia care vin fara prietene, neveste, amante si vor vedea acestea pozele cu ce a fost... =)) \m/ Sa-i vezi pe ei, plus ca avem si concursul de tricouri ude, care clar se tine si deja stiu vreo 5 persoane care vor sa concureze \m/
  13. Bikes On Ice este o provocare pentru toata lumea. De data aceasta, ne-am gandit sa mai lansam o provocare: Concursul de "sexy fata de la miezul noptii"! Asadar toate doamnele si domnisoarele care vor sa participe la acest concurs trebuie sa se prezinte sambata seara la ora 00:00 la focul din curte asa cum considera fiecare ca ar fi cea mai sexy din parcare. Vor dansa toate concurentele la foc pe o piesa gen Marilyn Manson, Tainted Love dupa care un juriu neutru va desemna care este cea mai sexy fata de la miezul noptii, iar noi o vom premia. Asadar, fetelor, bagati repede in bagaj ciorapii si bikinii de lana, cojocul de blana si bocancii cu toc =)) !!! Putem demonstra ca la Bikes On Ice 2014 nu e frig, e cea mai incendiara atmosfera!!!
  14. Vremea e ok, ieri am iesit putin cu motorul, soseaua e perfect uscata. Legat de concursuri, pregatiti-va pentru concursul de batut cuie, tricouri ude si... mai vedem . Taxa de intrare este de 15 lei, indiferent de ziua in care sositi, vinarsul il dam noi \m/!
  15. ma gandeam... asa-i ca ar merge un concurs de tricouri ude la bikes on ice? )
  16. Cred ca am facut o prostie: cand am comandat zapada pentru bikes on ice am omis sa specific zona exacta, nu am dat coordonatele in minute si secunde ) ,sper sa nu ma injure prea mult cei din Sud...
  17. Heheee... chiar ma gandeam la tine Galenu`, ma bucur ca ne vedem. Azi am pregatit lemnele Ti-am pus unul de-o parte ca stiu ca iti place la crapat lemne =))
  18. REVIN CU CATEVA PRECIZARI: 1- NU UITATI SA VA FACETI REZERVARI CEI CARE DORITI CAZARE LA CASUTE, ASTA E NR MEU DE TELEFON: 0726169889=EDD. 2- ESTE INDICAT SA VA LUATI DE ACASA, O CANA DE TABLA(pt ceai ,vin fiert, etc pt ca uneori paharele de plastic se mai topesc), SAC DE DORMIT, CEVA CALORIFER SAU AEROTERMA CU TERMOSTAT (Sa fie STAS, nu acceptam improvizatii)
  19. FOXBAT, N-AI SOMN? ) POSTEZI LA 8:03 DIMINEATA? ) DA-MI TE ROG UN MESAJ CA TI-AM PIERDUT NUMARUL DE TELEFON SI AM CEVA PT TINE \M/
  20. Interesant ce a scris Dan Popescu, mi-a starnit anumite amintiri, cand plecam 20 de motociclisti din Hunedoara la o intalnire de motociclisti de maxim 200 km, toti cu ij-uri, mz-uri, mobre si alte cele si faceam undeva la 10 ore... ) pentru ca din cele 20 de comuniste, clar se defecta una, insa nimeni nu mergea mai departe pana nu porneam din nou toti cei 20... Pe cuvant ca era frumos, si nu deranja pe nimeni ca nu stia cand ajunge, cum ajunge, unde doarme sau ce pret are berea, micul sau intrarea... Nici macar daca bate soarele, ploua sau ninge pe perioada verii... Poate erau alte vremuri, poate erau alti oameni... lumea moto s-a schimbat si in Romania odata cu trecerea timpului... Imi place mult ideea locatiei, si ideea intalnirii, ar putea iesi ceva interersant... Nu m-am uitat pe planificarea intrunirilor pe 2013, sper sa nu fie ceva in acel weekend pe o raza de cel putin 300-500 km!
  21. Multumim tuturor celor care au participat, participa si vor participa in continuare, multumim in mod special celor care inteleg si vor intelege ce inseamna BIKES ON ICE si pentru ce ne adunam in jurul focului in fiecare an in luna februarie... Si ne adunam de ceva ani... Ma bucura faptul ca jumate din cei care au fost prezenti la prima sau a doua editie, au fost prezenti si acum dupa atata vreme si atatea editii... Va salut cu farul! \m/
  22. Multumim tuturor celor care au participat, participa si vor participa in continuare, multumim in mod special celor care inteleg si vor intelege ce inseamna BIKES ON ICE si pentru ce ne adunam in jurul focului in fiecare an in luna februarie... Si ne adunam de ceva ani... Ma bucura faptul ca jumate din cei care au fost prezenti la prima sau a doua editie, au fost prezenti si acum dupa atata vreme si atatea editii... P.S: Bagati repede mult vin fiert, sa nu va prinda raceala dupa acest eveniment =))
  23. Petre si Vio au ajuns deja, e soare si cam 8 grade sus pe baraj, urc si eu in seara asta, sper sa ne vedem de maine cat mai multi! Nu am apucat sa citesc toate postarile, dar... din partea clubului va fi pus un cazan/ceaun in care vom face ceai gratis, rugamintea este de a va aduce toti care doriti cani de tabla. Nu se va putea pune ceai fiert in pahar de plastic... Drumurile sunt bune tare in sensul ca nu e zapada, gheata, nici macar apa, e asfalt usacat! \m/ Hai s-o facem LLAAAAATTTTTTAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!! \M/
  24. Placerea va fi de partea mea, facem schimb de "experienta", ca de obicei, nuu??? Nu de alta, dar a2a zi, cafeaua nu si-ar avea farmecul...=)) ------ pe Fery, nu-l aduceti? Hai va rog eu... Doar o vorba sa-i mai spun, un "detz" sa-i mai pun... ) Noh, drum fain, asfalt uscat pana in apropiere sa aveti, si sa ne vedem cu bine, ca sa bem si mai bine \m/ P.S: Il vreau prezent si pe Popa, ca Csaby nu poa` sa lipsasca! \M/ ok, la noi e greu cu tehnologia(harti,coordonate,gps,gprs), darrrrrrr... esti salvat: 0726169889=Edd! Din momentul asta nu ai cum sa te ratacesti! Te recuperez eu!
×
×
  • Creează nouă...